İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

Canım belki lazımdır belki değildir ama söylim adım yasemin bilgesu
doğum tarihim 1994 ,üniversite varrailevi sorunlar var sevgilimle sorunlarım var.
Ne olacak bu halim bi bakıver .

cnm esinin is hayatinda yukselme olcak ama senin isinde olmicak cnm...bu sene araba sahibi olamicakisniz cnm...bu ay hamilelik gorunmuyor cnm...ilerleyen aylarda hamile kalcaksin cnm :)

cnm esinin is hayatinda yukselme olcak ama senin isinde olmicak cnm...bu sene araba sahibi olamicakisniz cnm...bu ay hamilelik gorunmuyor cnm...ilerleyen aylarda hamile kalcaksin cnm :)

off ya yükselme yok desene :)))
açıköğretim sınavlarımı geçebilicekmiyim peki bu sefer 4e geçiyim artık ya yeter para verdiğim :2::2::2::2::2::2:

canım ya bana baktımda bi soru daha sorabilr miiim? :)) eski sevgilim bana 1 hafta içinde döner mii pişman olduunu söyler mi yani :/ tuhaf bencilce bi soru ama:))

Canım belki lazımdır belki değildir ama söylim adım yasemin bilgesu
doğum tarihim 1994 ,üniversite varrailevi sorunlar var sevgilimle sorunlarım var.
Ne olacak bu halim bi bakıver .

yok cnm bilgi gerekmiyor ama evet yada hayir olarak cevap verebilirim... o sekilde sorarsan sorularini cnm cevaplarim:)ornegin sevgilimle barisacakmiyiz vs:)

yok cnm bilgi gerekmiyor ama evet yada hayir olarak cevap verebilirim... o sekilde sorarsan sorularini cnm cevaplarim:)ornegin sevgilimle barisacakmiyiz vs:)
Pekii sevgilimle sorunlarımız düzelecek mi ?
Yeni eve çıkabilicek miyiz ?
İstediğim staj yerine girebilecek miyim ?
Üniversiteyi kazanabilecek miyim ?

teşekkür ederim canımcım şimdiden .

eşimle aramız limoni kayınvaldem eşime çok baskı yapıyor ve ben 1 aylık hamileyim bu gerginlikte bu bebebk nasıl olacak çok korkuyorum huzurumuzu bozanlar allahından bulsun inşallah ne olur banda bak

evet tatlıyım canım :82:bari canım sen bu yıl sonuna kadarki aylara bak hangi ay varsa ona göre yaz bana bende çok sıkıyorum seni ama meraktanda çatlıyorum bebişim nezan olacak diye sanada zahmet veriyorum kusura bakma :26::26:

eşimle aram düzelecekmi
kaynanam aramızdan çekilecekmi bebeğim sağlıkla gelecek mi
lütfen çok ihtiyacım var benide gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…