• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıslak mendille temizlik

baby2stop

Anne
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
1.717
76
158
kızlar içinizde ıslak mendille temizlik yapan var mı. temizlik dediysem öyle dip köşe değil. mesela biryere bişi döküldü, biryerde toz gördünüz, ya da bi arkadaşınız yolda olduğunu size geldiğini söyledi alelacele temizlik gibi, elinizin altındaki ıslak mendillerle yapar mısınız? ben çocuğum olduktan sonra keşfettim daha önceden leke yapar diye düşünüyordum ama yapmıyormuş ve birçok yerde kullanıyorum ama bazı yerlerden de çekiniyorum zarar verir mi diye. sizden de öneriler bekliyorum.

Ben kullanıyorum canım. Dediğin gibi bir yerde toz gördüm veya bir şey döküldü hemen siliyorum. Bazen parkelerde iz kalıyor ama tabi büyük bir alanı silmediğim için sorun olmuyor. Fayanslarda çok işime yarıyor gerçekten.

Ben kullanıyorum canım. Dediğin gibi bir yerde toz gördüm veya bir şey döküldü hemen siliyorum. Bazen parkelerde iz kalıyor ama tabi büyük bir alanı silmediğim için sorun olmuyor. Fayanslarda çok işime yarıyor gerçekten.

şimdiki evimde parke yok denemedim ama yeni evimde olacak. söylediğin iyi oldu ama kalan iz sonra ıkıor mu kalıcı bişey bırakıyor mu yani?

elimi falan silmem ama bende kullanıyorum evdeki ufak lekeler için elimin altında rahat oluyo halıya veya koltuğa çay damladığında hemen ıslak mendille silerseniz leke kalmıyo

aynen bende çok kullanıyorum.zaten bu sekılde satılan temızlık ıcın mendıllerde var fıyat bıraz pahalı ama ıslak medıllerde onlar kadar ıs göruyor özellıkle gunluk kullandıgımız sehpayı sureklı ıslak mendılle sılerım hıc leke bırakmaz cogu seyı temızlede kullanıyorum bende kullan at tekrar yıka temızle derdı yok buyuk kolaylık

Back