Islaklık

ebber34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
70
13
28
Hanımlar meraba , eşimle güzel bir cinsel ilişkimiz var fakat vajinada kuruluk oluyor oysaki ön sevişmemizde uzun sürüyor ve haz alıyorum istiyorum fakat giriş kısmında kuruluk oluyor kayganlastırıcı kullanmaktan sıkıldım 🫠 tavsiyeleriniz bekliyorum

Hanımlar meraba , eşimle güzel bir cinsel ilişkimiz var fakat vajinada kuruluk oluyor oysaki ön sevişmemizde uzun sürüyor ve haz alıyorum istiyorum fakat giriş kısmında kuruluk oluyor kayganlastırıcı kullanmaktan sıkıldım 🫠 tavsiyeleriniz bekliyorum
Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? O yapabilir

evet hapı bıraktım kullanmıyorum artık. umarım döner kayganlastırıcı kullanmak istemiyorum. eğer normale dönmezse ne önerirsiniz
Bende düzelmişti hapı bırakınca, hap süresince ki 2 sene kullandım kanama bile oldu ilişkide maalesef. Düzelir :)

Evet oldu bende de işte diyorum ya kanama olacak kadar yapıyordu hatta, nerdeyse her seferinde 😢
biliyo musunuz aynı problem bende vardı kanama yaptıgı için hapı bırakmak zorunda kaldım. Cinsel birliktelik asamasında kuruluk yasıyordum hap kullanırken şimdide yasıyorum ve bu canımı çok sıkıyor sanki istemiyormuş izlenimi veriyor

biliyo musunuz aynı problem bende vardı kanama yaptıgı için hapı bırakmak zorunda kaldım. Cinsel birliktelik asamasında kuruluk yasıyordum hap kullanırken şimdide yasıyorum ve bu canımı çok sıkıyor sanki istemiyormuş izlenimi veriyor
Geçiyor geçiyor merak etmeyin, ben hatta kendimden şüphe etmiştim bırakınca bi baktım abuu jsjff

hap önceden kullanıyordum fakat bıraktım yaklasık 2 hafta falan oldu. Neden kuruluk oldugunu anlayamadım yani girişte kuruluk oluyor ama sonrasında bir sıkıntı yok
Zamanla düzelir bence hapların etkisinde sonuçta hormon hepsi. Düzene girmesi biraz zaman alabilir

hap önceden kullanıyordum fakat bıraktım yaklasık 2 hafta falan oldu. Neden kuruluk oldugunu anlayamadım yani girişte kuruluk oluyor ama sonrasında bir sıkıntı yok
O bende de oluyor normal olduğunu düşünüyorum.iliskinin ortalarına doğru asıl ıslanma oluyor.

X