İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin İsmek'iniz varsa bizim de Komek'imiz var yaaa..
Kocaelide'de her yerde her ilçede her bölümde var..
Ben ilk defa kayıt oldum, sitesinden..
Makina nakışı ve yüzme..Bakalım hangisi çıkacak..

bende ingilizce ve bilgisayara yazıldım.çok güzel bi ortam iatanbulda oturan herkese tavsiye ederim

bu sene restoran ve kafeterya işletmeciliği diye bir kurs açılmış kadıköy merkezde ama sitede açıklama yazmamışlar bilgisi olan var mı?

bende ingilizceye gitmek istiyorum ama nasıldır acaba.. eğitimi merak ediyorum. giden var mı?

Sizin ısmek'iniz, Komek'iniz varsa bizim de Kaymek'imiz var yaa...:roflol:
bende lks kursuna gitmiştim ortamları güzel oluyor
hem arkadaş çevrenizde genişliyor :icecream:

Ben geçen yıl ingilizceye gittim çok memnundum seviyorum kursları
Bu yıl yine gitmeyi düşünüyorum

Bana lazım olan kursları hep uzağa koymuşlar :umursamaz: dikiş öğrenmek istiyorum ben kaydirigubbakcemile2

ben de gitmeyi istiyorum,ingilizce,bilgisayarlı muhasebe,grafikerlik,varda var hepsini istiyoruuuum:)kurslara giden arkadaşlar yazsın lütfen.bir de 2kursa aynı sene katılabiliyor muyuz?

bn geçen sene bilgisayar ve diksiyon kursuna gittim...
bilgisayar hocamız mühendisti..
gerçekten çok güzel kaliteli bir eğitim aldım...
çok güzel dostluklar edindim ozmanda çalışmıyordum benim için güzel bir boş zaman aktivitesi oldu
dikdiyonada gittim..hocamız power fm de dj'di.orda da çok güzel şeyler öğrendim..
herkese tavsiye ediyorum bu ismek kurslarını...hiç birşey öğrenemeseniz bile güzl arkadaşlıklar edinirsiniz..

ben de gitmeyi istiyorum,ingilizce,bilgisayarlı muhasebe,grafikerlik,varda var hepsini istiyoruuuum:)kurslara giden arkadaşlar yazsın lütfen.bir de 2kursa aynı sene katılabiliyor muyuz?

evet aynı anda 2 kursa katılabilirsiniz...
lakin kayıt tarihlerini kaçırmamanız gerekiyor
eğer gitmek istediğiniz branşta kontanjan dolarsa kayıt olamazsınız

ismek kurslarında bende bir çok bölüme gittim kızlar...kesinlikle tavsiye ederim...zaten bir gittinmi bağımlılık yapıyor...çok güzel arkadaşlıklar edindim...hemde kendimi geliştirdim bir kaç hobi bölümünde...gittiğim bölümler dikiş,mefruşat,takı ve ahşap boyama ...en çokta ahşap boyamaya sardım...inş bu senede gitmeyi düşünüyorum :)

bu sene bende istiyorum bakalım takı tasarımı kursuna giden varmı kızlar? belki karşılaşırızda ha ne dersiniz.opuyorumnanaktan

kayıtlar 7 eylulde baslıyormus kıslar
yarıdımcı annelıge gıden varmı ben bu sene gıtmek ıstıyorumda ne anlatılıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…