• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Isırgan Otu Özlü Bitkisel Sampuan!!

Tresancılar burdaymışlülülülülülüTresanla ilgili başlık açtım fazla yazan olmayınca bu forumda tresan kullanan pek yok diye düşünmüştüm şimdi sevindimsositososito
Çok önceden kullanmıştım iyiydi ama saçlarımı kuruttu diye bıraktım artık saç kremiyle kullanıcam aldım.İnşallah çok fazla dökülmeye devam etmez ben de şampuan değiştirmek zorunda kalmam:Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba ben üniversite yıllarım boyunca tresan kullandım ve çok memnu kaldım bende de mevsim değişimleri stres gibi faktorlerden dolayı çok saç dökülmesi oldu, şimdi ise 1 yıldır organicum kullanıyorum sadece eczanelerde var bitki özlü hatta kullanım süresi açıldıktan sonra 9 ay şimdiye kadar kullandığım şampuanlardan çok daha başarılı tavsiye ederim.

ben de tresan şampuan alalı bikaç gün oldu memnunum şimdilik.içine çam terebentini de kattım bence işe yarıyor.saç kremini de aldım birlikte kullanıyorum.tavsiye edebilirim saç dökülme problemi yaşayanlara

ben de tresan şampuan alalı bikaç gün oldu memnunum şimdilik.içine çam terebentini de kattım bence işe yarıyor.saç kremini de aldım birlikte kullanıyorum.tavsiye edebilirim saç dökülme problemi yaşayanlara

Canım ne kadar çam terebentin koydun?Önceden başka şampuana koymuştum bende faydasını gördüm,hem de güzel koku veriyor şampuana.

Canım ne kadar çam terebentin koydun?Önceden başka şampuana koymuştum bende faydasını gördüm,hem de güzel koku veriyor şampuana.

canım bu şampuanı aldığım yerdeki bayan koymuştu çam terebentini.2 kapak koydu sanırım.fazla koymamak gerekiyomuş çünkü şampuanı sulandırırmış fazlası.gerçi benim şampuan da sulanmış baya :bbo: bundan sonra ben bi kapak koyarım heralde aldığım şampuanlara

Tamam canım teşekkür ederim,haklısın o zmn 1 kapak koyalım tadında kalsın.Şimdiki kutuya değilde diğerine katarım artık.

Kızlar hep aklımda unutuyorum paylaşmayı.Geçende markette ne gördüm biliyo musunuz Tresanın sahtesini:1shok:Adı da Trestan dı.Evet Tresan değil Trestan.ılk başta aaa ucuzmuş (9tl küsürdü) diye dikkatimi çekti tam elimi atacaktm ismin farklı olduğunu farkettim diğer kısımlar aynıydı dikkat edin.Kendi aldığım şampuandan da şüphelendim kokusu güzel otumsu kokmuyo sizin de öyle mi?Kremi otumsu kokuyo ama.Cevap yazmazsanız her markette ısırganlı tresanı koklarım:umursamaz:

valla benimkinden çam kokusu geliyo bi tek kaydirigubbakcemile3 başka bi koku alamıyorum
ama kremi güzel kokuyo ot kokusu gelmedi pek bana kremde

valla benimkinden çam kokusu geliyo bi tek kaydirigubbakcemile3 başka bi koku alamıyorum
ama kremi güzel kokuyo ot kokusu gelmedi pek bana kremde

şampuana çam terebentin katsam bastırılacacak hafif bi kokusu var demekki sahte değil.kremde otsu koku var senin krem sahte dikkat et trestan yazmasınsırnaşık şey

şampuana çam terebentin katsam bastırılacacak hafif bi kokusu var demekki sahte değil.kremde otsu koku var senin krem sahte dikkat et trestan yazmasınsırnaşık şey

yok canım sahte değil kremim de şampuanım da :lepi:
güvenilir yerlerden aldım adı da tresan trestan değil a.s

tresan'ı ben de kullandım daha da kepek yaptı bana..1 günde hemen yağlanıyordu..içinde zaten dimeticon vardı..faydasını görmediğim için dolabımda bekliyor..arkasından otacı bitki şampuanını aldım o da işe yaramadı..sinir oldum gittim paraya kıydım sebamed onarıcı şampuan aldım rahat ettim..

ben bugün hem krem hem şampuanı birlikte kullandım dökülmem azalmadı ama saçlarım yumuşak oldu.inş ilerleyen yıkamalarda fayda eder tresan.

tresanı zamanında ben de kullanmıştım ama gayet kötü bi şampuan bence. benim saçlarım kuru değil hatta yağlıya yakın olmasına rağmen saçlarımı bi garip kurutup kötü yaptı. bi kere kulanmıştım zaten yıllar önce bi daha kullanmadım.

Back