Lafimi gayet de bilip konusuyorum, bilmeyenler utansin. Evet, her turlu rezillige, curumusluge, kokusmusluga gozlerini kapamis, Erdogan'a kosulsuz sorgusuz inanan, her dedigine biat eden, hic bir seye aldirmadan destekleyen insanlar var ne yazik ki ulkemde... Bunca pisligin yargilanmaksizin bir insanin gorevine devam etmesi o insani masum yapmaz! O insani aklamaz!
Ben bir sanatcinin dahi, bak ne diyorum, gozonunde olan unlu bir sanatcinin dahi toplum icinde soylemlerine, tavirlarina, yaptiklarina dikkat etmesine onem veren bir nesil olarak buyudum. Hayranlarina ve COCUKLARIMIZA iyi ornek olsunlar, kotu ornek olmasinlar diye...Hadi diyelim bugune kadar olan butun pislikleri dokunulmazlik zirhi karsisinda ve hukukun da keyfi idaresi sonucunda yargidan sorgudan kurtuldu, hem de sade kendini degil sulalesini, yandaslarina kadar herkesi adaletin terazisinden kacirmayi basardi, gozumuzun gordugu ve kulagimizin duydugu dahi hic birseyle beyimizi suclayamiyoruz. Onlari simdilik gecelim, erteleyelim, icimize atalim, hatta sizler gibi yok sayalim. Peki ya yalanlari? Bugun tepemizdeki basbakan, devletin en yuce makami Cumhurbaskanligi adayi Erdogan, yalanlarindan artik kasetler yapilmis biri... Biz cocuklarimiza yalan soylememelerini ogutuluyoruz, ote yandan cocuklarimiz yalan soyleyen birinin nerelere kadar yukselebilecegini goruyor. Ben cocuklarimiza yalan soylemeyi bir marifet gibi algilatan bu adama saygi duymuyorum. Bu adami butun bu yalanlarina ragmen hala devletin en yuce makaminda gormek isteyenlere ve oylari ile destekleyenlere hele hiiiiicccc saygi duymuyorum. Hatta boyle insanlarla ayni milletin bir ferdi olmaktan utaniyorum. O makamdaki insan serefi ile, durustlugu ile, temizligi ile herkesin gurur duyup ornek almasi gereken bir makamdir, Cumhurbaskanligi makami mahalle kabadayiligi makami degildir, pislikleri aklama yeri hic degildir.