-
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
Benim de sinirim bozuldu.elim ayağım boşaldı şu yazıyı okuyunca Allah sabır versin o anneye
aynı özgecan olayı gibi halk ayaklanmıştı. yer yerinden oynamıştı. 11 yaşındaydım ve çok net hatırlıyorumOfff ben bu olayı hatırlamıyorum
7 yıl çok azİdam edilmeli bunlar...
7 yıl çok azaynı özgecan olayı gibi halk ayaklanmıştı. yer yerinden oynamıştı. 11 yaşındaydım ve çok net hatırlıyorum
aldıkları ceza 7 yıl
ya Allah aşkına hakimler bu adam bunu 2. kez yapıyor 3. kez yapıyor diye düşünmüyor mu?Benim de sinirim bozuldu.
Bu iğrenç yaratıklardan bir ikisi 3. kez cezaevine girmiş 2005 de.
Düşünün... Azcık yatıp çıkıyorlar.
türkiyede adalet, kanun koyucular ve kanunu uygulayanlar suça maruz kalanın yerine kendilerini ve yakınlarını koyduklarında daha iyi yerlere gelecek eminim.7 yıl çok az36 yıl bile az Müebbet hapis cezası bile az
bu rahsan affı neydi böyle?Rahsan affiyla cikti bu pislikler benim bildigim. Ismail Çolak yakalandi tekrar iceri girdi diye biliyorum.
Rezilligin daniskasi resmen
30-35 yıl yatanı hiç duymadık toplamda kesintisiz 15 yıl içerde yatan birine hiç rastlamadım ben.Hakim bir akrabamın dediğine göre müebbet alan da öyle ölene kadar hapiste kalmıyor,maksimum 30-35 yıl civarı birşey yatıp çıkıyor-muş.Yani yasalarda çok köklü bi düzenleme lazım da o düzenlemeyi yapacak devlet var mı ondan şüpheliyim.
hatırlamak bile istemiyorum o dönemi.bu rahsan affı neydi böyle?
en acısıda aralarından bi tanesi cezaevinden yeni çıkmış onu kutlamak için serpil öğretmen ve annesine bunları yapmışlar
3 kişiyi öldürmek suçundan 2 kez müebbet alan bir tanıdığım var.15 yıl yatıp çıkmışç30-35 yıl yatanı hiç duymadık toplamda kesintisiz 15 yıl içerde yatan birine hiç rastlamadım ben.
evet müebbet alıyor fakat iyi hal indirimi vs derken 8-10 yıl sonra açık cezaevine çıkıyor. açıkcezaevinde de belli dönemlerde 1er hafta izinli dışarı çıkabilme hakları var mahkumların.
yani şimdi birşey yazıcam ama site yönetiminin başı belaya girecek diye korkuyorum. bu insanların ne zoru vardı, hangi niyetle, düşünceyle bunu yaptılar? bu azılı suçluları niye aramıza saldılar? türkiye bunu yapacak potansiyeldeki insanları nasıl başına yönetici yaptı? anlayamıyorum. allah sonumuzu hayr etsin.hatırlamak bile istemiyorum o dönemi.
sonra bi haberde okumuştum. rahşan affıyla salıverilen mahkumlardan %70 i benzer suçları işleyip yine cezaevine girmiş. bu ne demek. bi sürü insanın o af yüzünden canı yandı demek.
Müebbet yiyen de pek yok zaten dediğin gibi 10-15 senede çıkıyorlar.Onun bana dediği en üst sınırdı yani müebbet denince ömür boyu hapiste kalacak gibi anlıyoruz ya öyle olmuyor o iş demişti.30-35 yıl yatanı hiç duymadık toplamda kesintisiz 15 yıl içerde yatan birine hiç rastlamadım ben.
evet müebbet alıyor fakat iyi hal indirimi vs derken 8-10 yıl sonra açık cezaevine çıkıyor. açıkcezaevinde de belli dönemlerde 1er hafta izinli dışarı çıkabilme hakları var mahkumların.
ne yaparsa yapsın 3-5 yıl sonra özgür olacağını bildiği için elinden gelen tüm caniliği sergilemiş. nitekim devletimiz, yargımız onları haksız çıkarmadı.icerde keyfi cokmu yerindeydi acaba , tekrarmi girmek istemis , yattigi yerde besleniyormuydu acaba .
bunlari öldürmicen sürüm sürum süründürücen nefes aldiklarina pisman edecen
ne yaparsa yapsın 3-5 yıl sonra özgür olacağını bildiği için elinden gelen tüm caniliği sergilemiş. nitekim devletimiz, yargımız onları haksız çıkarmadı.
O zamanlar bebeydim ama hatirladigim Rahsan hanimin bi kader mahkumunun cocugundan cok etkilenmiş sanırım. Amaci da gerçekten "kader" mahkumlarıni (kim oluyorlar bilmiyorum)salivermekken bir anda hırsızı tecavuzcusu hepsi sokaklara salinmisti.bu rahsan affı neydi böyle?
ay kıyamam. kader mahkumları demek. şu günlerde cehennemin varlığını hatırlayıp hatırlayıp seviniyorum. herkese tavsiye ederim. insanoğlunun adaletinden kaçış var ama allahın adaletinden kaçış yok. zalimler için yaşasın cehennem!O zamanlar bebeydim ama hatirladigim Rahsan hanimin bi kader mahkumunun cocugundan cok etkilenmiş sanırım. Amaci da gerçekten "kader" mahkumlarıni (kim oluyorlar bilmiyorum)salivermekken bir anda hırsızı tecavuzcusu hepsi sokaklara salinmisti.