Biraz da büyüyünce sakinleşmesini umut ediyorum ama bakalım.Hahah sapsik :) yapacak pek bir sey yok karakteri boyle demek ki eger kedileri cok seviyorsaniz ayni yaslarda bir kedi daha almaniz sizin isinizi kolaylastirir onlar da birbirlerini isirip durur.. Ya da baskasina vereceksiniz kediyi 2. Alamam derseniz. Cozum yok malesef
tırmalama aparatları var kediler için onlardan alın sizi bırakıp onu tırmalar :) tırmalamak fıtratında var
Oyuncağı var aslında ısırmak için veteriner vermişti,içinde kedi otu var falan diye.Onu değil bizi ısırmayı tercih ediyor ya da kablolar kulaklıklarımız...ısırmaktan hoşlanacağı bişeyler mi oyuncaklar mı bulsanız ya tırnaklar içinse çözüm yok gibi uzun kollu eski ince bişey giyin yanındayken, belki faydası olur
Erkek,hiç bilmiyorum ki nasıl anlarız onu veterinere mi sorayımCinsiyeti ne kedinizin? Hormonel olabilir mi ki?
ama iki aylıkmış çok küçük değil mi hormonel olması içinCinsiyeti ne kedinizin? Hormonel olabilir mi ki?
bence veterinere danismalisin. Erkek kedilerin zor oldugunu duymustum. Ben bakmadim hic ama cevremde arkadaslarda cok var ordan bildiğim kadariyla bu davranislari kızgınlık doneminde yapiyorlar. Kisirlastirmak falan gerekebilir. Disi de 6 aylikken yapiliyor erkeği bilmiyorum, henüz cevremden erkek bakmaya cesaret eden cikmadi.Erkek,hiç bilmiyorum ki nasıl anlarız onu veterinere mi sorayım
Ohoo alışayım ben bu duruma yaniBenimki de ayniydi hic de duzelmedi kisirlastirdim neler neler yok bana misin demedi cocuk asiri yaramazdi kolay gelsin :)
belli olmuyor ki. Disi 6 aylikken kisirlastiriliyor, demek ki 2 ay cok da kucuk degil erkek icin.ama iki aylıkmış çok küçük değil mi hormonel olması için
Bizde tesadüfen sahiplenmiş olduk,sahilde bi başına duruyodu annesi yoktu :) Kızgınlık dönemi 6. aydan sonra başlıyor erkeğinde.O zamanlarda da kısırlaştırma yapılıyor zaten.bence veterinere danismalisin. Erkek kedilerin zor oldugunu duymustum. Ben bakmadim hic ama cevremde arkadaslarda cok var ordan bildiğim kadariyla bu davranislari kızgınlık doneminde yapiyorlar. Kisirlastirmak falan gerekebilir. Disi de 6 aylikken yapiliyor erkeği bilmiyorum, henüz cevremden erkek bakmaya cesaret eden cikmadi.
Kediden kediye değişiyor ama sabırlı bir insan değilseniz almayın her şey beklenir çünkü akıl almayacak yaramazlıkLar yapabiliyorlar.. :)Uzun zamandır forumu takip ediyordum üye olmadan da götürüyordum ama kediyi görünce dayanamadım. Kedi almayı düşünüyorum artı ve eksilerini araştırırken konuyu gördüm :) pişman olur muyum diye düşünmeden edemedim. bakımı zor mu sahi
Çok büyük bir derdim var
2 aylık bir kedim var.Biliyorum küçük olduğundan ısırmak tırmalamak gayet normal onun için.Ama az önce dişini bi geçirdi mesela koluma kanıyor şuan tutup başka odaya götürdüm o ısırmadan sonra o arada da biraz tırmaladı o da kanıyor.Bu kadar agresif olması normal değil gibi geliyor bana.Artık sinirlerimi bozuyor her tarafımı kanatması,oysa ben onu normal normal seviyorum seversem ki zatrn çok nadir sevmemiz,yerinde durmuyor zaten hiç,uyumaya yakın uysal oluyor sadece.
Nasıl başa çıkacağımher tarafımın çizik dolu olması moralimi bozuyor ve cidden acıtıyor mesela az önce kolumu ısırdı ya durduk yereydi,yerde oturuyodum hop zıpladı ısırdı
Benim evinde 4 kedi olan arkadaşlarım da seviyorsanız bakarsınız :) Bazıları benimkinden daha uysal olabiliyor şansa kalmış biraz ama bebek gibi olduklarını unutmayın.Artık kapılara bile dikkat etmeniz gerekir.Yerde bi şey bulursa ağzına alıp yutabilir,siz yokken masadaki yiyecekleri tadabilir vs vsUzun zamandır forumu takip ediyordum üye olmadan da götürüyordum ama kediyi görünce dayanamadım. Kedi almayı düşünüyorum artı ve eksilerini araştırırken konuyu gördüm :) pişman olur muyum diye düşünmeden edemedim. bakımı zor mu sahi