İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

canım evlilik varmı yakında bana noluur bi bakıversen
var cnm :)

ablam benden öncemi evlenecek sonra mı?????

cevappppp
sen once evlenceksin cnm

biz 2014 den önce evlenir miyiz??
hayir cnm 2014ten once evlilik gorunmuyor

erdalla evlenecemmi?
malesef tatlim

okuldan sonra iyi bir işim olacak mı
olcak cnm
Haber beklediğim kurum işe başlamam için beni arayacak mı ?
malesef cnm
Sevgilimle tekrar barışıcak mıyız ?
hayir cnm

sorun ne cnm tam olarak:)

sorum şu bebeim tam olarak bu dogum gününe beni neden bu kadar ısrarla çagırıolar? gidiyim mi sence eski sevgilimde orda..birde gelip konşur mu benimle bi yumuşama olur mu durumumuzda?

sorum şu bebeim tam olarak bu dogum gününe beni neden bu kadar ısrarla çagırıolar? gidiyim mi sence eski sevgilimde orda..birde gelip konşur mu benimle bi yumuşama olur mu durumumuzda?

cnm sizi baristirmak istiyolar ama cocugun haberi yk:)o yuzden bu israr...kartlar gitme diyor cnmda yine sen bilirsin...yumusama falan olmicak cnm konusmada gorunmuyor en ck mrbalasirsiniz senin bekledigin sekilde bi konusma olmicak cnm:)...kartlara degilde bana sorarsan cnm bence git kim bilir belki istedigin olur ama denemeden bilemeyiz:))

seni yerim yaa :)) 1 2 saat ugrayıp kalkmayı planlıorum bende..aslına bakarsan hiç gitmek istemiorum bi yanım git bi yanım gitme dio gitmeyen kısım agırlıkta tabi:)) çünkü garip bi durum ama bu kadar ısrara tamam bakarız dedim.hayırlısı tabi nolcak bakalım.ama benim düşüncemde mrblaşırız en fazla o olur..çünkü bnnm eskide gururlu tuhaf huyları var yani atlamaz herşeye ama atlasa artık ya :44:

:)))hersey gonlunce olsun cnm benim:)
bana da bakarmısınnn

tabi cnm sor sorunu sen:)

bebek sahibi olcakmıyım ve ne zaman

(malesef tatlim....cnm benim ya bole bi cvap vermek istemezdim...guzel bisey yaazmak istiyorum ama yapamiyorum yalan solemek istemiyorum kart ne diyorsa onu soyluyorum cnm ama fal bu tmm ck kfana takma olesine eglencesine bakiyorm tmm seker:)

cillikız ya bana bakmıştın okulum vaktine bitecek demiştin ama olmayacak maalesef bir daha bakar mısın umutsuz vaka yani:95:

(malesef tatlim....cnm benim ya bole bi cvap vermek istemezdim...guzel bisey yaazmak istiyorum ama yapamiyorum yalan solemek istemiyorum kart ne diyorsa onu soyluyorum cnm ama fal bu tmm ck kfana takma olesine eglencesine bakiyorm tmm seker:)

yok canımm yaa sorun değill kaderimse çekerim sümüğümü silerimm.fala inanma falsız kalma

hihi ya calismiyon dersine snra benim suclu

Ne alaka Ben seni suçlamadım canım sadece sordum evet dedin ama olmayacak sormamın nedeni de okul sisteminde değişiklik olursa vaktinde biterdi sen de evet deyince demek ki değişiklik olacak diye yorumladım neyse sana iyi sallamalar

mersi cnm tam gaz sallamaya devam edicem :))

merhaba özelden de yazmıştım buraya tekrar yazayım köyümüze ev yaptıracakmıyız.bu yıl.?

kardeşim kadrolu öğretmen olarak atanacakmı?zaman çıkarsa onuda yazarmısın?teşekkürler...

merhaba özelden de yazmıştım buraya tekrar yazayım köyümüze ev yaptıracakmıyız.bu yıl.?

kardeşim kadrolu öğretmen olarak atanacakmı?zaman çıkarsa onuda yazarmısın?teşekkürler...

kusura bakma cnm gec cevapladigim icin sorunu:)
cnm koyde ev yaptircaksiniz cnm ama sene sonuna kdr degil gelecek sene ocak-haziran aylari icinde yaptiracaksiniz...kardesin icinde atanma gorunuyor cnm bu sene gorunuyor atanma cnm :)

bu yıl evlenicekmiyim?
mutlu ,hayalimdeki evliliği yaşıycakmıyım?
canım banada bakarmısın rica etsem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…