- 3 Şubat 2018
- 25.253
- 108.715
Çok teşekkür ederim son mesajımı yazarken aklımdan geçiyordu bir uzmana danışmak..
Muhakkak bir uzmanla görüsün. Size duygularinizi ve fikirlerinizi düzenlemekte yardim edecektir. Hakkinizda hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim son mesajımı yazarken aklımdan geçiyordu bir uzmana danışmak..
YikildimSon bir sevişme olsun demişler ve bebek olmuş
Siz bu adama mi geri dönecektinizEski eş ile dün akşam konuştum kesinlikle istemiyorum diyor bana inanılmaz suçlamalarda bulundu ben onu elimde tutmak için bilinçli hamile kalmışım oysa ki evliliğimiz boyunca o korundu ilk defa yaşadık böyle bir şey Gebelik sonlandırma için Samsun veya Ankara’da doktor önerisi olan var mı?
Siz bu adama mi geri dönecektiniz
Allah aşkına kackere söyledik size.
Eski eş ile dün akşam konuştum kesinlikle istemiyorum diyor bana inanılmaz suçlamalarda bulundu ben onu elimde tutmak için bilinçli hamile kalmışım oysa ki evliliğimiz boyunca o korundu ilk defa yaşadık böyle bir şey Gebelik sonlandırma için Samsun veya Ankara’da doktor önerisi olan var mı?
Korkuyorum aslında çok istediğim bir şeydi ama ona bi aile ortamı sevgisi veremeyip ilerde bana beni böyle bir ailede niye dünyaya getirdin derse ne yaparım diye düşünüyorumSiz ne düsünüyorsunuz bebek ile ilgili?
Korkuyorum aslında çok istediğim bir şeydi ama ona bi aile ortamı sevgisi veremeyip ilerde bana beni böyle bir ailede niye dünyaya getirdin derse ne yaparım diye düşünüyorum
Bebeğin bir günahı yok ki ona niye kıyasınız? Siz korunmamışsınız, boşanma aşamasında olmanıza rağmen ilişkiye girmişsiniz. zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama bunun suçlusu bebek değil bence ona kıymayın.Korkuyorum aslında çok istediğim bir şeydi ama ona bi aile ortamı sevgisi veremeyip ilerde bana beni böyle bir ailede niye dünyaya getirdin derse ne yaparım diye düşünüyorum
Bebeğin bir günahı yok ki ona niye kıyasınız? Siz korunmamışsınız, boşanma aşamasında olmanıza rağmen ilişkiye girmişsiniz. zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama bunun suçlusu bebek değil bence ona kıymayın.
babası da istesin veya istemesin çocuğu nüfusuna geçirip nafakasını ödemek zorunda. İstemiyorsa korunsaydı paşam
Çok çok teşekkür ederim…Sahsen bebek aldirma taraftari degilimdir, ama bu benim rahat pozisyonumdan söylemek de her zaman kolaydir. Bebek süpriz oldu kafanizin karismasi normal. Dediginiz gibi bebek her gün gelistigi icin size saglikli karar almaniz icin psikolojik destege basvurmanizi öneririm. Su anda bir cok seyi birden yasiyorsunuz. Profesyonel biri sizi daha saglam yönlendirecektir. Eski esiniz bir yana sizin ne yapacaginiz önemli su anda. Allah yardimciniz olsun.
Mesleğim var ama nasıl olur hiç bilmiyorumÇok zor bir durum , yaptığı itham da çok ağır. Tek başınıza çocuk dünyaya getirecek güce sahip misiniz ?
Çocuk meslek ve paradan fazlasını istiyor maalesef. Doğursanız eski eşiniz babalık yapar mı mesela ?Mesleğim var ama nasıl olur hiç bilmiyorum
Babalık yapmayacağını söyledi zatenÇocuk meslek ve paradan fazlasını istiyor maalesef. Doğursanız eski eşiniz babalık yapar mı mesela ?
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman.Babalık yapmayacağını söyledi zaten
Çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun o zaman.