Şampuan ve Saç Kremleri Isırgan Otu Özlü Bitkisel Sampuan!!

esmuzo

Aşkbizimkisigerisihikaye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
189
2
116
Muğla
bana bişiler oldu zaten bi sivilceler bi saçım sinir edsiyo beniÇok üzgünüm çoook çam terebenti kullandım şampuan içinde ama o dahamı çok döktü ne
hala aynı şekilde dökülüyo saç kalmıcak yakında kafamdabana aktar ısırgan otu özlü bitki şampuanı önerdi kullanan varmı kızlar?fisfisfis

ismi tresan mı..ben kullandım epey süre..bana iyi geldi ama herkesin saç yapısı farklıdır..

ewet cnm adı öle bişidi!demek ii geldi bakalım herkese tavsiye ediyo bende alıyım bari:uhm:

arkadaşlar benim saçımda çok dökülüo önlerden açılma var ne yapabilirim kel kalıcam lütfen ne tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler

ben 10 bitkili sampuan kullanıyorum. forumdaki kuaför tavsiye etmişti. içine badem yagı ve cam terebentin de koydum. 1 şise bitti yenisini aldım. sac kremi bile kullanmama gerek kalmadı. memnun kaldım

ben 10 bitkili sampuan kullanıyorum. forumdaki kuaför tavsiye etmişti. içine badem yagı ve cam terebentin de koydum. 1 şise bitti yenisini aldım. sac kremi bile kullanmama gerek kalmadı. memnun kaldım

senem bu hangi şampuan, zannedersem otacı?

bende kullanıyorum daha çok olmadı çam terebentin koydum içine bakalım zaman göstericek ama çok memnun kaldığınız bitkisel bi şampuan varsa önerirseniz seviniriz=)

Kızlar ben de tresan kullanmaya başladım eczacı tavsiye etti,içine çam terebenti ve bademyağı da koydum ama hala aynı hızla dökülüyo offff sıkıldım valla yaa şu saç dökülmesinden:1shok:

slm cnm ben ısırgan otlu şampuanı kullandım eşsiz bir şampuan muhakkak kullan bence gerçi benim saçlarım normal saclara gırınce ben bu hafta papatya özlüsünü denicem..

sizlere saç dökülmelerini anidenkesecek bir reçete yazın kızlar..
bir kahve fincanı iyi zeytin yağına bir çorba kaşığı bira mayası,bir çay kaşığı biberiye yağı,yarım çay kaşığı kekik yağı..bunu saç diplerine banyolarınızdan 2 saat önce sürün ve 2 saat bekletin sonra yıkayın.uygulamayı haftada 1 uygulayın..

peki yeni saç çıkmasındada etkilimi canım benim dökülme durdu ama seyreldi saçlarım çok ...saç çıkmasına ihtiyacım var bu arada bende tresan kullanıyorum ayrıca haftada bir dafa ısırgan otu yagını ısıtıp saçıma sürüyorum 1 saat bekletiyorum bu dökülmeyi kesti..ama yeni saç çıkmadı....

tresanı ben kullandım saçlarım çok dökülüyordu epeyce kullandım ve zamanla önlerden minik saçlar çıktı benim saçımı toparladı yani saçlarım permadan yanarak kopmuştu çünkü

yeni saç çıkması için yılan yağını önerebilirim
bi aktara danış istersen
ayırca kızlar
mesela 3 hafta bi şampuan kullanın
sonraki yıkamada başka bi şampuan kullanın
ondan sora yine 3 hafta eski şampuanınıza dönun
böyle yapmak şampuanların verimini artırıyo
tavsiye ederim

senem,peki saçını bu şampuanla yıkadıktan sonra saçın daha hacimsiz oluyor mu?

saçlarınızda dökülme varsa bioxsini kullanmanızı tavsiye ederim...dökülmeyi kesnlikle önlüor ben kullanmadım ama erkek arkadasım kullanıor ve dökülme problemi kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…