İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

onu cok seviyorum ama ne olacak bılnıyorum bu arada patronum olacak bayanla da aramız hıccc ıyı degıl onu sevmıyorum iş durumum ne olacak,,askımmm sonu nasıl cıkıcak merak edıyorum

onu cok seviyorum ama ne olacak bılnıyorum bu arada patronum olacak bayanla da aramız hıccc ıyı degıl onu sevmıyorum iş durumum ne olacak,,askımmm sonu nasıl cıkıcak merak edıyorum

oda seni seviyor cnm evleneceksiniz ikiniz...o isten ayrilcaksin cnm daha iyi bi ise baslicaksin

insallah cnm hayirlisiysa olur elbet:)sinavlarda basari gorunuyor cnm...anaokulu ogretmeni olamicaksin cnm...guzellik salonu isleteceksin...cnm benim evleneceksin ama hayirli olmicak gibi pek:93:

Çok teşekkür ederim emeğinize sağLıK...

Ne kadar eğLence amaçLı oLsa da üzüLdüm şimdi

cılıkız noluur bak foruma duy sesimi sana bişe danışmak istiorum bildiin bişe zaten sorup duruorumda hep .ben sevgilimden ayrılalı 2 3 ay oldu..ama bu zaman diliminde gereksiz ayrıntıları bana sormak için aradı internetten tekrar ekledi falan.hala ekli silmedide bekledim o silsin die..ve çok yakın arkadaslarından biri beni simdi kendi dogum gününe davet edio bnm eski sevglimde orda.konşmuş sorun deil demiş bnmki..çocukta sever bni ama dogum gününe gelmem için dehşet ısrar edicek kadar bi bagımızda yok.hem gidesim var hemde ne işim var orda diorum çok karısıgım aslında :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…