Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonsal mıdırDoktora görünüp değerlerinize baktırın bir
Büyük ihtimalle cnmHormonsal mıdır
evet hapı bıraktım kullanmıyorum artık. umarım döner kayganlastırıcı kullanmak istemiyorum. eğer normale dönmezse ne önerirsinizHap kullanıyodunuz siz sanırım, hap kuruluk yapabiliyor bırakmıştınız normale döner yakında
Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? O yapabilirHanımlar meraba , eşimle güzel bir cinsel ilişkimiz var fakat vajinada kuruluk oluyor oysaki ön sevişmemizde uzun sürüyor ve haz alıyorum istiyorum fakat giriş kısmında kuruluk oluyor kayganlastırıcı kullanmaktan sıkıldım tavsiyeleriniz bekliyorum
hap önceden kullanıyordum fakat bıraktım yaklasık 2 hafta falan oldu. Neden kuruluk oldugunu anlayamadım yani girişte kuruluk oluyor ama sonrasında bir sıkıntı yokDoğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? O yapabilir
Bende düzelmişti hapı bırakınca, hap süresince ki 2 sene kullandım kanama bile oldu ilişkide maalesef. Düzelir :)evet hapı bıraktım kullanmıyorum artık. umarım döner kayganlastırıcı kullanmak istemiyorum. eğer normale dönmezse ne önerirsiniz
siz hapı kullanırken kuruluk oldu mu ?. evet hapı bıraktım 2 gün sonra adet oldum bende de yanı durum oldu. düzelmesini 4 gözle bekliyorumBende düzelmişti hapı bırakınca, hap süresince ki 2 sene kullandım kanama bile oldu ilişkide maalesef. Düzelir :)
Evet oldu bende de işte diyorum ya kanama olacak kadar yapıyordu hatta, nerdeyse her seferindesiz hapı kullanırken kuruluk oldu mu ?. evet hapı bıraktım 2 gün sonra adet oldum bende de yanı durum oldu. düzelmesini 4 gözle bekliyorum
biliyo musunuz aynı problem bende vardı kanama yaptıgı için hapı bırakmak zorunda kaldım. Cinsel birliktelik asamasında kuruluk yasıyordum hap kullanırken şimdide yasıyorum ve bu canımı çok sıkıyor sanki istemiyormuş izlenimi veriyorEvet oldu bende de işte diyorum ya kanama olacak kadar yapıyordu hatta, nerdeyse her seferinde
Geçiyor geçiyor merak etmeyin, ben hatta kendimden şüphe etmiştim bırakınca bi baktım abuu jsjffbiliyo musunuz aynı problem bende vardı kanama yaptıgı için hapı bırakmak zorunda kaldım. Cinsel birliktelik asamasında kuruluk yasıyordum hap kullanırken şimdide yasıyorum ve bu canımı çok sıkıyor sanki istemiyormuş izlenimi veriyor
Şuan aynı şeyleri yaşıyorum hissediyorum anlaşılan biraz zamana bırakmalıyımGeçiyor geçiyor merak etmeyin, ben hatta kendimden şüphe etmiştim bırakınca bi baktım abuu jsjff
Zamanla düzelir bence hapların etkisinde sonuçta hormon hepsi. Düzene girmesi biraz zaman alabilirhap önceden kullanıyordum fakat bıraktım yaklasık 2 hafta falan oldu. Neden kuruluk oldugunu anlayamadım yani girişte kuruluk oluyor ama sonrasında bir sıkıntı yok
Teşekkür ediyorumZamanla düzelir bence hapların etkisinde sonuçta hormon hepsi. Düzene girmesi biraz zaman alabilir
O bende de oluyor normal olduğunu düşünüyorum.iliskinin ortalarına doğru asıl ıslanma oluyor.hap önceden kullanıyordum fakat bıraktım yaklasık 2 hafta falan oldu. Neden kuruluk oldugunu anlayamadım yani girişte kuruluk oluyor ama sonrasında bir sıkıntı yok