canım ümraniye tepe üstünde belediyeye ait bir havuz var burası daha uygun fiyatlı bir yer fakat çok kalabalık oluyor ve çakmakta adliyenin yakınında okyanus spor merkezi var burayı tavsiye ederim.arkadaslar, istanbulda sadece bayanlara ait yüzme kursu bilenler varmi karma olmicak?
Bana lazım olan kursları hep uzağa koymuşlar :umursamaz: dikiş öğrenmek istiyorum ben kaydirigubbakcemile2
bana yakın diye, istanbul bahçelievler çalışlarda bugün grafikerlik kaydı yaptırdım annem gitti sağolsun, inanılmaz bir kuyruk varmiş 2.ci kur hafta sonu öğlen, bakalim ilk defa gidicem aricaklarmiş bayanlar ikinci kur nedir?
grafik kursu haftasonu ders saati bellidir.ilk kur yani ilk başlayan öğrencilerin dersdleri bitip sertifika sınavlarından sonra 2. kur başlar ve sizi telefonla bilgilendirirler. ama içiniz rahat olsun isterseniz aralık ocak gibi gidip kurs merkezinize de sorabilirsiniz..
Arkadaşlar ben yeni ismeğin ingilizce kursuna kayıt oldum ingilizce kursuna giden arkadaşlar şöyle genel bir bilgi verebilirseniz sevinirim kaydirigubbakcemile5
bende bugun gıdıp kayıt olmak ıstıyorum canım ama kararsızım ingılızcemı bılgısayarmı:kedi:
İstanbulun neresindekilere gidiyorsunuz Kızlar
Bende İstiyorum ama çok üşengeçim malesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?