Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ismek (mesleki eğitim kurslarına) giden varmı? iş bulmada kolaylık sağlıyormu?
ismek mesleki eğitim kurslarına gidip çalışmaya başlayan varmı, hangi kursları önerirsiniz, bende düşünüyorum ama kararsızım, bilgisi olan varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum....
canım ben iki sene önce stilistlik kursuna başlamıştım ismek in.ama tam bir felaketti. yeni mezun bi hoca koymuşlar kızın elinde bi çizim kitabı var,fotokopi çektirip çektirip alın bunlara baka baka çizin diyor..eee o kadarını bende yaparım kursa ne gerek var.sıkıldım bıraktım anlayacağın.bu sene ya nasip diyerek mefruşat kursuna yazıldım bakalım o nasıl olacak.yalnız gitmek istiyorsan acele et kayıtlar çoktan başladı canım..
kaydirigubbakcemile2 Sanırım ismek konusunda en deneyimlilerden biri benim.ismekte bilgisayarlı muhasebe diksiyon ve bilgisayar eğitmenliği kursuna gittim.hepside birbirinden eğlenceliydi ve benim kendime birşeyler katmamda yardımcı oldular.diksiyon hocamız eski trt baş spiker bir beydi gerçekten çok eğlenceli geçiyordu.muhasebe ve bilgisayardada az çok birşeyler öğrendik.en azından açıktan okuduğum üniversite için muhasebe bilgilerime bilgi kattı ve daha iyi sonuçlarla sınıf geçmemi sağladısositososito bunun dışında ablam 2 dönem stilistlik kursuna gitti çok memnun kaldı.annemde kurdela nakışı.zaten çok yetenekli bir hanım olduğundan harika şeyler yaptı:lepinlarda bze çeyiz artıkŞeniz şimdide gene can sıkıntısından ablam hat kursuna ve örgü işine yazıldı zaten hemen bir sokak arkadamızda.çalışmayan bayanlar içinde çok ideal.ücretsiz olması ayrı bir güzellik:hooray:en güzelide 2 değişik insan tanıyoruz fenamı:teytey:
evet tamamen ücretsiz kurslar.. ben de rölyef kursuna gitmiştim bu sene başında üç ay gittim bırakmak zorunda kaldım dershaneye başladım çünkü.evde oturan bayanlara tavsiye ederim boşboş durmaktansa iki üç sanat yaparsınız hatta satıp para kazanırsınız..
ben ismekte çalışan bir usta öğretici olarak kesinlikle İsmek kurslarını tavsiye ediyorum..Benim branşım bilgisayar işletmenliği ..mezun ettiğim çoğu kursiyerim güzel yerlerde çalışmaya başladılar...Ayrıce ev hanımlarına yönelik ya da vakti müsait olanlar için el sanatları ,islami sanatlar adı altında topalanacak bir sürü farklı branş da mevcut...El sanatları kurslarına gidip, herhangi bir yerde çalışmasa da gelir elde ediren çok kursiyerimizin de olduğunu söyleyebilirim...detaylı bilgi içinse www.ismek.org sitesinden yararlanabilirsiniz...
cilt bakımı na gidip bi güzellik salonunda çalışabilrsin kuaförlük okuyup kuafördede çalışabilrsin 2hakkınd var tüm haftanı verip bi dönem ikisinide halledersen çok ii olur senin için
bnede ismek e gitmistim, aslına bakacak olursan is yerleri bak bu kisi ismek e gitmis iyi ya ise alalım filan demiyor ya da ismekden sen orayı bitirince sana is bulmuyor, bence ya evde durmaktan sıkılıyorsa isin yoksa ya da sertifika ihtiyacın varsa guzel, yoksa super bir egitim yok
ismek ebru kursuna gittim bende. gayet keyif aldım.. hocamız da inanılmaz eğlenceli keyif dolu bi insandı aslında web tasarım kursuna gidecektim. kontenjanı dolmuş.. ne var dedim hazırda.. baktım ebru.. hemen yazıldım.. güzel çalışmalarım oldu..
Bende bugün yazıldım cilt bakımı ve temel makyaj eğitimine. Bakalım inşallah güzel bir eğitim alıp güzellik salonlarında iş bulabilirim :) Yalnız ne kadar sürdüğünü merak ettim sormayı unuttum 5 ay gibi duydum bakalım hayırlısı :)
Selam hanımlar ben istanbul kayabaşı basaksehırde oturuyorum evde iş yapıp eve katkı saglamak istiyorum Mendildir kınadır mandal ne olursa yaparım bilgisi olan bana yardım edecek olanvarmı