atama puanlarına baktım aslında puanları düşük bile geldi ama gerçekten mi üzüldümbi ogrencim okuyordu.. devlette cok imkan olmadgini soylemisti
puanım yeterse psikoloji okumayı düşünüyorum ama ben sözel çıkışlıyım o da eşit ağırlıkta o yüzden sözel bölümünden de hedefim var haliyle :) gerçekten sınıf öğretmeni olarak atabiliyor musun?sınıf öğretmenliği için de atanma şansın var diye bile biliyorum. işitme görme zihinsel engelliler öğretmenliği için düşüncen ne? amaan ya da psikoloji oku en iyisi
hayır hedef düşürme değil bu . ikiside 400 puan üstü istiyor ama alanları farklı .eskiden vardı öyle bişey şimdi durumlar ne alemde bilmiyorum. bi araştır. ama hedefini düşürme. psikoloji üzerine yoğunlaş ya da hukuk. imkansız diye bişey yoktur.
psikoloji t den 450 ve civarında istiyor (500 yukarısı olan üniv.ler var) hukukta tm 2 den o puanlarda alıyor . işitme engellilerse sözel bölümden 410 ve üstü alıyor bir de 4-5 tane üniv.de var bu ölüm sınıf var yanianladım psikoloji için ne? hukuk için ne? kusura bakma ben girdiğimde öss vardı. simdiki sistem baya değişti
hangi bölüm okudu ?Simdi en yakin arkadasim su an oyp ile girdi eskisehirde yuksek yapiyo,ardindan doktora ve ogretim uyeligi yapacak, yokle anlasmasina gore. Onceden ozelde calisiyodu maaslari cok iyi o ikibin kusurle baslamisti. Puanlar parlak degil ama cok yerde olmadigindan, ve is sartlari zor oldugundan parasi iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?