İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

Bana da bakar mısın lütfen ! Üniversiteye yeni başlıyorum , hazırlık sınıfını takılmadan geçebilecek miyim ? :)

benim görüştüğüm biri var da ona bakabilir misin çok baştayız daha o kova ben başak burcuyum ben 24 o 28 yasında :KK17:

benim de falıma bakar mısın beni arayacak mı aramayacak mı :KK70:

Benimde falıma bakarmısın ?

banada bakarmısın canım rica etsem oğlumun sağlığı nasıl olcak bide hamilemiyim ,zayıflıyacağımm mıgelecekte neler var:KK16::KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederimmm :)

Bana da bakar misin?:) bu sene sonuna kadar görüsebilecek miyiz?

Arkadaşım ben de evimi satmaya çalışıyorum,satabilecek miyim,yoksa satmam uzun mu sürecek...Bir müşteri var kararsız,olacak mı***.Çoook sıkıldım emlakçılardan ve evime giren insanlardan.....:KK43:(Şimdiden teşekkürler canım...:KK16:

ya kizlar bakicam hepinize... tam basliyordum biraz isim cikti kusura bakmayin:) gece yarisina kdr yazarim :) ha bu arada yalvaririm hastalik saglik uzerine bisey sormayin...eglencesine bakiyorum...kendimi kotu hissediyorum kotu bisey yazinca ozellikle saglikla ilgili soru sormayin olur mu sorsaniz bile gormemezlikten gelicem simdiden ozur dilerim

banada bakarmısın canım rica etsem oğlumun sağlığı nasıl olcak bide hamilemiyim ,zayıflıyacağımm mıgelecekte neler var:KK16::KK16::KK16::KK16:
cnm saglikla ilgili sorulara bakmiyorum kusura bakma olur mu...suan hamile degilsin olarak cikti kartlarda... zayiflama konusnda yeni yildan itibaren sende ciddi anlamda kilo vermek adina girisimler olcak ve sonunda istedigine ulasacaksn:)

teşekkür ederimmm :)
rica ederim cnm:)

Bana da bakar misin?:) bu sene sonuna kadar görüsebilecek miyiz?
evet cnm goruseceksiniz sene sonuna kdr:)
Arkadaşım ben de evimi satmaya çalışıyorum,satabilecek miyim,yoksa satmam uzun mu sürecek...Bir müşteri var kararsız,olacak mı***.Çoook sıkıldım emlakçılardan ve evime giren insanlardan.....:KK43:(Şimdiden teşekkürler canım...:KK16:

bu bahs ettgiin musteriye satmickasin cnm...gelecek yilin il 3 ay icinde evin satiliyor:)umarim istedigin gibi olur hersey:)

Bana da bakar mısın lütfen ! Üniversiteye yeni başlıyorum , hazırlık sınıfını takılmadan geçebilecek miyim ? :)
cnm biraz zorlanabilirsin ama sonunda sinifi geciyorsun:)

benim görüştüğüm biri var da ona bakabilir misin çok baştayız daha o kova ben başak burcuyum ben 24 o 28 yasında :KK17:

cnm kisa sureli bi iliskiniz olcak...erkek isticek ayrilmayi diye cikti...allah gonlune gor versin cnm)

bu bahs ettgiin musteriye satmickasin cnm...gelecek yilin il 3 ay icinde evin satiliyor:)umarim istedigin gibi olur hersey:)

Çok teşekkür ederim arkadaşım,gerçekten de biraz önce haber geldi bahsettiğim müşteri parayı toparlayamıyor:KK43:Şimdi yazını okuyunca şaşırdım...Harikasın...Bu durumda ben beğendiğim evi alamıyacak mıyım yani,rica etsem bu konuda bir şeyler söyleyebilir misin,il dışına taşınma gözüküyor mu bize...zahmet olmazsa tekrar bakabilir misin...:KK30:

Son düzenleme:
benim içinde aşk ve iş konusunda bakabilirmisin cnm,sevgilimin burcu koç ben terazii :KK16:

ayrıldıgım kişi aslan ben akrep tekrar girecek mi hayatıma yoksa başkası mı olacak?
teşekür ederim şimdiden

banada bakar mısııın? ben akrep eski sevgilim ikizler.tekrar barışma konuşma görüşme görüyo musun canım? şimdiden çook teşekkür ederim

X