- 24 Şubat 2013
- 6.836
- 9.888
-
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
evet gerçekten tüm hayvanlar aleminden özür dilerim bu gibi yaratıklara onların adını kullandığım içinhayvanlara hakaret etmeyelim lütfen .
bi kac sene önce bi arkadasim anlatiyordu , biriyle kavga ettigi icin 1 gün hapiste tutulmus , sormuslar "ne yemek istersin" döner istedim gittiler ayagima kadar getirdiler otel gibi yatiyorlar dedi sasirdim tabi .
Ayıp be ayıp bunlara ölüm bile hafif ne yaptılarsa iki katını yapıp öldüreceksin Gözlerini mi oydular sen hem gözlerini hem kulaklarını keseceksin anlıcaklar ne yaptıklarını pis pis gülmelerini.kadın olmanın tek olmanın zorluğunu nasıl birşey bu ya bi insan ne Yaşar da böyle olur 8 kişi çarşıdan nasıl alırlar Çarşıda bile dolaşmayacağı mıyız Ayıptır günahtır ya .eskiden o kadar kişinin önünde çıplak idam edilirlermiş ya küçükken gördüğümde bunlar ne yapmış da ölmeyi bu kadar insan içinde çıplak kalmayı hak ediyorlar diye düşünürdüm.eskiler işte yine HAKLI yine doğru çıktılar. çağdısıymış bu zamanda bunlar varsa idam da ne çağdışıdır ne başka birşey.erkekler bu kadar tecavüz edilse ne yasalar çıkar ne Şeyler yapılırdı ,ama kadınız ya hapis olur çıkarlar.75yıl nasıl7yıla iner ya cinayet bile yine bi derece Allah'ım ndir bu sen hepimizi Koru.bunları birbiriyle karşılaştır da napcaklarsa yapsınlar.tecavüz et bari bırak Nedir bu ya neden masum bi insana bu kadar...ÖZGECAN'IN KATİLLERİNE NE OLACAK?
Yıl 1998... Günlerden 5 Ekim, saat akşam üzeri. 20 yaşındaydı Serpil. Okulundan mezun olmuş ve anaokulu öğretmeni olmuştu. Çocukları, insanları çok seviyordu. Annesi Hanım Yeşilyurt ile birlikte yaşıyordu. Akrabalarını ziyaret etmek için dışarı çıktılar. Çarşının göbeğinde yolda yürürlerken bir araç durdu yanlarında. Daha ne olduğunu anlayamadan birkaç zorba anne ve kızı araca zorla bindirdiler. Direnen Serpil'in başına içki şişesi ile vurdular. Annenin ellerini ve gözlerini bağladılar. Ümraniye, Çekmeköy'de bir ormanlık alana götürdüler. Önce anne uğradı tecavüze. Defalarca... Ve bununla yetinmeyip defalarca bıçakladılar... Boğazını kesip öldü diye bıraktılar. Sonra Serpil'e başladı işkence. Tam sekiz gözü dönmüş canavar. Sabaha kadar dövdüler, tecavüz ettiler, bıçakladılar. Her biri bıçağı eline alıyor, istediği yere kahkaha atarak saplıyordu. İşkence öyle bir hal almıştı ki genç öğretmenin göğüs uçlarını kestiler. Yetmedi gözlerini oydular. Ve bunlara öldükleri sandıkları anne yarı baygın şekilde tanıklık ediyordu. Yavrusunun gördüğü işkence kendi acısını dahi unutturmuştu. Sabah gün aydınlanırken 8 sapık ruhlu cani araçlarına binerek gittiler. 4 gün sonra yakalandıklarında gazetelerde ne isimleri teşhir edildi, ne fotoğrafları. 75 yıl ceza ile yargılandırlar. Fakat en ağır ceza 36 yıl olduğundan 36 yıl ceza aldılar. Yine hafifletici cezalardan 14.5 yıla indi cezaları. Lakin yeni yasaya göre 7'şer yıl çıktılar. Üstelik bunlardan birisi daha yeni çıkmıştı cezaevinden ve bu işkenceyi cezaevinden çıkmasının şerefine yaptıklarını belirtti sırıtarak mahkeme salonunda... Anne yaşıyordu, tabi ona yaşamak denirse. 7 yıl sonra cezaevinden çıkan bu sapıklardan ikisi çok geçmeden yine tecavüzden tutuklandı, yine birkaç yıl sonra salıverildi. İşte o yıllarda karar verdim İstanbula gelmeye ve gücüm yettiğince bunlar gibi sapıklarla savaşmaya. Biz ne zaman böyle sapıklarının cezasını versek, biz çıktık hep hakimin karşısına... Bu gibi caniler için çıktı romanlarımda karakterler. Bir Şahin, Bir Mirza... Hani şimdi Özgecan'a yapılanlar unutulmayacak diyoruz ya, aksine... Gün gelecek adı bile anılmayacak. Şimdi çıkıp birisi bu adamların kılına zarar verse emin ol onlardan daha çok yatar içeride. Bu yazdıklarım bir korku filmden alıntı değildir, bizzat daha kaleme bile alamadığım şekilde iki kadının katledilişidir...İDAM GELMELİDİR! Bu tarihi not alın, bu canilerin isimlerinide... Emin olun yeni yasa çıkmazsa çok geçmeden serbest kalacaklardır. Bu yazıyı gerek kopyalayarak, gerek paylaş diyerek okutun. Okutun ki, bir yaşamın ne kadar ucuz olduğunu bir kere daha hatırlayalım.
Tayfun Şahin
https://m.facebook.com/tayfunsahin7...40947.201225396654106/682518811858093/?type=1
bileceklerki bazı suçların yaptırımı idam. bi kaç kişiden sonra bak gör bu şerefsizliği yapacak insan sonucunu düşünecek ve bi çoğu vazgeçecek. bunlar hastaymış, şizofrenmiş, yok kendini kaybetmiş gör o zaman nasıl azalıyor.evet idam cezası gelsin ama hangi birisi için ????
bunlar bildiklerimiz gördüklerimiz, bilmediğimiz kaç tane???
biz erkeklere önce insan olmayı öğretmedikten sonra ister idam ister hadım cezası gelsin.....
keşke daha çok bunu konuşsak....
iste bakin hangi birisi icin diyoruz ya,bunlar hakettikleri cezalari almadiklari icin bu suclular cogaliyor,ibretlik bir ceza yokkievet idam cezası gelsin ama hangi birisi için ????
bunlar bildiklerimiz gördüklerimiz, bilmediğimiz kaç tane???
biz erkeklere önce insan olmayı öğretmedikten sonra ister idam ister hadım cezası gelsin.....
keşke daha çok bunu konuşsak....
iste bakin hangi birisi icin diyoruz ya,bunlar hakettikleri cezalari almadiklari icin bu suclular cogaliyor,ibretlik bir ceza yokki
Bununla beraber çözümünün de olmayacagini bilmek ne kotu...Bu yazıyı gerek kopyalayarak, gerek paylaş diyerek okutun. Okutun ki, bir yaşamın ne kadar ucuz olduğunu bir kere daha hatırlayalım.
Tayfun Şahin
ahh bu konuyu unutmuştum yeniden hatırlamak yeniden ümitsizliğe ve korkuya kapılmama sebep olduBununla beraber çözümünün de olmayacagini bilmek ne kotu...
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Tarihi görmüştüm. Hatırlatmak istedim aslında...ahh bu konuyu unutmuştum yeniden hatırlamak yeniden ümitsizliğe ve korkuya kapılmama sebep oldu
en acısıda aralarından bi tanesi cezaevinden yeni çıkmış onu kutlamak için serpil öğretmen ve annesine bunları yapmışlar
Allahım bazılarına cehennemi bu dünyada yaşat lütfen. Acı çektiklerini görmek istiyorum.