• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki ingilizce kursların seviyesi nedir ?ileri derecede olanlar için uygun mu ?

İsmekte sadece 1. ve 2. seviye eğitimi veriliyor. İleri derecede olduğunuzu düşünüyorsanız hiç başlamayın derim, başlarsanız bir süre sonra sıkılıp bırakırsınız.

peki 2.kur ne zaman başlıyor

1.kurun bitiminde başlıyor. Talep olursa 2.kur açılıyor. Zaten direkt sizi o kura almıyorlar. Önce bir seviye tespit sınavı yapılıyor, uygunsanız 2.kura başlatıyorlar. Gideceğiniz kurs merkezinde ilk dönem 1.kur da 2.kur da olabilir. Sormanızda yarar var.

şubatta hımm çok var ona şimdi birinci kurs bigginer seviyesi ikinci kur elementrymi oluyor acaba

Ben dün sordum 2. kur Şubat ayında başlıyor...

Kurs merkezine göre değişiyor. Gideceğiniz merkezde hoca geçen yıl 2.dönemi 1.kur ile bitirdiyse ve ve bu yıl 2.kur için talep varsa ekim ayında başlar 2.kur.

şubatta hımm çok var ona şimdi birinci kurs bigginer seviyesi ikinci kur elementrymi oluyor acaba

Evet 1.kur beginner, 2.kur elementary oluyor.

istanbul'da olsaydım müzik aletleriyle ilgili kursa ve taekwando kursuna gitmek isterdim

bende gittim resime yazıldım bugün hayırlısıyla cumartesi 9-16 inş işim çıkmaz o günler yoksa sertifika falan alamam beneyvahedigeldismile

Bende dün folyoyo kayıt yaptırdım...önceki senelerde kumaş boyama,kuaförlük,cilt bakım,takı tasarım gibi bölümlere gitmiştim...Ben seviyorum bu tarz kursları evde oturmaktansa bu tarz etkinliklerde zaman geçirmek hoşuma gidiyor...:teytey:

Bende dün folyoyo kayıt yaptırdım...önceki senelerde kumaş boyama,kuaförlük,cilt bakım,takı tasarım gibi bölümlere gitmiştim...Ben seviyorum bu tarz kursları evde oturmaktansa bu tarz etkinliklerde zaman geçirmek hoşuma gidiyor...:teytey:

Bence de..Ben de ev hanımı olsam hep giderim bu kurslara :D

takı tasarımı çok masraflıdır sanırım değil mi ? takıları gümüşten mi inci bocuktan mı yapıyordunuz ?
kuaförlüğe gidenler bitirince kuaför olabiliyor mu ?mesela bu kursa gitsem evde kendim karışımlar hazırlayarak kendi saçımı falan boyayabilir miyim..

stilistlik kursuna giden varmı daha önce? ben pişman oldum galiba. çünki hiç bir önbilgim yok bu bölümle ilgili:(( hep çizim yapmaı az çok bile insanlarmı gelir bu kursa yoksa benim gibi hiç bir şey bilmeden gelen varmı çok merak ediyorumm...

hiç pişman olma bilmemen bilmediğin için öğrenmeye gitmen çok doğal şu an ön bilgin yok ama sıfırdan başlayacaksın zaten eğer gerçekden öğrenmek istiyorsan ve kalem tutmayı biliyorsan :) devam et az da olsa yeteneğin varsa onu hocanla beraber ortaya çıkarırsın hangi kurs a yazıldın
şimdden başarılar :)

Back