M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
kızlar işletme okumak istiyorum bu sene açıköğretim, matematikten pek çakmıyorum ama muhasebe mezunuyum sizce şansım ne ? birde iktisatın dersinin çok zor olduğunu duydum başka bölümmü seçsem tavsiyenizi beklyorum teşekkürlerr[/QUOTE
bende matematik de aynı dertten muzdariptim,sayısalım berbattır.açıköğretime halkla ilişkşler ile başladım.hiç sayısal yok.2. sınıfta işletmeye dikey geçiş yaptım.Böylece matematikten sıyrılmış oldum hemde 2 diplomam oldu.Hem halkla ilişkiler hem işletme.gayet şık:hooray:
kızlar işletme okumak istiyorum bu sene açıköğretim, matematikten pek çakmıyorum ama muhasebe mezunuyum sizce şansım ne ? birde iktisatın dersinin çok zor olduğunu duydum başka bölümmü seçsem tavsiyenizi beklyorum teşekkürlerr[/QUOTE
bende matematik de aynı dertten muzdariptim,sayısalım berbattır.açıköğretime halkla ilişkşler ile başladım.hiç sayısal yok.2. sınıfta işletmeye dikey geçiş yaptım.Böylece matematikten sıyrılmış oldum hemde 2 diplomam oldu.Hem halkla ilişkiler hem işletme.gayet şık:hooray:
cnm işletme okumak için sayısala gerek yok dört işlem yeterli ben açıköğretim okumuorum ama açıköğretim okusanda derslere git çünkü okuyarak öğrenilcek bişi deil inşallah başarılı olursun zaten işletme iktisatı,muhasebeyi falan bütün dalları kapsadığı için bence daha ii bol şanslar :1hug:
Bende açıköğretim işletmeyi bitiriyorum.KPSS ye de başvuruyorum.Özel sağlık sektöründeyim.Devletin sağlık birimlerinde A grubu kadrolarını hedefliyorum.tabi herşey kısmet.Bilmek istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.Ben bayağı araştırdım bu işi,paylaşabiliriz.
canm beni aydınlatabılırmsın ya?? kayıt zamanı geçmiş ama af veya ek yerlestırmelere yetişebilcemmi ne dersn?? sonradan dahil olunabılınıo mu ? veya 2.dönemden cnm nolur cvpla yaa ???bilgi verebılrımısn lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?