İsmek Sergi Fotoğrafları

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
9.109
59
363
55
Eskişehir
Bir günlük İstanbul ziyaretimde ismek sergisini gezmeden yapamadım, etrafı incelemekten çok, koşarcasına fotoğraf çektim, benim gibi el sanatlarını seven arkadaşlarım ile paylaşmak istedim...

kırkyama (patchwork) örtüler

kalliste ablam foto ceken ellerin dert görmesinn o ayakkabılar bayıldım sergi nerde :uhm:
istanbuldayım ama bilmiyorum :bbo: satıs yapılıyomu ordaa :uhm:
canım teşekkür ederim.. satış yapılıyordu fakat hepsi değil, bazı arkadaşlar ürünlerinin üzerine satılıktır diye not düşmüştü... sergi Feshane'deydi ama dün son gündü, el sanatlarını seven arkadaşlarımın mutlaka gezmesi gerekirdi diye düşünüyorum, ben gezdikçe kendimi kaybettim laelaelaelaelae daha süper fotoğraflar var ekliyorum..

çakıl taşlarından yapılmış bu tabloları büyük bir hayranlıkla seyrettim..

deri, kumaş veahşap boyamaya çok hoş bir örnek

Son düzenleyen: Moderatör:

ipek boyama... el emeğinin özenini, yapan kişinin sabrını anlatırcasına sergilenmişler..

bu da ablamın ipek boymadan yaptığı yatak örtüsü... üzerindeki emeğe şahitlik ettim. aylar boyu süren sabırlı dokunuşlar... üzerindeki her noktada el emeği var..asla makine kullanmıyorlar, dikişlerini bile el ile yapıyorlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
daha bir çok fotoğrafım var, uygun vakitte hepsini ekleyeceğima.s. bitti sanmayın...yıllardır İstanbul'da olamadığım için bu tür sergilere gidemiyor ve bu el emeklerini göremediğim için üzülüyordum... internette arama yaptırıyor ama bir sonuç elde edemiyordum... bunun acısını çıkarırcasına çektim fotoğrafları.. sevipte gidemeyen arkadaşlarıma umarım yardımcı olur..

kaliste ağzım açık baktım bütün fotolara
ismek sergilerini gooleden gördüm
fakat bu kadar hoş fotolar yoktu
yani bu kadarını beklemiyodum
hepsi sanat eseri
picasso haltetmiş yaffff-tatlicadiarzu-

hepsi birbirinden güzel emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…