- 24 Mayıs 2010
- 398
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok guzelim hamile degilsin :93:
Tatlim sakin uzulme!!! sen o kisinin dilegi icin kartlara bakiyorsun ne cikiyorsa onu soyluyorsun ve en basta bunu ciddiye almayin diye uyardin oylesine baktigini soyledin.
Kendini kotu hissetme sakin, ne cikiyorsa o yapacak birsey yok.
Ilgin ve duyarliligin icin tskler...
ne zaman yakınmı tanışma acaba? ne dersin:)))
ok.şuanki ilişkim devam edecekmi? evlilik gözüküyormu?
rica ederim cnm :)Teşekkürler
mayıs ayına kadar yüzüklerimizi takmış olacakmıyız.
seviyor guzelim :)O da beni seviyo mu?
evet cnm yil sonuna kdr hamile kalcaksin tatlim:)canım bu sene sonuna kadar hamile kalıcakmıyım bebeişim olucakmı bakarmısın :))))
cnm benim uzulme...tabi bakarim cnm ama sorunu kendin sor cnm yani zmn dilimini sen belirle...ornegin yil sonuna kdr hamile kalcakmiyim tmm cnm ben sadece evet yada hayir olarak soyleyebilyiorum cevapevet canım kan testi yaptırdım hamiş degilim. acaba nezaman hamiş olacam bakarmısın canım yine:26:
cikacak cnm ::)çok güzel yaa bnde istüüüüümm
ilerde beni mutlu edebilecek biri çıkıcakmı karşıma cnm bakarmısın bunaa
evet cnm simdiden tebrikler :)bende bende istiyorum...polislik sınavını kazabilecek miyim acep:/
seviyor guzelim :)
evet cnm yil sonuna kdr hamile kalcaksin tatlim:)
cnm benim uzulme...tabi bakarim cnm ama sorunu kendin sor cnm yani zmn dilimini sen belirle...ornegin yil sonuna kdr hamile kalcakmiyim tmm cnm ben sadece evet yada hayir olarak soyleyebilyiorum cevap
cikacak cnm ::)
evet cnm simdiden tebrikler :)
tabi ki sorabilirsin cnm :)yok cnm evlilik gorunmuyor..atamaya gelince evt cnm subat ayina kdr atanma gerceklescek:)Ben de iki soru sorabilir miyim?
Sömestrda evlenecek miyim?
Bir de Şubat'a kadar atanabilecek miyim?
Zahmet olacaksa sadece birini cevaplarsın olur mu?
evet cnm gececeksin:)bende istiyorumm lütfennnnn sınıfımı geçecek miyim ?
calacak cnm kulaklarini dort ac :)aşk benimde kapımı çalacak mı
evet cnm hamile kalcaksin yil sonuna kdr :)bebis geliyorcanım bu sene sonuna kadar hamile kalıcakmıyım bebeişim olucakmı bakarmısın :)))lütfennn