- Konu Sahibi EU1
bu ingilizce derslerin seviyesi bigginer mi yoksa ilerki seviyeler içinde var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ingilizce derslerin seviyesi bigginer mi yoksa ilerki seviyeler içinde var mı
peki 2.kur ne zaman başlıyor
tamam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
peki ingilizce kursların seviyesi nedir ?ileri derecede olanlar için uygun mu ?
peki 2.kur ne zaman başlıyor
Ben dün sordum 2. kur Şubat ayında başlıyor...
şubatta hımm çok var ona şimdi birinci kurs bigginer seviyesi ikinci kur elementrymi oluyor acaba
istanbul'da olsaydım müzik aletleriyle ilgili kursa ve taekwando kursuna gitmek isterdim
Bende dün folyoyo kayıt yaptırdım...önceki senelerde kumaş boyama,kuaförlük,cilt bakım,takı tasarım gibi bölümlere gitmiştim...Ben seviyorum bu tarz kursları evde oturmaktansa bu tarz etkinliklerde zaman geçirmek hoşuma gidiyor...:teytey:
takı tasarımı çok masraflıdır sanırım değil mi ? takıları gümüşten mi inci bocuktan mı yapıyordunuz ?Bende dün folyoyo kayıt yaptırdım...önceki senelerde kumaş boyama,kuaförlük,cilt bakım,takı tasarım gibi bölümlere gitmiştim...Ben seviyorum bu tarz kursları evde oturmaktansa bu tarz etkinliklerde zaman geçirmek hoşuma gidiyor...:teytey:
stilistlik kursuna giden varmı daha önce? ben pişman oldum galiba. çünki hiç bir önbilgim yok bu bölümle ilgili( hep çizim yapmaı az çok bile insanlarmı gelir bu kursa yoksa benim gibi hiç bir şey bilmeden gelen varmı çok merak ediyorumm...