Merhaba kızlar. Benim 44 günlük bebeğim var. Dogum yaptıgım hastanede ilk gün işitme testi yapıldı. Kızım ikisinden de geçemedi çünkü çok aglıyordu. Uyumuyordu. Bu şekilde olmaz bir hafta smra tekrar getirin dediler. Bir hafta sonra götürdüm. Sağ kulaktan geçti, sol kulaktan geçemedi. Özel hastane oldugu için ücret fazla oldugı için haftaya devlet hastanesi ne götürdüm. Yine sağ kulaktan geçti soldan geçemedi. Haftaya yine getirin dediler. O arada hiç yıkamadım kızımı. İçim içimi yediği için KBB doktoruna götürdüm. Bana sol kulak kanalı biraz dar ve hafif ödem var dedi. Hemen bunun üzerine kızımın RSV virüsüne yakalandığını öğrendim. Ciğerleri etkilendi ama hastanede yatmadı. Evde nebulazatör ile tedavi ettik. Yine bu sürecte yıkamadım. En son tekrar devlete götürdüm yine sol kulaktan geçemedi. Ve bizi klinik abr(bera) denilen teste yönlendirdi.sevk etti Balıkesir şehir hastanesinden randevu aldım 9 ay sonraya randevu verdi. 9 ay bekleyeceksiniz dedi. Ve ben çok korkuyorum. İşitme kaybı varsa geç kalırım diye. 6 aydan önce cihaz kullanılması gerekiyormuş. Bazen de okuyorum. Benim bebeğim gibi durum yaşayip bera testinden geçen bebeklerin olduğunu.. Umutlanıyorum. Bu şekilde yaşayanlar var mı acaba?