İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kurs kayıtları hala devam ediyomu arkadasşlar ...bidekayıtiçin neler gerekli nasılkayıt oluyoruz fisfisfis

kurs kayıtları hala devam ediyomu arkadasşlar ...bidekayıtiçin neler gerekli nasılkayıt oluyoruz fisfisfis

ismekin sitesinden bulunduğunuz semtin kurs bilgilerine bakın..açık yazıyorsa başvurabilirsiniz..kimlik fotokopisiyle ve diploma fotokopisiyle başvuruyorsunuz..a.s.

Kaydim hakkinda bilgi alamadigim icin kayit yaptirdigim kurs (Alibeyköy) yerini aradim...önümüzdeki günlerde tlf ile ögrencileri aramaya baslayacaklarmis..! Hadi HAYIRLISI! opuyorumnanaktan

sitesinde de yazmıyor tamam cnm sağol
modelistliğe gidiyordun dimi sen
kayıtlar bittimi
kurs saatleri önceden bilinebilirmi

kayıtlar bittimi

kayıtlar bittimi

evet modelistlik canım
dersler 7 ekimde başlıycakmış ben haftasonuna gidiyorum
sabah 9 dan 4 e kadar
sen hangi bölüme gitmeyi düşünüyorsun eğer ingilizce gibi yoğunluk olan bi branşsa kontenjanı dolmuş olabilir canım

kayıtlar bitmiş olabilir bnce acele et cnm..

diploma felan ne alaka ya
yok oyle bisi kizlar nufus cuzdani fotokopisi ile gidin ordan forum veriyolar eksiksiz doldurun
hepsi bu kadar.
kontejan kalmamis olabilir bu saatten sonra ama ilk 1 aydan sonra da bazi yerler acilabiliyor birakan felan olabiliyor.

nasıl yok öyle bişi...
ben stilistlik kaydı yaptırdırm..en son okuduğum okulun fotokopisi istendi hala öğrenci olduğum için öğrenci kimlik kartımın fotokopisini çekip verdim..gözümün önünde dosyama koydu..bahsettiğiniz o forma ekledi yani..annemdende ilkokul diploma fotokopisi istediler o da götürdü verdi...

tuçecimm ben kaydımı yaptırdım kimse diploma felan istemedii
isterlerse heralde öğrenci belgesi götürürüz.

evet bu şekildede oluyor..ben hala öğrenci olduğum için diploma fotokopisi veremeyeceğimi söledim..idareye yönlendirdiler..idaredeki bayanada öğrenci kimlik kartımın fotokopisini versem olurmu diye sordum..olur dedi..çektirip verdim.. bizim burdaki kurs merkezine diploma fotokopisini mutlaka istiyorlar...,

ben ilk defa yazılmadım ismek kursuna daha öncede bilgisayar işletmenliğine gitmiştim..o zamanda üniversite okumuyordum lise fotokopimi vermiştim..yani olmayan istenmeyen bir şeyi sölemiyorum size..

Bendende sadece nufus cüzdanı sureti istendi ve form doldurdum bu kadar hatta ben resim bile götürdüm gerek yok dediler

demek ki şubeye göreye değişiyor kızlar.. yada ön kayıt olduğu için istemediler daha sonra isteyeceklerdir..Bende 2005 yılında gitmiştim o zaman istemişlerdi
neyse ben bugün uğrayacağım

demek ki şubeye göreye değişiyor kızlar.. yada ön kayıt olduğu için istemediler daha sonra isteyeceklerdir..Bende 2005 yılında gitmiştim o zaman istemişlerdi
neyse ben bugün uğrayacağım

evet olabilir..şubeye göre değişiyor bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…