• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işletme okuyanlar yada çalışanlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
ben sdü işletme bölümü öğrencisiyim eğer başka işletme okuyan yada mezun olan arkadaşlar varsa her konuda yardımlaşmak için burada toplanalım... :içelim:

merhaba, bende işletme mezunuyum..ama çalıştığım bölüm muhasebe..ilk ben geldim..:içelim::teytey:

ben acıkogretım ısletmeyı okuyom. Yenı uyeyım gezınırken sızı gordum. Cok memnun olurum
bılgılerınızle yararlamaktan

bende aof işletme mezunuyum.....tekstil alanında çalışıyorum...

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz arkadaşlar :içelim:

Ben de Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum.4 yıl Eskişehir de yaşadım.Ama ben 1995 yılında mezun oldum.Yani eskilerdenim.6 yıl bankacılık tecrübem oldu.Şu an evdeyim.Oğlumu büyütüyorum...

bende işletme mezunuyum kızlar şuan mali müşavirlik stajımı yapıyorum seneye malimüşavir olucam inşallah:teytey:

Selam kızlar bende selçuk ün.İİBF işletme okuyorum

kızlar işletme okumak istiyorum bu sene açıköğretim, matematikten pek çakmıyorum ama muhasebe mezunuyum sizce şansım ne ? birde iktisatın dersinin çok zor olduğunu duydum başka bölümmü seçsem tavsiyenizi beklyorum teşekkürlerr

Bende açıköğretim işletmeyi bitiriyorum.KPSS ye de başvuruyorum.Özel sağlık sektöründeyim.Devletin sağlık birimlerinde A grubu kadrolarını hedefliyorum.tabi herşey kısmet.Bilmek istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.Ben bayağı araştırdım bu işi,paylaşabiliriz.

kızlar işletme okumak istiyorum bu sene açıköğretim, matematikten pek çakmıyorum ama muhasebe mezunuyum sizce şansım ne ? birde iktisatın dersinin çok zor olduğunu duydum başka bölümmü seçsem tavsiyenizi beklyorum teşekkürlerr[/QUOTE

bende matematik de aynı dertten muzdariptim,sayısalım berbattır.açıköğretime halkla ilişkşler ile başladım.hiç sayısal yok.2. sınıfta işletmeye dikey geçiş yaptım.Böylece matematikten sıyrılmış oldum hemde 2 diplomam oldu.Hem halkla ilişkiler hem işletme.gayet şık:hooray:

kızlar işletme okumak istiyorum bu sene açıköğretim, matematikten pek çakmıyorum ama muhasebe mezunuyum sizce şansım ne ? birde iktisatın dersinin çok zor olduğunu duydum başka bölümmü seçsem tavsiyenizi beklyorum teşekkürlerr[/QUOTE

bende matematik de aynı dertten muzdariptim,sayısalım berbattır.açıköğretime halkla ilişkşler ile başladım.hiç sayısal yok.2. sınıfta işletmeye dikey geçiş yaptım.Böylece matematikten sıyrılmış oldum hemde 2 diplomam oldu.Hem halkla ilişkiler hem işletme.gayet şık:hooray:

cnm işletme okumak için sayısala gerek yok dört işlem yeterli ben açıköğretim okumuorum ama açıköğretim okusanda derslere git çünkü okuyarak öğrenilcek bişi deil inşallah başarılı olursun zaten işletme iktisatı,muhasebeyi falan bütün dalları kapsadığı için bence daha ii bol şanslar :1hug:

Bende açıköğretim işletmeyi bitiriyorum.KPSS ye de başvuruyorum.Özel sağlık sektöründeyim.Devletin sağlık birimlerinde A grubu kadrolarını hedefliyorum.tabi herşey kısmet.Bilmek istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.Ben bayağı araştırdım bu işi,paylaşabiliriz.

cnm ben hem sakarya unv. uzaktan eğitim okuyorum hem çalışıyorum hem evliyim hemde bebişim olucak kafayı yedım sanırım derslerım yuzune sımdı 17/18 de finallerım var mahfoldum ben ya

arkdaşlar bugün ben çok tuhafım ya 2yllk mezun oldm sonrasında kpss derdı ve çalışma isteğinden dolayı öyle böyle derken günler geçti...ve açıkögretım işletmeyi bi işe girdıgmde okurum diyordm fakat şimdi sınav iyi olmadı sonrasında geçtıgımız bır hafta boyunca iş başvuruları yaptım pek hbr gelicegını sanmıyorum ..ve arkdaşlarımla karsılastım şuan da onlar işletmeye bşalamışlar. :( ve ben çok üzgünüm sanıyorum kayıtlar eylülde falan sonmuş...AÇIKÖGRETİM BÜROSUNA GİDİCEM PTESİ GÜNÜ AMA SİZEDE SORMAK İSTİYORUM.GEÇ KALDIGIMI BİLİYORUM AMA Bİ GÖRÜŞSEM KAYIT OLABİLİRMIYIM FLN DİYEE HİÇ BÖYLE SONRADAN KAYIT OLAN YOKMUDUR?YADA BANA ŞÖYLE GÜZEL BİLGİLER VERCEK BRİ VARMI KIZLAR:(YADA İKİNCİ DÖNEMDEN FLN BAŞLASAM OLURMU VS HAKKINDA KIZLAR ÇOK ACİL İÇİMDE BÖYLE BENİ RAHATSIZ ETCEK ŞEKİLDE UMUTSUZLUK VAR :( CANIM SIKILIYOR...LÜTFEN YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRM İHTİYACIM VAR ...en azından güzel hbrler alabılırsem sizden ptesi gününü rahatça bekleyebilirm :(....

ltfen cvp bekliyorum arkadaslar...???

hayatım sanırım iki yılı bitirdin üstünü okumak istiyorsun
çevremde çoğu kişi kayıt yaptı derslerede başladı canım ya sanırım kayıt tarihi geçti
eğer öyleyse dahi üzülme seneye kayıt yaptırırsın
inşallah düşündüğüm gibi değildir canım yinede açıköğretim'e sormalısın inan bi bilgim olsa haber verirdim ama hiç bu konu hakkında bişey bilmiyorum Allah yardımcın olsun durumunu anlayabiliyorum hakkında hayırlısı olsun üzülerek söylüyorum iyi yada kötü haber veremicem sadece sakinleşmen için yazdım bunu peki niye önceden kayıt yaptırmadın canım onlar kayıt olalı çok oluyor yarı dönem bitmek üzere sınavları başlıcak neyse tatlım hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:

ewt bitrdm canm çok teşekkür ederim inan çıkmazdaydım gerçekten..kpssyi bekledım sonrasında iş derdi vs..anladım ki bu sıralar olmucak bişi evde oturmaktan da bi görsen ne haldeyım offf:( ee arkdasları da duydum onlar kayıt olmuslar ben kaldım böyel ortada delircek gibyim bılıorum geçmiş tarıhı bu yüzden çok endişeliyim,af kayıtları veya ek yerleştirme oluomuş veher fakültenin ayrı tarıhlerdeymiş bu yüzen büroya gidip görüşücem ama olmucagı belli ben yine de bi umut sorayım bleki burda birileri bu durumda olan vardır veya önceden boyel olup bi şekilde yerleşen bana yol gösterebılrı diye tşkler canım yorumn için..

canm beni aydınlatabılırmsın ya:(?? kayıt zamanı geçmiş ama af veya ek yerlestırmelere yetişebilcemmi ne dersn?? sonradan dahil olunabılınıo mu ? veya 2.dönemden cnm nolur cvpla yaa:(???bilgi verebılrımısn lütfenn

canm beni aydınlatabılırmsın ya:(?? kayıt zamanı geçmiş ama af veya ek yerlestırmelere yetişebilcemmi ne dersn?? sonradan dahil olunabılınıo mu ? veya 2.dönemden cnm nolur cvpla yaa:(???bilgi verebılrımısn lütfenn

bana mı sordun? canım ben mezun olalı 1,5 yıl oldu ek yerleştirmeleri falan inan hiç bilmiyorum.

Back