Gizem onay luna lala luna diyorum. Sorunun bu mu bilmiyorum ama yaz google a incele. Beni bayağı rahatlattıIslanma sorunu bir çok sebepten olanilir.
işte hormonlar azalınca menopozda kuruluk yapıyor vs.bunlar ayrı konu.
Genç hanımlara sorum
sizdeki ıslanma miktarı ne kadar oluyor?
ve sıvı neye benziyor normal akıntınıza mı?
sanırım ben hiç ıslanmıyorum
Yok cinsel uyarılma sırasındaki ıslanmadan söz ediyorumYani bu ıslanma normal gündelik hayattaysa değişebiliyor açık beyaz sümüksü akıntı veya da şeffaf renk . Ben günde 3 kere falan akıntı yaşıyorum genelde beyaz ıslaklık hissediyorum. Miktarı da az oluyor
HayırDoğum kontrol hapı kullanıyor musunuz?
Cinsel uyarılma sırasında eğer baya bi uyarildiysaniz yani tatmin olduysanız ıslanma olur çok aşırı olmaz yani tabi kişiden kişiye değişir. Seffaf renk oluyor genelde rahat ilişkiye giricek kadar gelmesi lazım tamamen kuruysaniz yeterince tatmin olmuyo olabilirsiniz veya hep böyle oluyorsa hormonal sorun da olabilir .Yok cinsel uyarılma sırasındaki ıslanmadan söz ediyorum
o nasıl?
Antibiyotik ya da devamli kullandığınız başka bir ilac
Hiçbir şey yok canımAntibiyotik ya da devamli kullandığınız başka bir ilac
Islaklık tam nerede oluyorCinsel uyarılma sırasında eğer baya bi uyarildiysaniz yani tatmin olduysanız ıslanma olur çok aşırı olmaz yani tabi kişiden kişiye değişir. Seffaf renk oluyor genelde rahat ilişkiye giricek kadar gelmesi lazım tamamen kuruysaniz yeterince tatmin olmuyo olabilirsiniz veya hep böyle oluyorsa hormonal sorun da olabilir .
Antibiyotik ya da dev kullandığınız başka bir ilac
Belki de libodon düşüktür bazi insanlarda olabilirHiçbir şey yok canım
Kullanmıyorum
Hormonlarım da normal kan testlerinde tiroid vs
Sağlıklıyım yani
Stresten olabilir mi acaba?
Evet canım aşırı stresliyim son birkaç yıldır. Hayatın zorlukları diyim...Islanma öyle akıntı gibi olmuyor tabi kişiden kişiye değişir birde eşine bağlı bi durum yani senin etkilendiğin düzeye göre, tabi stresli bi insansan oda etkiler ıslanmayı.
Islaklık tam nerede oluyor
girişte mi yoksa ilk
Yani kişiden kişiye değişir ama hem içerde hem dışardaIslaklık tam nerede oluyor
girişte mi yoksa içeride mi
Sağol canımCanım ıslaklık şeffaf birşey gibi oluyor kaygan şeffaf birşey işte.. Miktarı da değişkenlik gösteriyor bazen fazla bazen az olabiliyor ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum.. Ama stresli olduğunuzda. bahsetmişsiniz ondan bu sorunu yaşıyorsunuz muhtemelen.. Ama ıslanmadan ilişki yaşamak sizi daha fazla yorar.. Madem birleşme öncesi rahatlayamıyorsunuz o halde kayganlaştırıcı jel kullanıp daha sonrasında rahatlama yolunu seçebilirsiniz.. Kayganlaştırıcı sizi rahatlatır ve beklediğiniz ıslaklık daha sonrasında oluşabilir.. Ama diğer türlü kuru durumda sizi daha fazla strese sokar..
Yani o arkadaşın bahsettiği ıslanma şeysi değildir orgazm olunca gelen sıvıdır büyük ihtimalle..Sağol canım
peki sendeki miktarı ne. Arkadaşımın biri dışarı bacağıma sızıyor vs dedi
Adet gününde başlayarak yapacaksın...Islanma sorunu bir çok sebepten olanilir.
işte hormonlar azalınca menopozda kuruluk yapıyor vs.bunlar ayrı konu.
Genç hanımlara sorum
sizdeki ıslanma miktarı ne kadar oluyor?
ve sıvı neye benziyor normal akıntınıza mı?
sanırım ben hiç ıslanmıyorum
bu arada söz ettiğim cinsel uyarılmadaki ıslanma