işkenceyle tecavüze uğrayan serpil öğretmen ve annesinin katillerine ne oldu biliyor musunuz?

devlet kendine yapılan suçları affedebilir. ki etmez ya ,ama bireysel suçlara af çıkarmaya ne hakkı var. bu devletin tekelinde midir?
onun dışında idam bu ülkede adi suçlarla değil solculara, gencecik üniversite öğrencileriyle anılır. asla idamın geri gelmesini istemiyorum. devlet denen yasal mafyanın bunu kötüye kullanacağından eminim.

bunlar duyduklarımız ozgecan duydugumuz ve daha nıcelerı var bılmedıgımız duymadıgımız tecavuculer ve hepsı gıravat ındırımı takım elbıse ındırımı zart ındrımı zurt ındırımı alıp bı kac yıl yaptıp cıkan.. ıdam gelmıyor madem boyle pıslıkler hadım edıp seylerını kesıp tek odalı hucrede muhebbet cezası verılmelı olene kadar o hucreden cıkmamalı ve suc ısledıgı o nalep olası pipisi kesılmelı ıslevı bıtmelı nalet olsun tecavuzculer sabıklar... bıyerde yazıyordu adalet kadın ısmıydı oda tecavuze ugradı....

yani şimdi birşey yazıcam ama site yönetiminin başı belaya girecek diye korkuyorum. bu insanların ne zoru vardı, hangi niyetle, düşünceyle bunu yaptılar? bu azılı suçluları niye aramıza saldılar? türkiye bunu yapacak potansiyeldeki insanları nasıl başına yönetici yaptı? anlayamıyorum. allah sonumuzu hayr etsin.
ülkede mahkumlar bu genel aflara o kadar alışmış ki son iki - üç seçim öncesinde hep bütün mahkumlar genel af beklediler. hatta af çıkmazsa isyan çıkartırız diye tehdit edenler var.

Beni o zamanlar çok etkilemişti bu olay. Yapanlar tinerciydi...

Ben hiç unutmadım bu kızı ve annesini...

Ama katilleri aftan yararlandılar. Bunların dışarı çıkmasına sebep olanlar can veremesin...
aftan yararlanıp çıktıktan sonra tekrar tecavüz suçundan içeri girmiş ve tekrar 1-2 yıl sonra çıkmış. sonrasını bilmiyorum artık. kimbilir kaç kişinin canını yaktı ya da hala yakıyor.

devlet kendine yapılan suçları affedebilir. ki etmez ya ,ama bireysel suçlara af çıkarmaya ne hakkı var. bu devletin tekelinde midir?
onun dışında idam bu ülkede adi suçlarla değil solculara, gencecik üniversite öğrencileriyle anılır. asla idamın geri gelmesini istemiyorum. devlet denen yasal mafyanın bunu kötüye kullanacağından eminim.

evet ya hiç bu açıdan bakmamıştım olaya. Allah bile kul hakkını affetmem diyor. devlet bana karşı canıma malıma ırzıma göz diken birini nasıl ne hakla hangi yüzle affediyor?

Ben artık aklım hafsalam almadığı için yorum yapamıyorum. Bir sınıra kadar bahane üretiliyor eleştiriliyor bir noktadan sonra bu kadar da olamaz olmamıştır diye düşünüyorsun.

icerde keyfi cokmu yerindeydi acaba , tekrarmi girmek istemis , yattigi yerde besleniyormuydu acaba .
bunlari öldürmicen sürüm sürum süründürücen nefes aldiklarina pisman edecen:KK62:

cezaevine de çalıştığım için biliyorum, gerçekten yattığı yerde besleniyor bu hayvanlar, bi boka yaradıkları da yok.
anca zararlar.

Allah'ım bu nasıl bir acı nasıl bir hayat okurken başıma ağrılar girdi sinirden kasıldım lanet olsun bu insanlara ya artık gölgemizden korkar hale geldik.....

ülkenin cilkini çıkardılar imkan olsa bir dakika bile durmicam,bu ulkede adalet yok,insana deger yok yok...butun bunlara sebep olanları bu canilerin hakkiyla cezasini vermeyenleri rabbim kahretsin insallahhh su kizcagiza oyle canim yandikii ne onun yerine ne annesinin ne ablasinin nede babasinin yerine kendimi koyamiyorum delirecek gibi oluyorum allahim cumlemizin evladini korusun,kimseye boyle olaylar yasatmasin ...ailesine tekrar tekrar allahttan sabir sabir sabir diliyorum :KK43:(((

evet idam cezası gelsin ama hangi birisi için ????
bunlar bildiklerimiz gördüklerimiz, bilmediğimiz kaç tane???
biz erkeklere önce insan olmayı öğretmedikten sonra ister idam ister hadım cezası gelsin.....
keşke daha çok bunu konuşsak....

Ben 7,8 yaşlarındaymışım o zaman haber izlemediğimden duymamışım ,
duysam hatırlardım
burada okuyunca şok oldum bu vahşet:KK57::KK61::KK61::KK61:

en kanlı en korkunç olay ve cezası 7 yıl çok çok az

bu canilerin etleri lime lime edilmeli:KK11:

olmuyor kızlar haftaya bugün artık bu konu konuşulmuyor olacak mesela, sonra unutulacak, Özgecan'ın katilleri sapıklar da belki 10 yıl bile olmadan çıkacaklar Bu döngü hep devam edecek Allah'ım bu nasıl bir dünya :KK43:

cezaevine de çalıştığım için biliyorum, gerçekten yattığı yerde besleniyor bu hayvanlar, bi boka yaradıkları da yok.
anca zararlar.

hayvanlara hakaret etmeyelim lütfen .

bi kac sene önce bi arkadasim anlatiyordu , biriyle kavga ettigi icin 1 gün hapiste tutulmus , sormuslar "ne yemek istersin" döner istedim gittiler ayagima kadar getirdiler otel gibi yatiyorlar dedi sasirdim tabi .

Bugazim dugumlendi ya.
Idam bu insanlara kurtulus olir.
Bence her gun ölup ölup dirilmeleri lazim.
Bence obur boyu agirlastirilmis kuebbet olarak ceza evinde kalmalilar.
Ömur boyu. Ölene dek

bu yorumu yazmayacaktım ama yine tutamadım kendimi idam cezası gelse kendine tecavüz eden adamı öldüren kadın için gelir iranda ki gibi sapık tecavüzcülere hiç bir şeycikler olmaz

X