• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Islak mendil kullanımı

serpilkazak

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
1
0
6
34
İstanbul
Merhaba bebeğim için yenidoğan pamuklu ıslak mendil kullanıyorum. Kaç aylıkken normal ıslak mendile geçiyim sizce, siz neler yapıyosunuz?

merhaba,
benim iki kızım var. ikisinde de olabildiğince az ıslak mendil kullandım. bol bol yıkadım. pişik olmaması için çok faydalı oldu..
nacizhane tavsiye.. sevgiler
Güneş

www.gunesanne.com

Ben beş aylık kızıma e bebekteki babyme devam mendilini kullanıyorum bir aydır. Hesaplı. Cildi çok hassas ama bu hiç pişik yapmadı.

Bebeğime 1 yaşına kadar chicconun ıslak mendilini kullandım netten hep hesaplı fiyata aldım çokta memnundum artık dalinin ki ni kullanıyoruz buda çok güzel ama tabi şu var ev ortamında olduğum her bez değişiminde ılık suyla pamukla yıkadım , dışarda bez değiştirdiysem eve gelir gelmez hemen yine yıkarım ve hiç pişik yada benzeri hiçbirşey yaşamadık çok şükür.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence tuvalet aliskanligi baslatana kadar bu islak mendili kullan normal islak mendille ellerimi temizledigimde kipkirmizi oluyor yuzume sursem dahada beter bebisler hassas bezleme bitene kadar natural nendillere devam et bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 aylık kızıma unibaby yenidoğan kullanıyorum. hepsiburadadan topluca aldık, daha uygun oldu. o da pişik yapmadı öneririm. Önceden prima ve dalin kullanmıştık, onlar pişik yapmıştı.

Benimde 3 aylik kizim var ve cok hassas cildi var ben islak mendilde ayirim yapmiyorum cansinda olur dalinde fakat altini alirken bir tasa ilik su koyuyorum iki tane islak mendili suya atip bol suyla siliyorum ardinda peceteyle kurulayip cansin pisik onleyici krem suruyorum cok iyi oluyo daha hic pisigimiz olmadi tavsiye ederim

Back