İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

mrb kizlar uzun suredir bakmiyordum iskambil .... isteyenelere bakabilirim ama yine altini ciziyorum eglencesine bakiyorum...illa falda cikanlar olcak diye bi iddam yok:) hadi buyrun...sorunuzu evet yada hayir olarak cevap verilcek sekilde sorarsaniz yeterli:)

Ben de evliliğim hakkında baktırmak istiyorum. Eşimle tekrar birleşip mutlu olabilecek miyim?

Sevgilimle aram düzelecek mi?
Çok kötü hersey
:KK14::KK14:
Tesekkürler şimdiden:KK31:
yok cnm bi duzelme olmicak..ayrildiniz mi bilmiyorum ama suan hala beraberseniz sonu ayrilik diye gordum ben...ins araniz duzelir cnm istedigin gibi olur hersey
Çok teşekkür ederim arkadaşım,gerçekten de biraz önce haber geldi bahsettiğim müşteri parayı toparlayamıyor:KK43:Şimdi yazını okuyunca şaşırdım...Harikasın...Bu durumda ben beğendiğim evi alamıyacak mıyım yani,rica etsem bu konuda bir şeyler söyleyebilir misin,il dışına taşınma gözüküyor mu bize...zahmet olmazsa tekrar bakabilir misin...:KK30:
rica ederim cnm ne yalan soyleyim bende sasirdim...benim bi iddam yok cunku dediklerim harfi harfine cikacak diye:)
diger sorularina gelirsek cnm : istedigin evi alacaksin cnm yalnz baska bi ile tasinma gormedim ben yakin zmnda...2014den sonra var tasinma
Ben bu sefer de, bize evlilik var mı? demek istiyorum müsadenle :p

ne demek cnm :)
var cnm size evlilik var yalniz siz uzun bi sure ayri kalcaksiniz ondan sonra tekrra bir araya gelceksiniz ve dugununuz olcak:)

rica ederim cnm ne yalan soyleyim bende sasirdim...benim bi iddam yok cunku dediklerim harfi harfine cikacak diye:)
diger sorularina gelirsek cnm : istedigin evi alacaksin cnm yalnz baska bi ile tasinma gormedim ben yakin zmnda...2014den sonra var tasinma

Çok teşekkür ederim,:KK16:

kizlar iskambil faliniza baktirmak istiyorsaniz buyrun topigime:))yalnz sunu soyliyim eglencesine yapiyorum bunu yani pek ciddiye almayin soylediklerimi:)baktirmak istiyorsaniz sorunuzu yazin ama soru evt veya hayr seklinde olsun:) ornek: Dizi oyuncusu olcakmiyim :78:

eşim kadruya girecek mi ? çocuğum olcak mı? Hatta acaba şimdi hamilemiyim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Bakarmısın canım biraz abarttım ama :))

benim içinde aşk ve iş konusunda bakabilirmisin cnm,sevgilimin burcu koç ben terazii :KK16:
suanki sevgilinle evlilik gormedim cnm...is konusda : sana gelecke yili ortalarinda ck iyi bi is imkani olcak
ayrıldıgım kişi aslan ben akrep tekrar girecek mi hayatıma yoksa başkası mı olacak?
teşekür ederim şimdiden
tekrardan girecek cnm ama sonu yine husran ayrilik olcak yine...sen uzun bi sure iliski duusnmiceksin..2 yl sonra yeni biriyle tanisacaksin onla mutluluk gorunuyor

banada bakar mısııın? ben akrep eski sevgilim ikizler.tekrar barışma konuşma görüşme görüyo musun canım? şimdiden çook teşekkür ederim
evt cnm ekim sonuna kdr barisicaksiniz:)
tekrar görüşmeye başlayacakmıyız bi ilişki gözüküyor mu yani?
gorusme var cnmda uzun sureli olmicak yine ayrilik var
banada bakar mısın canım
sorunu alayim cnm
hayallerimdeki aşkı bulabilecek miyim??:KK15:
sana gelecek yil guzel bi ask var cnm:)hayallerindeki gibi mi ona sen karar ver
canim banada ask iliskim hakkinda bakarmisin ben kova sevgilim basak
birbinizden skilmissinz diye gordum cnm ben ayrilik var
ıkıncı cocuk ıstıyorum acaba benım bır kızım olacakmı :KK53:

istedigin oluyor Allahin izniyle cnm :)

Ben de evliliğim hakkında baktırmak istiyorum. Eşimle tekrar birleşip mutlu olabilecek miyim?
cnm ya ben birlesme gormedim...
Çok teşekkür ederim,:KK16:
rica ederim cnm:)
eşim kadruya girecek mi ? çocuğum olcak mı? Hatta acaba şimdi hamilemiyim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Bakarmısın canım biraz abarttım ama :))
esin kadroya giremiyor cnm simdilik ama 2014te giriyor...kartlarda hamile oldugun cikti cnm cocuk sahibi oluyorsun:)
tatlım eşimin birine borcu var onu vere bılıcekmı?
baya uzun surecek cnm borcunu cevirmesi
para sıkıntımız gecıcekmı?taşınacakmıyız?
uzun bi sure sikinti yasicaksiniz cnm , hersey yoluna giriyor sonra...para sikintiniz kalktiktan snra tasinacaksiniz cnm

banada bakar mısınız istediğim şekilde bir hayat yaşayacak mıyım sıkıntılarımdan kurtulup

cnm ya ben birlesme gormedim...

Rica ederim cnm:)

esin kadroya giremiyor cnm simdilik ama 2014te giriyor...kartlarda hamile oldugun cikti cnm cocuk sahibi oluyorsun:)

baya uzun surecek cnm borcunu cevirmesi
uzun bi sure sikinti yasicaksiniz cnm , hersey yoluna giriyor sonra...para sikintiniz kalktiktan snra tasinacaksiniz cnm

teşekkürler canımm....

Cillikiz özel msj kutun dolu tatlım :KK43: mesaj gönderemıyorum sılersn msjlarnı gönderırım mesaj

cnm saglikla ilgili sorulara bakmiyorum kusura bakma olur mu...suan hamile degilsin olarak cikti kartlarda... zayiflama konusnda yeni yildan itibaren sende ciddi anlamda kilo vermek adina girisimler olcak ve sonunda istedigine ulasacaksn:)

rica ederim cnm:)

evet cnm goruseceksiniz sene sonuna kdr:)

bu bahs ettgiin musteriye satmickasin cnm...gelecek yilin il 3 ay icinde evin satiliyor:)umarim istedigin gibi olur hersey:)

teşekkür ederim canım

yakın zamanda hamile kalacakmıyım ne zaman olacak bebiş :KK36::KK36: ben terazi eşim koç burcu

Son düzenleme:
Cillikiz cnm merhaba.
Benim ki ile aramız kötü su an :KK43: mesaj attım 1 haftayı gecti cevap vermiyor :KK43: bana cevap vericekmi ? Ne zaman ? Tekrar birlesicekmiyiz ??cok ama cok tesekkur ediyorum sana :)
Ben Aslan o yengeç .

Son düzenleme:
X