• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işletme lisans mezunları kpss b' taban puanı

mella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
26
0
36
Samsun
Işletme lisans mezunları kpss b' taban puanı kac bılen arkadaslar yardımcı olsun .. Bu yıl hazırlancam fakat kacla atandıgımızı bıle bılmıyorum :(((

Işletme lisans mezunları kpss b' taban puanı kac bılen arkadaslar yardımcı olsun .. Bu yıl hazırlancam fakat kacla atandıgımızı bıle bılmıyorum :(((

canım bende işletme lisansdan B kadro için hazırlanıyorum. taban puan diye bişey yok ama iyi bi yere atanabilmek için en az 80-85 alman lazım diyebilirim... bu yıl 80 le bile atanamayan biçok kişi var... çok çalışıp en az 85 üstü almak gerekir anlayacağın..:34:

anladım canımm cok tsk ederımm .. inşşlh ıyı puanlar alırız ılk yerlestırmede olmasa bıle ıllakı dıerlerınde yerlesırız :)

bende işletme mezunuyum b kadrodan girmek istiyorum çalışmaya da başladım hatta..85üstü en garanti olur diye düşünmekteyim:)))hepimize başarılar kazanalım inşallah:68:

merhaba kızlar ben de işletme mezunuyum b kadrodan gireceğim inşallah. çalışmaya ilk matematikten başladım.haklısınız en az 85 almamız lazım rabbim hepimize yardım etsin inşallah istediğimiz puanı alıp yerleşeceğiz.....

Back