İşitme engelliler öğretmenliği bölümünün önü açık mıdır?

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
Ben geçen senelerde kazanıyordum bazı bölümleri ama istemedim 20 yaşındayım dershaneye gidiyorum . Aileme çevreme herkese psikoloji hedefim dedim ama hukuk bile bekliyorlardır benden :) aslında cidden puanım yeterse psikoloji istiyorum da eğer puanım yetmezse işitme engelliler öğretmenliği istiyorum ki ilgim olduğu için daha önce işaret dili kursuna gittim ama ailem benden psikoloji hukuk beklerken işitme engelliler bölümüne sıcak bakmaz gibi geliyor hem de bu bölümün önü açık mıdır ?

sınıf öğretmenliği için de atanma şansın var diye bile biliyorum. işitme görme zihinsel engelliler öğretmenliği için düşüncen ne? amaan ya da psikoloji oku en iyisi

sınıf öğretmenliği için de atanma şansın var diye bile biliyorum. işitme görme zihinsel engelliler öğretmenliği için düşüncen ne? amaan ya da psikoloji oku en iyisi
puanım yeterse psikoloji okumayı düşünüyorum ama ben sözel çıkışlıyım o da eşit ağırlıkta o yüzden sözel bölümünden de hedefim var haliyle :) gerçekten sınıf öğretmeni olarak atabiliyor musun?

eskiden vardı öyle bişey şimdi durumlar ne alemde bilmiyorum. bi araştır. ama hedefini düşürme. psikoloji üzerine yoğunlaş ya da hukuk. imkansız diye bişey yoktur.

eskiden vardı öyle bişey şimdi durumlar ne alemde bilmiyorum. bi araştır. ama hedefini düşürme. psikoloji üzerine yoğunlaş ya da hukuk. imkansız diye bişey yoktur.
hayır hedef düşürme değil bu . ikiside 400 puan üstü istiyor ama alanları farklı .

anladım psikoloji için ne? hukuk için ne? kusura bakma ben girdiğimde öss vardı. simdiki sistem baya değişti

anladım psikoloji için ne? hukuk için ne? kusura bakma ben girdiğimde öss vardı. simdiki sistem baya değişti
psikoloji t den 450 ve civarında istiyor (500 yukarısı olan üniv.ler var) hukukta tm 2 den o puanlarda alıyor . işitme engellilerse sözel bölümden 410 ve üstü alıyor bir de 4-5 tane üniv.de var bu ölüm sınıf var yani

yapabildiğine yoğunlaş.. ama ömür boyu o mesleği yapacağın için iyi seçmelisin. 1 sene sıkmalısın dişini ömür boyu daha çok seveceğin mesleği yapamamanın vicdan azabını yaşamamak için

Simdi en yakin arkadasim su an oyp ile girdi eskisehirde yuksek yapiyo,ardindan doktora ve ogretim uyeligi yapacak, yokle anlasmasina gore. Onceden ozelde calisiyodu maaslari cok iyi o ikibin kusurle baslamisti. Puanlar parlak degil ama cok yerde olmadigindan, ve is sartlari zor oldugundan parasi iyi.

Psikolojiyi bosver. Okumasi guzel ama para kazandirmaz klinik okumadigin surece.

Ozel egitimin onu turkiyede cok acik. Ben de su an doktoralara basvuruyorum abdde.

Bölüm çok güzel ama maalesef gereken değeri gördüğüne inanmıyorum.

Neyin ne olacağının belli olmadığı bir ülkedeyiz. Onca sınıf öğretmeni açığı varken birden 4+4+4 sistemi geldi ve herkes norm fazlası oldu.
İmm hatipler açıldı bir anda Din Kültürü öğretmenliği patladı.
Yarın ne olacağıno bilemediğimiz için herkes gönlündekini yapsın bence...

Bugüne bakıp karar verirsek yanlış olur, mezun olduğunda durum değişebilir.
Sınıf öğretmenliği atamaları çok kolayken artık çok zor mesela.

Ne olursa olsun aşkla, bir ömür sıkılmadan yapabileceğin mesleği seç

İşıtme engelliler öğretmenliği okuyan sınıf öğretmeni olarak atanamaz yok öyle bişey. Psikolojiden vazgeçme

hangi bölüm okudu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…