İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

canım hayatımda şu 6 ay içinde ne gibi değişiklilkler olucak bakabilirsen cok sevinicem :KK66:

mrb kizlar uzun suredir bakmiyordum iskambil .... isteyenelere bakabilirim ama yine altini ciziyorum eglencesine bakiyorum...illa falda cikanlar olcak diye bi iddam yok:) hadi buyrun...sorunuzu evet yada hayir olarak cevap verilcek sekilde sorarsaniz yeterli:)

Son düzenleme:
ayrıldığım kişi beni gerçekten seviyor muydu ve benim için hayırlı biri miydi?:KK5:
iyiki ayrilmissin cnm kartlara gore senin icin hayirli bi kismet degilmis , gercek bi sevgi hissetmiyormus sana karsi...yil sonuna kdr biri cikacak karsina sana laik biri :) hadi bakalim hayirlisi

merhaba arkadaşlar :) taze üyeym ilk mesajım iskambile gitsn bakalım.. canım benim merak ettğim konu iyi bir iş sahibi olabilecekmiyim

merhaba arkadaşlar :) taze üyeym ilk mesajım iskambile gitsn bakalım.. canım benim merak ettğim konu iyi bir iş sahibi olabilecekmiyim

hosgledin cnm benim:)falina baktim cnmda pek ic acici cikmadi...fal bu unutmuyoz:)Allah gonlune gore versin cnm benim cok pozitif birisin sen hep ole kal:)

banada bakar mısın canım? yarın bir iş görüşmesine gidicem de onunla ilgili baka bilir misin?:KK52::KK52:

banada bakar mısın canım? yarın bir iş görüşmesine gidicem de onunla ilgili baka bilir misin?:KK52::KK52:

cnm benim sana sans diliyorum yarin:) insallah istedigin ise girersin:)
kartlara gore gorusme iyi gececek fakat o ise alinmicaksin cnm...gelecek senenin baslarinda aciliyor sansin sana iyi bi is gorunuyor cnm.

Son düzenleme:
ben de istesem :)
bu sene dilediğim gibi güzel geçecek mi?
istersen ben de sana aşk falı açabilirim :)

X