İskur Hakkında

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Arkadaşlar merhabalar, direk konuya giriyorum.
Şimdi iskur hakkında bilginize ihtiyacım var. Bulunduğum ilçede belirli yerlerde iş kur var . Ben evime yakın olan yerdeki Iskura gidip kaydimi yaptırdım. Az öncede arkadaşım aradı mesleğim hakkında bir iş gormus ama bana başka yerdeki iş kura git kaydol çıksın dedi. Benim zaten kaydim var dedim ama bana orayada ayrı kayıt yaptirabilyosunuz dedi. Şimdi yanlış anlamadiysam. Bir ilçedeki işkur yakınında bulunan eleman ihtiyavi isyerlerinimi listeliyo ?

Bir kere kayıt olduysan başka bir ilçedeki işkura tekrar kaydolmana gerek yok. İşkurun sitesinden tc no'nu ve şifreni yazıp iş ilanlarına başvurabilirsin.

hayır cnm ayrı ayrı listelemiyr. istediğin şubeden 1 kez kayıt yaptırman yeterli 2.kez kayıt yaptıramıyorsun ama anck şu var mesela diyelm xx şehrindesin ama işyeri yy şehrinden eleman arıyor ve kriterlerine yy şehrinin yerlerini yazıyor o iş ilanında işte o zaman başvuramıyorsun

Sağol canım benim. Zaten ordan da bir sey çıkmadı . Halimize gulelim mi aglayalimmi bilmyorm cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…