İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar,
Ben ismekte çalışıyorum
Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım...

merhabalar..
ben bilgisayarli muhasebe kursuna gitmeyi düsünüyorum. sanirim eylül ayinda basliyormus kayitlar internet sitesini inceledim fakat kurs saatleriyle ilgili herhangi bir bilgi bulamadim. kurs merkezine giderek mi bilgi almak gerekiyor acaba? ben kücükcekmece sefaköy subesine gitmeyi düsünüyorum. kurs saatleriyle ilgili bilginiz var mi acaba, ya da internetten ögrenebilirmiyim?

kurslar genellikle sabah-öğle-akşam olmak üzere günde 3 grup halinde yapılıyor
tabi hafta içi ve hafta sonu seçenekleri de var
internet sitesinde saatler yazmaz
en güzeli istediğiniz kurs merkezine gidip saatleri öğrenmek
kayıtlar 1 Eylülde başlıyor
ilk dönem yoğun kayıt oluyor
kontenjanı geçtiği zaman kayıt olan kişiler yedeklere kalıyor
asıl listedekilerden gelmeyen olursa yedeklerden çağrılıyor
size tavsiyem ilk gün gidip kayıt olmanız

kızlar dıksıyona gıden varmı,burda dıksıyon ve bılgısayar acık görunuyobilmiyorumkismile acıksa kayıt olucam,ne kadar suuyo bende merak edıyorum,cunku kızımı bırakıcam

merhaba kızlar ben dikiş öğrenmek istiyorum ama bölüm sanırım giyim die geçio ama bi kaç çeşidi var. fantezi giyim, dış giyim, hazır giyim falan filan. benim maksadım normal kendi giyebileceğim kıyafetler dikmek. ama buna pardesü kap filan da dahil. velhasıl ben şimdi hangi bölüme başvuru yapıcam. bi de sanırım bu sene 13 eylülde başlıomuş kayıtlar. ama dersler ne zaman başlıo acaba bilgisi olan var mı

bi de şöle bişiyi merak ediyorum. ben şimdi dikiş makinesi kullanmayı hiç bilmiyoum. yani bu kursların seviyesi filan var mı. öle çok bilenlerle olup kendimi aptal gibi hissetmiyim:)

bi de şöle bişiyi merak ediyorum. ben şimdi dikiş makinesi kullanmayı hiç bilmiyoum. yani bu kursların seviyesi filan var mı. öle çok bilenlerle olup kendimi aptal gibi hissetmiyim:)

dikiş gibi kurslarda seviye ortakdır korkmana gerek yok gelenlerin büyük kısmıda dikiş makinesine yabancı yada fazlasıyla samimi olmayan kişiler olacaktır. :)
a.s

dikiş gibi kurslarda seviye ortakdır korkmana gerek yok gelenlerin büyük kısmıda dikiş makinesine yabancı yada fazlasıyla samimi olmayan kişiler olacaktır. :)
a.s

sevindim. en azından millet harıl harıl dikiş dikerken mel mel bakmiim yani:)
kayıtlar da hemen doluomuş. o yüzden kayıtlar başlayınca ilk gün gidicem hemen:)

kpss ile atanamazsam bu sene de işsizim mafoldumben
ismek kurslarına gideyim diyorum.
Ama hangi kursa gideceğime karar veremiyorum.
Dikiş nakış türünde değil de daha çok iş hayatına faydalı olabilecek hangi kursa gidebilirim..?
Baktım gazetecilik,muhasebe,grafikerlik var..
var mı tavsiyesi olan ..??

ben grafikerlik, web tasarım ve 1 kur da arapçaya gitmiştim bacım. bu sene de denk gelirse arapçaya devam edicem. tavsiye ederim bunları. web ve grafik tasarımda sağlam temel vermişlerdi, sayelerinde geçen sene web sitesi yaparak para kazandım hatta öyle diyeyim. ama tabi insanın kendi çabası da çok önemli. yoksa bilge adama gidip de tamtakır çıkan adam da var. arapça, osmanlıca da iyi. diksiyondan çok memnun kalanlar da var. tam senin mesleğini bilmiyorum ama, gözüne takılan bi kurs olursa git derim.

Teşekkür ederim canım.
web tasarıma bu sene gittim bulunduğum semtin belediyesini hizmetiydi.
grafikerlik ilgimi çekiyor şu anda..
memnun kalmana sevindim.
dil öğrenmek harika olurdu aslında ama aynı anda iki kursa gidilebiliyor mu..?
Arapça temelim var az buçuk guclubacismile üstüne ekleyebilirim..

kurslarda boşluk varsa gidilebiliyo. ama çok doluysa tabiki müsade etmiyolar. arapça eğlenceli ve öğrenmesi kolay bi dil. zaten bir çok benzerliği var türkçeyle, sen yaparsın eminim :)

bede barışmanço kültür merkezinin web tasarımına gidiyorum sonra grafikerliği düşünüyorum

dersler ekimde başlıyor canım

eğer yabancı dile gidersen başka bir branşa gidemiyorsun canım
geçen yıl uygulama bu yönde idi
bu yıl büyük ihtimalle değişmez

İsmek kurslarında haftasonu yokmu acaba?

var tabiki hatta öğrenci potansiyeli hafta sonu daha fazla.

eğer yabancı dile gidersen başka bir branşa gidemiyorsun canım
geçen yıl uygulama bu yönde idi
bu yıl büyük ihtimalle değişmez

var tabiki hatta öğrenci potansiyeli hafta sonu daha fazla.

Cnm çok teşekkür ederim. Bende grafikerlik düşünüyorum . Umarım yer kalır. Gerçi ilk
günü gideceğim kayıt için ama bakalım artık :) Kayıtlar 10 eylul 'de dimi? Geçen sene 1 EYLÜLdeymıs. Kaçırmak istemiyorum ilk günü.

kayıtlar 13 eylülde başlıyor canım.
ilk gün gidersen sorun olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…