• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işletme 4.sınıf muhasebe denetimi ve mali analiz

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar.umarım tüm sınava girenlerin sınavı güzel geçmiştir.erkek arkadaşım 1 dersten büte kalacak görünüyor. muhasebe denetimi ve mali analiz dersinden. benim sorum şu : bu derse nasıl çalışmalı ? ben diyorum ki bir hocamı tutsak acaba? yoksa kendisimi çalışsa ? bu dersten büte kalan varsa aranızda sizler nasıl çalışmayı planlıyorsunuz ? geçmiş yıllarda bütte çıkan sorularamı çalışacaksınız ? bu dersi vermiş olan arkadaşlardan da yardım bekliyorum.nasıl çalıştınız ve verdiniz. bilgilendirirseniz sevinirim

Bende bu sene alıcam bu dersi fakat alanlardan duyduğum kadarıyla 3. sınıfın maliyet muhasebesinden sonra çok daha sözel bir dersmiş.Özel ders almak falan biraz gereksiz bence,ünitelere baksın,ağır gelirse ve tek başına planlı bir çalışma sistemi oturtamazsa,vakit sıkıntısı çektiği bir iş hayatı varsa,o dersten dershaneye gitmesi en uygunu olur bence.

bence öncelikle genel muhasebe kitabıyla çok iyi çalışılmalı.
daha sonra finansal tablolar analizi adlı kitaba.bütün hesapların özellikleri iyi bilinmelidir

bilanço yorumlamayı gerektiren bir ders.aktif pasif ayrımını iyi bilsin kısavadeli borcun dönen varlıklara alakalı olduğunu gibi ayrıntıları öğrensin.bol bol geçmiş sorulara çalışsın murat yayınları 550 soruluk kitabını alsın muh.dent.o sorularına ordan çalışsın :lepi:

bilanço yorumlamayı gerektiren bir ders.aktif pasif ayrımını iyi bilsin kısavadeli borcun dönen varlıklara alakalı olduğunu gibi ayrıntıları öğrensin.bol bol geçmiş sorulara çalışsın murat yayınları 550 soruluk kitabını alsın muh.dent.o sorularına ordan çalışsın :lepi:

çok faydalı bilgiler vermişsiniz arkadaşım.çok teşekkür ederim

Back
X