işletme 1.sınıf matematik derdi

Denizliche

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.397
757
363
37
merhaba arkadaşlar 2 senedir bir türlü vermedim şu dersi 1. ve 2. sınıfın bütün derslerini yüksek puanlarla geçtim ama matematiği bi türlü anlamıyorum kursa gittim yine olmadı bu sene geçmem lazım artık kursa gitmek istemiyorum kitaplarım var bana etkili anlayabileceğim yöntem ve yöntemlerinizi anlatırmısınız

işletme matematikte, sayılar,kümeler,denklemler ile baslıyor bildigim kadarıyla. temelin zayıf heralde senin? eger oyleyse en bastan, ortaokul matematiginden baslayabilirsin. internette de videolar var, cozumlu sorular. bunlar yardımcı olcaktır sana.
daha sonra fonksiyonlar, türev, integral geliyo. bunları yapabilmek icin de önce ilk konuları iyi bilmelisin.
calısıp da yapamadıgın sorular olursa burdan cevaplamaya calısırım :)

bir de, genelde aynı tip sorular cıkmıyo mu acıkogretimde? çözümlü cıkmış sorular üstünden calısmayı denedin mi?

dersi çalışırken anlıyorum ama test çözmeye gelince tıkanıyorum işte sorun burda anlıyorum diyorum fakat anlamıyorum demekki yapamıyorum denemedim çıkmış soruları çözmeyi denemeliyim aslında en azından çöze çöze alışırım korkuyorum aslında çok matematikten ama istatistik dersinde 98 ile geçtim tezatlığa bak :44: temelimde oldukça zayıf

Kadikoy muratta Hulya hocayı bulun. Matematik sevmediğinize isyan edersiniz. Nasil geçtim anlamadim valla. Şiddetle tavsiye ederim.

matematik dersen kadıkoy murat hülya hoca derim....süper....

aynen ya iki senedir matamatiği veremedim ama bu sene vermem lazım inş. veririm inş. sende geçersin cnm bencede matamatik çok zor

matematik dersen kadıkoy murat hülya hoca derim....süper....

canım ben izmirdeyim malesef

aynen ya iki senedir matamatiği veremedim ama bu sene vermem lazım inş. veririm inş. sende geçersin cnm bencede matamatik çok zor

ne yapsam olmuyor şimdi kendimce bi yöntem uyguluyorum ne kadar doğrudur bilemem .. defteri baştan aşağı çalışıyorum konular sorular başka bi deftere yazıyorum hepsini dönüp dönüp aynı şeyi yapıyorum 1 aydır marttada artık çıkmış sorulara testlere geçicem umarım bu kadar çabanın karşılığını allırım inşallah sende geçersin :26::26::26::18::18::18:

Arkadaşlar,

İstatistik veya Matematik ile ilgil sorun yaşıyorsanız size direk verebileceğim adres Kadıköy Murat Dersanesi Hülya Hoca...
Yıllardır uğraştığım istatistik dersinden vizede 92 aldım finalde de aynı seviyede bir not bekliyorum. Bu yüzden Hülya Hocama sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Harika bir insan ve Harika bir hoca. Hepinize tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…