rica ederim tatlim:))tşkr ederim canım çok saoll
bunlar sanaa
birde arakdaşım için baktırabilirmiyim 3 sendir bebekkeri olmuyo adı ebru doğum tarihi 19,07,1985 onunda bu sene bebeği olucakmı sölerimisin :26::26::26:
tabi ki sorabilirsin cnm :)yok cnm evlilik gorunmuyor..atamaya gelince evt cnm subat ayina kdr atanma gerceklescek:)
üniversite sınavını bu sene kazanabilcek miyim
calacak cnm kulaklarini dort ac :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım..Hayırlısı diyelim.
rica ederim tatlim:))
malesef cnm
evet cnm gececeksin:teşekkür ederim bi sevindirik oldum şimdi
çok teşekkür ederim canım
kizlar iskambil faliniza baktirmak istiyorsaniz buyrun topigime:))yalnz sunu soyliyim eglencesine yapiyorum bunu yani pek ciddiye almayin soylediklerimi:)baktirmak istiyorsaniz sorunuzu yazin ama soru evt veya hayr seklinde olsun:) ornek: dizi oyuncusu olcakmiyim :78:
sor tatlim cok iyi anliyorum seni:)kartlara gore kardesin doguda yapmicak cnm askerligini:)saol cnm ama sordukca sorasım geliyo :))
son bitane daa kardeşim askere gidicek kasımda nereye gidicek doğuyamı gidicek bu tarafamı ?? son bu
evet cnm gececeksin:teşekkür ederim bi sevindirik oldum şimdi
rica ederim cnm:)))
saol cnm ama sordukca sorasım geliyo :))
son bitane daa kardeşim askere gidicek kasımda nereye gidicek doğuyamı gidicek bu tarafamı ?? son bu
lütfennn ''
sor tatlim cok iyi anliyorum seni:)kartlara gore kardesin doguda yapmicak cnm askerligini:)
rica ederim cnm:)))
ayy tşkr ederimm yaa ağzına sağlık öpüyorum senii :))))
rica ederim cnm:)çok tesekkür ederim
Ayyy ne olur bana da bişi söyle....Hayatta en çok istediğim şey gerçek olacakmı?:26:
rica ederim cnm:)
hayir cnm olmicak diyor kart
:))bende seni cnm optumsor tatlim cok iyi anliyorum seni:)kartlara gore kardesin doguda yapmicak cnm askerligini:)
ayy tşkr ederimm yaa ağzına sağlık öpüyorum senii :))))
Ayyyy bende normal mi doğuracam sezeryanla mı?nooollluuurrr cevap:)))))))
cnm normal doguracaksin:)
:))bende seni cnm optum
cnm normal doguracaksin:)
hadi yaaaa teşekkür ederim çok sevindim:))))
bi de tayinim istediğim yere çıkacak mı yoksa hala burdamıyım buna da bak nütfeeennn