- 25 Haziran 2012
- 45
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç değişmemiş, rezil olmuş sayılmazsın.
İnşAllah çıkmaz falın canım. :)
benim de falıma bakar mısın beni arayacak mı aramayacak mı
Benimde falıma bakarmısın ?
banada bakarmısın canım rica etsem oğlumun sağlığı nasıl olcak bide hamilemiyim ,zayıflıyacağımm mıgelecekte neler var
teşekkür ederimmm :)
Bana da bakar misin?:) bu sene sonuna kadar görüsebilecek miyiz?
Arkadaşım ben de evimi satmaya çalışıyorum,satabilecek miyim,yoksa satmam uzun mu sürecek...Bir müşteri var kararsız,olacak mı***.Çoook sıkıldım emlakçılardan ve evime giren insanlardan.....(Şimdiden teşekkürler canım...
yok cnm aramicak yani simdilik dusunmuyor aramayi falan...ama yil sonuna dogru aricak:)benim de falıma bakar mısın beni arayacak mı aramayacak mı
Benimde falıma bakarmısın ?
cnm saglikla ilgili sorulara bakmiyorum kusura bakma olur mu...suan hamile degilsin olarak cikti kartlarda... zayiflama konusnda yeni yildan itibaren sende ciddi anlamda kilo vermek adina girisimler olcak ve sonunda istedigine ulasacaksn:)banada bakarmısın canım rica etsem oğlumun sağlığı nasıl olcak bide hamilemiyim ,zayıflıyacağımm mıgelecekte neler var
rica ederim cnm:)teşekkür ederimmm :)
evet cnm goruseceksiniz sene sonuna kdr:)Bana da bakar misin?:) bu sene sonuna kadar görüsebilecek miyiz?
Arkadaşım ben de evimi satmaya çalışıyorum,satabilecek miyim,yoksa satmam uzun mu sürecek...Bir müşteri var kararsız,olacak mı***.Çoook sıkıldım emlakçılardan ve evime giren insanlardan.....(Şimdiden teşekkürler canım...
cnm biraz zorlanabilirsin ama sonunda sinifi geciyorsun:)Bana da bakar mısın lütfen ! Üniversiteye yeni başlıyorum , hazırlık sınıfını takılmadan geçebilecek miyim ? :)
benim görüştüğüm biri var da ona bakabilir misin çok baştayız daha o kova ben başak burcuyum ben 24 o 28 yasında
bu bahs ettgiin musteriye satmickasin cnm...gelecek yilin il 3 ay icinde evin satiliyor:)umarim istedigin gibi olur hersey:)