İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

benim için değil canım,kızım için 1 yıldır aklında bir çoçuk var,hep bacı gözüyle bakıyor,yani o çoçuk ne zaman aşkı ilan edecek veye etmiyecek.....

Merhaba rica etsem benim içinde fala bakabilir misiniz? Bu Ağustosta nişanlandım.. Acaba nişanlımla evlenip mutlu bir evlilik sürdürebilecek miyiz?

Son düzenleme:
benim için değil canım,kızım için 1 yıldır aklında bir çoçuk var,hep bacı gözüyle bakıyor,yani o çoçuk ne zaman aşkı ilan edecek veye etmiyecek.....
ask ilani olmicak cnm
evimin huzuru bir daha bozulcakmı?
yine problem cikcak cnm
mrb canım tekrar bennn
benim bebeğim kızmı olucak erkekmi bakarmısın ???
mrb cnm :)erkek olcak cnm

Merhaba rica etsem benim içinde fala bakabilir misiniz? Bu Ağustosta nişanlandım.. Acaba nişanlımla evlenip mutlu bir evlilik sürdürebilecek miyiz?

mrb cnm evet cnm nisanlinla evleneceksin fakat sorunlariniz olcak o yuzden pek mutlu olmicaksin

cnm yha bi daha bakar mısın sana zahmet olmazsa lütfennnnnnn:26::26::26::26:
mehmetle evlenecek miyim_????

enemm süper bnmde bebişim kızmı erkekmi vee memur olabilcekmiyim ve evliliğim mutlu sürcekmi:)

enemm süper bnmde bebişim kızmı erkekmi vee memur olabilcekmiyim ve evliliğim mutlu sürcekmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…