- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
o var bir de ailemin benden hukuk veta psikoloji beklediğini biliyorum da nasıl söyleyeceğim işitme engelliler öğretmenliğiniBölüm çok güzel ama maalesef gereken değeri gördüğüne inanmıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o var bir de ailemin benden hukuk veta psikoloji beklediğini biliyorum da nasıl söyleyeceğim işitme engelliler öğretmenliğiniBölüm çok güzel ama maalesef gereken değeri gördüğüne inanmıyorum.
doğrudurİşıtme engelliler öğretmenliği okuyan sınıf öğretmeni olarak atanamaz yok öyle bişey. Psikolojiden vazgeçme
haklısın da sence bölüm olarak güzel miNeyin ne olacağının belli olmadığı bir ülkedeyiz. Onca sınıf öğretmeni açığı varken birden 4+4+4 sistemi geldi ve herkes norm fazlası oldu.
İmm hatipler açıldı bir anda Din Kültürü öğretmenliği patladı.
Yarın ne olacağıno bilemediğimiz için herkes gönlündekini yapsın bence...
Psikolojiyi tercih et canım.
Ben önü açık değil diye biliyorum diğer bölümü.
Güzel, öğrenci sayısı az, daha çok emek istiyor ama güzel bence...haklısın da sence bölüm olarak güzel mi
bakalım aile faktörünü de halledersem ciddiyimGüzel, öğrenci sayısı az, daha çok emek istiyor ama güzel bence...
Isitme engelliler ogretmenligi eskisehir'de.hangi bölüm okudu ?
hayır hayır dershanede tm alanında okuyorumSozel cikisliyim demissiniz hukuk psikoloji tm bolumu degil miydi..? sistem mi degisti yine
ilgim var sırf merak ettiğim için kursuna gittim belgem bile var :)Eger okumak istiyorsan gercekten guzel bolum. Onu acik mi acilir mi acisindan dusunursen o isler cok karisik bir gunde bile hersey degisebiliyor. Ama gordugume gore sen psikoloji Ve hukuk olmazsa diyorsun yani gercekten istemiyorsun. Boyle dusuncen varsa bir Cok bolum var isitme engelliler ogretmenliginden baska. Yani bunlar birazda gonul isi.
o var bir de ailemin benden hukuk veta psikoloji beklediğini biliyorum da nasıl söyleyeceğim işitme engelliler öğretmenliğini
ama bunu para için düşünmüyorum ki gerçi hayatımı devam ettirecek kadar kazanmalıyım ama aman aman kazanmasam da olurCanım benim.
Öğretmenliğin hiç bi alanının önü yazık ki açık değil.
İmkanın varsa başka meslek gruplarına yönel
zihinsel engelliler öğretmenliğinin önü açık kardeşimde o alanı istiyor ama sanki işitme engelliler daha zor atanıyor yada bana denilen o ama cidden bu bölümü istiyorum ailem ne der bilemiyorum ki . onlar cidden hukuk veya psikoloji diye bakıyorlar bana geçen sene okuduğum alanı bıraktım hedefim yüksek deyince saygı gösterdiler de fazla zorlamış gibi olacağım galibazihinsel engelliler oğretmeniyim geçen sene hepimiz Özel eğitim öğretmeni olarak değişti isimlerimiz.yani şuan görme engelliler zihinsel engelliler işitme engelliler ve ustunzekalılar oğretmenliğinin hepsi özel eğitim olarak geçiyor ve o şekilde atama yapışıyor.bizim okula işitme engelliler oğretmenliği mezunu yeni bir atama oldu ve 50 kusur puan ...yani anlayacağın kendi alanın dıiınada atanabileceğin için en önemlisi bizim zihinsel engelliler oğretmenliğindeki hiç bitmeyen boşluklardan dolayı ilerde atanmama şansın çok duşuk :) ben alan mezunuyum ve işimi seviyorum kolay gelsin
o kadar kazanılıyor mu 5.000 yani . şaşırdım bayaBenim birçok tanıdıgım ve arkadasları ısıtme engellıler ögretmenı ,hatta mezun oldukları dönemın tum sınıfı İstanbul'da kalıtelı bır hayat suruyorlar gayet super maasları var devlet sart degıl 3,5tan baslıyor maası ve sımdı memur atamaları oldugu ıcın cok daha degerlıler ozelde kalanlar 5bın alıyorlar su an eleman kalmadı cunkı..bence zıhın veya ısıtme engellıler ögretmenlıgını yaz psıkologlardan daha fazla sansın olur..
öyle demeye başlasam iyi olacak hazırlansınlar dimi :)'Eğer onlar olmazsa diğer bir seçenek olarak bunu düşünüyorum' deyin. :)