Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Is basi egitimi vermisligim var soru nedir :)
Ben katılmayı düşünüyorum da genelde hep olumsuz yyorumlar yyapılıyor işkurla ilgili
maaşların ödenmemesi vs
Ilginiz için teşekkür ederim
Devlet maas odemiyor mu bu ulkede olur mu oyle sey :)
Ben iskur degil isbasi programina dahil olan sirketin çalışanıydim.
İşkur iep diye ggoogle de arama yaptırdım bi kişi dahi olumlu konuşmamış hherkes şikayetçi aynı zamanda bbaşvuru yyapan iinsan sayısıda çok tuhaf geldi banada
Bazi ozel durumlar oluyor diye duydum, fakat maaşım yatmadi diye gelen calisan olmadi hic bize.
Is basi egitimleri hem iyi hem basarili bir uygulama. Egitimi verip ise almadigimiz iki ya da 3 kisi oldu. Onlarda agresif tutum yuzundendi. Maas azligi dışında calisanlardan gelen sorun yoktu.
Belkide 1 ay 45 ggünssonrası çok ggeldiği için olumsuz yorumlarda bbulunmuşlardır bbilmiyorum aşırı şikayet var bende merak eettim teşekkür ederim :)Maaşların ödenmemesi gibi bir durum yok. Bu programlarda kurs içi eğitim de alsanız, işbaşı eğitim programına da dahil olsanız maaşlar çalıştığınız gün sayısına göre hesaplandığı için ücretinizi bir ay sonrasından alırsınız. Yani işbaşı eğitim programınız biter, kalan ücretin yatması 1 ay- 45 gün sonrasını bulabilir.
En azından 2.5 sene önce böyleydi. Ben kursta eğitmenlik yaptım. Bizim kursu bitirip işbaşı eğitim programı kapsamında istihdam edilen bazı adaylar, işletmelerinden günbaşına belirlenen ücretin üzerine ek işverenden ücret ve ekstra olanaklar aldılar. Tabiî bu da isverenin inisiyatifi.
Belkide 1 ay 45 ggünssonrası çok ggeldiği için olumsuz yorumlarda bbulunmuşlardır bbilmiyorum aşırı şikayet var bende merak eettim teşekkür ederim :)
Bizim öğrenciler de çok şikayet ediyordu bu durumdan ilk başlarda ama hesaplama işleminden ötürü bu süreç uzuyor.
Biz pastacılık ve fırıncılık eğitimi verdik. O zaman bu ilkti. Istihdam etmediğimiz hiçbir öğrenci olmadı. Kurs bitmeden havada kaptılar diyebilirim. Şu an diyalog halinde olduklarım çok iyi ücretler ile çok güzel yerlerde çalışıyor. Swiss, Hilton gibi yerlerin mutfaklarında kadro alanlar var.
Normalde iep'te olanlar çalışma saatleri ve haklarının korunması açısından daha bile şanslılar.
Size de tavsiyem iep yerine istihdam garantili bir meslek edindirme kursu almanız. Tek başına iep pek faydalı olmuyor.
Ben şahsen sorunlu ya da başarısız bir tarafini görmedim.
Ama iskur tarafinda degil is ortagi sirket tarafinda yetkiliydim. Bize yansimayan sorunlar olduysa bilmiyorum. Yanlis yonlendirmek istemem.
Bildiğim tek sey biz ücretsiz egitim verirken iskur cikti egitimler o sayede ücretli oldu :)
Bu eğitim programı Nasıl bir şey? Herkes eğitmen olabiliyor mu ?
Annem bes senedir çeşitli kurslara gider parasını almadığı olmadı ama iki gün işi olsun o para kesildi yatmadi
Yapacak baska bir şey in yoksa git eğitim güzel şeydir hersey her zaman para değildir
normalde maaşlar yatar. yatmayanlarınki belki işkurun başka bir programıdır. ama geç yatması gibi bir sorun var. ayrıca sırf para için gidecekler varsa vazgeçsin, çünkü yol parası, yemek parası, ıvır zıvır derken elinize birşey kalmıyor. yani onun yerine bir yerde çalışmak daha mantıklı. yok eğitim diyorsanız iyi o zaman.