Merhabalarra.s.Bugün gittik supurgelicadi abloşumla şiş örücülüğüne başladık hocayi çok sevdim aralarında en genç ve bekar biz olmamıza rağmen çok keyif aldım hoca malzemeleri filan verdi haftaya bebek yeleği örücez :hulya: :)) arkadaşlar burda nikah şekerliğine giden var mı bu hafta başladı ama biz şehir dışında olduğumuz için gidemedik idareye filan sorduk ama malzemeleri bilmiyorlarmış hocayıda bulamadık elinde olan ya da eyüpteki ismek kursuna giden var mı aranızda en azından malzemeleri öğreniriz senağlama elim boş gitmek istemiyorumm :/
bende spora başlıcamda nasıl olduğunu merak ediyorum bilmiyorumkismile
Ben hiç memnun kalmadım.aerobik diye başladık.
3 hafta hoca raporlu iptal dediler.gidemedik.
Bize yer yok,çok dolu demişlerdi.başladık ilk hafta çoğunluk sağlanamadığı için sizi alet çalıştırıcaz dediler.
Herkes kendi kafasına göre alet çalıştı.Hoca yoktu bile.2 hocada kendini hiç yormadı.
bi sonraki hafta yine aynı..yine aynı.sonra işe başladığım için bıraktım bende.
tabi semte göre değişebilir ama bizim burdakinden ben hiç memnun kalmadım
Merhaba kızlar,
Ben ismekte çalışıyorum
Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım...
meraba ismekte şuan ahşap boyama kursu varmı acaba? ben bayrampaşada oturuyorum çok yeniyim burda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrr a.s.
merhaba canım
ismek in bir çok şubesinde ahşap boyama var
bayrampaşada olduğunu yazmışsın
ismek in sitesinden baktığım kadarı ile bayrampaşada 2 şube var
biri merkez biri de cevatpaşa ama maalesef ki ikisinde de kayıtlar dolu görünüyor
ama istersen gidip görüşebilirsin belki boş yer vardır
her zaman yüz yüze görüşmekte fayda var
bu dönem olmadı diyelim
1 Eylül de kayıtlar başlıyor ve kontenjan çok çabuk doluyor
ona göre gidip kayıt olursun eğer hala istiyorsan canımopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim cevabın için canım..a.s.v olmazsa bi gidip görüşeyim belki vardır yer.. çok sağollll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?