• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bgn ismeğe gittim kayıtlar 13eylülde başlıycakmış
geçen dönem fitnesse gitmiştim çok iyi oluyodu
bu yıl yine fitness ve ingilizce istiyorum
13 eylül sabahı ismek önünde olcam zemuszemus
aslında gitmek istediğim çok branşvar ama olmuyo

eşim ismekte web tasarım hocası, hafta sonları bende onunla birlikte gidiyorum.. olumunekankayizsmile
o yan sınıfımda dersini anlatırken ben de resim atölyesinde yağlı boya tablolarımda kayboluyorum opuyorumnanaktan
tenefüste buluşup sıcak çayımızı yudumlayıp tekrar iş başına..
çok keyifli ve sıcak bir ortam..
hocalar kaliteli, eğitim oldukça iyi..

peki ekimdeki dönemde arapça 2. kura giden arkadaş var mı hiç? yoksa ocakta mı başvurmam lazım 2. kur için?

haziranda ilk kuru bitiren grup bu yıl 2.kurdan devam etmek isterse ekimde 2.kur başlar december

bgn ismeğe gittim kayıtlar 13eylülde başlıycakmış
geçen dönem fitnesse gitmiştim çok iyi oluyodu
bu yıl yine fitness ve ingilizce istiyorum
13 eylül sabahı ismek önünde olcam zemuszemus
aslında gitmek istediğim çok branşvar ama olmuyo

Aybur Fitness branşında sadece spor mu yapıyorsun; biraz bilgi verir misin? yoksa spor eğitmenliği şeklinde mi eğitim görülüyor?

bu fitnıs kurslarından sonra sertifika verliyor mu hani eğitmen olabilir gibi bir sertifika

Aybur Fitness branşında sadece spor mu yapıyorsun; biraz bilgi verir misin? yoksa spor eğitmenliği şeklinde mi eğitim görülüyor?

başımızda hoca var ama biz serbest çalışıyoruz hocamız sadece yoklama alıyodu
aerobik çok daha güzel ve sistemli ama benim belim ağrıyo o yüzden aerobiğe gidemiyorum
fitnessteki aletleri ne kadar kullanmak isrersen kullanıyosun yoğunluğa bağlı koşu bandında 10 dakika yürüyosun ama sırada kimse yoksa dilediğin kadar yapıyosun
eğitim adına biz bir şey görmedik

Çok iyiymiş spor salonlarına gidecek imkanı olmayanlar için bulunmaz fırsatmış, bende aerobik step i tercih ederdim cıstak cıstak dans eder gibi :dance:

eşim ismekte web tasarım hocası, hafta sonları bende onunla birlikte gidiyorum.. olumunekankayizsmile
o yan sınıfımda dersini anlatırken ben de resim atölyesinde yağlı boya tablolarımda kayboluyorum opuyorumnanaktan

bende bu sene ismekte resim kursuna başlamak istiyorummmhihoyyyt
sen hangisine gidiyorsun ve haftasonu mu kurslar ???
haftaiçi iş güçten aksatırım gidemem diye h.sonu gitmek istiyorum umarın düzenli gidebilirimeyvahedigeldismile
gerçi benim çizimim daha iyidir karakalem çalışması istiyodum ama yok sanırım ismekte o yüzden resime gidicema.s

ayy ne güzel anlattın hayatım.
ismeğimi özlediğimi hissettim.

dün asmek kursa basvuru yaptım. makine nakışları 4 ekımde kurs baslıyo 6 ay gidecem. haftada 3 gün

bende gitmek istiyorum ama kızım olduğu için sadece hafta sonu gidebilirim, bikaç saatliğine kızımı eşime bırakarak.. acaba yarın gitsem hangi kursların haftasonu olduğunu söylerlermi? bide bütün kurslar tüm gün mü oluyo çok uzun sürüyosa yine gidemem malesef:((

bende bu sene ismekte resim kursuna başlamak istiyorummmhihoyyyt
sen hangisine gidiyorsun ve haftasonu mu kurslar ???
haftaiçi iş güçten aksatırım gidemem diye h.sonu gitmek istiyorum umarın düzenli gidebilirimeyvahedigeldismile
gerçi benim çizimim daha iyidir karakalem çalışması istiyodum ama yok sanırım ismekte o yüzden resime gidicema.s

kurslar hafta içi ve hafta sonu grupları şeklinde ayrılıyor, artık hangisini istersen..
ayrıca direk yağlı boyadan başlamıyor hoca, bi süre çizim ve karakalem çalışması yapıyoruz.. hatta portre bile çalıştık.. tavsiye ederim canım

kurslar hafta içi ve hafta sonu grupları şeklinde ayrılıyor, artık hangisini istersen..
ayrıca direk yağlı boyadan başlamıyor hoca, bi süre çizim ve karakalem çalışması yapıyoruz.. hatta portre bile çalıştık.. tavsiye ederim canım

wuhuuu süper çok heyecanlandım şimdi bom çikihihoyyytbom çikihihoyyyt

gitar eğitimi alan oldu mu hiç? ben bugün gidip yazılacağım ama malum üç gitar var. akustik mi yoksa klasik mi öğretiyorlar?

ben el sanatları kursuna gıtmıstım sımdıde grafıkerlık kursuna gıtcem

bende bugün gidip kaydoldum. haftasonu aerobik yemek ve stilistlik kursu vardı. bende stilistlik kursuna kaydoldum ama benim şuana kadar çizimle modelle alakam olmadı.. acaba hatamı ettim?

gitar eğitimi alan oldu mu hiç? ben bugün gidip yazılacağım ama malum üç gitar var. akustik mi yoksa klasik mi öğretiyorlar?

Merhaba.Ben geçen sene İsmek Fındıkzade Müzik İhtisas Merkezinde gitar kursuna gitmiştim.Klasik gitar öğretiliyor.Sene sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Gitar-Seviye 1 sertifikası aldım.Ayrıca bizim merkezde hocamız gitar bilmeyenler(yeni başlayanlar) ile gitar bilen(az da olsa gitar,nota bilen ve çalan) kişilere ayrı ders veriyordu.Gitarın temel eğitimini alan ve kendisini bu konuda ilerletmek isteyenler de ismeke başvuru yapabilirler...

Back