işletme okuyanlar yada çalışanlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kahvekolik

evt canım ..hım tmm canım ama şunu bılıomusun 2.dönem fln yerleşebilme şansı varmı?yada seneyi mi beklemek durumundayım eger tarihi geçirdiysem dogal oalrak öyle sanıorum ama off 1 sene yaaa :S

kızlarr cvp verseniz hıı ???? :Saruboceq: a.s.

kızlar selam bende işletme 4. sınıf öğrencisiyim.. bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.. Ankara Gazi Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi ve Sakarya Üniversitesinde okuyanınız varmı? Sorunlu derslerim var ve bu üniversitelerin herhangi birinde okuyan arkadaşım varsa sizden bilgi almak istiyorum... :Saruboceq: yaz okulunda bu okullardan birinden dersleri alıp mezun olmak istiyorum... lütfen yardım:çok üzgünüm:

mrb kızlar bnde gazi üniversitesi işletme bölümünde okuyorum :) 1.sınıftayım dha

merhaba kızlar ben daha yeni üye oldum ve hemen gruba katilim dedima.skocaeli üniversitesinde işletme okuyorum bu sene mezun olacağım inşaallah.dgs ye girmek istiyorum gazi üniversitesi işletme öğretmenliğine geçiş yapmayı çoooook istiyorum sizce şansım ne kadar?matematik bilgim pek yok dgs sınavındada türkçe matematik ve genel kültür sorularından oluşmaktaymış.

selam kızlar bende geldimmmm süleyman demirel üniversitesi işletme okuyorummm 2.sınıftayımmkaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben anadolu üniversitesi açık öğretimde işletme okuyorum henüz 1. sınıftayım

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar memnun oldum a.s.

tuzlucerez gaziyi bilmem ama osmangaziyi ele derim..sakaryada okuyan arkadaslarim memnundu sorun cikartan hocalar duymadimma.s

tuzlucerez gaziyi bilmem ama osmangaziyi ele derim..sakaryada okuyan arkadaslarim memnundu sorun cikartan hocalar duymadimma.s

çok teşekkür ederim yardımın için... Bende Sakarya Üniv düşünmeye başlamıştım artık.. bizim okulun (AİBÜ) hocaları kadar problemli hocalar , eminim başka Üniv de bu kadar yoktur.. Sakaryadan alıp hayırlısıyla mezun olurum umarım.. Bu arada dgs ye girecek arkadaşlar varsa AİBÜ kesinlikle tavsiye edilmez... İntibak döneminde bizim burnumuzdan geldi.. dgsyle gelen öğrencilere kesinlikle gıcık oluyolar.. benden uyarması.. Zoru seven arkadaşlar varsa tercih meselesi tabiii..

bende Hacettepe üniversitesi ışletme(ing) bölümünde okuyorum 3. sınıfım

Ben de işletme mezunuyum. Mezun olduktan sonra, 3.5 sene kurumsal müşteri temsilciliği yaptım. 1 sene olucak evliyim ve 1 senedir çalışmıyorum şuan kendi tercihim ile. Zamanı gelince tekrar başlayacağım inş.

bende muğla üniv.işletme bölümü mezunuyum 29 yaşındayım hiçbir banka artık bu yaştan sonra almıyor beni ben nerlerde çalışabilirim ne yapabilirim kızlar bana fikir verirmisiniz?

kızlar umarım buraya uğrayanlar olurrrrrrrrr

kizlar isletme bölümünü okuyunca ne gibi seyler yapiliyo yani nasil bi bölüm bide zormu

ben magaza acmak istiyorum kiyafet üzerine simdi erken ama ben bu boslukta temelini ögrenmek istiyorum isletme uygunmu magaza tamamiyle bennim sorumlulugum altinda isliycek ne yapabilirim hangi bölüm uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…