Islanma

Sunilka

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
168
62
Islanma sorunu bir çok sebepten olanilir.

işte hormonlar azalınca menopozda kuruluk yapıyor vs.bunlar ayrı konu.
Genç hanımlara sorum

sizdeki ıslanma miktarı ne kadar oluyor?

ve sıvı neye benziyor normal akıntınıza mı?

sanırım ben hiç ıslanmıyorum

bu arada söz ettiğim cinsel uyarılmadaki ıslanma

Son düzenleme:
Yani bu ıslanma normal gündelik hayattaysa değişebiliyor açık beyaz sümüksü akıntı veya da şeffaf renk . Ben günde 3 kere falan akıntı yaşıyorum genelde beyaz ıslaklık hissediyorum. Miktarı da az oluyor

Gizem onay luna lala luna diyorum. Sorunun bu mu bilmiyorum ama yaz google a incele. Beni bayağı rahatlattı

Yok cinsel uyarılma sırasındaki ıslanmadan söz ediyorum

o nasıl?

Yok cinsel uyarılma sırasındaki ıslanmadan söz ediyorum

o nasıl?
Cinsel uyarılma sırasında eğer baya bi uyarildiysaniz yani tatmin olduysanız ıslanma olur çok aşırı olmaz yani tabi kişiden kişiye değişir. Seffaf renk oluyor genelde rahat ilişkiye giricek kadar gelmesi lazım tamamen kuruysaniz yeterince tatmin olmuyo olabilirsiniz veya hep böyle oluyorsa hormonal sorun da olabilir .

Islaklık tam nerede oluyor

girişte mi yoksa içeride mi

Islanma öyle akıntı gibi olmuyor tabi kişiden kişiye değişir birde eşine bağlı bi durum yani senin etkilendiğin düzeye göre, tabi stresli bi insansan oda etkiler ıslanmayı.

Islanma öyle akıntı gibi olmuyor tabi kişiden kişiye değişir birde eşine bağlı bi durum yani senin etkilendiğin düzeye göre, tabi stresli bi insansan oda etkiler ıslanmayı.
Evet canım aşırı stresliyim son birkaç yıldır. Hayatın zorlukları diyim...

libidomda bir sorun yok.

Canım ıslaklık şeffaf birşey gibi oluyor kaygan şeffaf birşey işte.. Miktarı da değişkenlik gösteriyor bazen fazla bazen az olabiliyor ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum.. Ama stresli olduğunuzda. bahsetmişsiniz ondan bu sorunu yaşıyorsunuz muhtemelen.. Ama ıslanmadan ilişki yaşamak sizi daha fazla yorar.. Madem birleşme öncesi rahatlayamıyorsunuz o halde kayganlaştırıcı jel kullanıp daha sonrasında rahatlama yolunu seçebilirsiniz.. Kayganlaştırıcı sizi rahatlatır ve beklediğiniz ıslaklık daha sonrasında oluşabilir.. Ama diğer türlü kuru durumda sizi daha fazla strese sokar..

Teşekkürler kızlar detaylar için
Ben daha neye bakmam gerektiğini bilmiyorum sanırım

Sağol canım

peki sendeki miktarı ne. Arkadaşımın biri dışarı bacağıma sızıyor vs dedi

Sağol canım

peki sendeki miktarı ne. Arkadaşımın biri dışarı bacağıma sızıyor vs dedi
Yani o arkadaşın bahsettiği ıslanma şeysi değildir orgazm olunca gelen sıvıdır büyük ihtimalle.. Miktar olarak da baya baya ıslanıyor ilişki ilerledikçe daha da artıyor tabi ki miktarı ama bacaklardan aşağı sızma meselesi orgazmla alakalı bir durum bence..

Adet gününde başlayarak yapacaksın...

15-20 kuru inciri bıçakla 4-5 kesik açarak hepsini zeytinyağına koy beklet, ve hergün sabah aç karına 1 yada 2 icir ye. Taaki diğer adetine kadar. Bak gör nasıl ıslanıyorsun,bacaklarından akacak
Bu ay Antibyotikte kullandım onun bir etkisi var mı bilmiyorum ama bu ay bu inciride yaptım hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bence zeytinyağında incir çoookk işe yarıyor kesinlikle denenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…