Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otu ile saç uzatma...

Slm arkadaşlar. :) Isırgan suyunu bende kullanmayı düşünüyorum ama bişi sorucam. Su ve ısırgan miktarı orantılı olmalı bence.Siz ne ölçüde su koyuyorsunuz acaba ?? yerimseniben

ben 1.5 su bardağı suya 2 tutam atıp demliyorum sonrada fısfıslı şişeme koyup diplerine sıkıyorum 3-4 satt sonrada yıkıyorum.

Canlarım bende başlayacağım bugün ^^ Hadi hayırlısı bakalım,

ben inanıyorum çünkü annemin kemoterapiden sonra bütün tüyleri saçları döküldü, o da ısırgan içti sürekli ısırgan içerdi. Gezmeye giderdi gittiği yerde çay yerine sıcak su isteyip ısırgan demlerdi. Günde 2-3 defa kupa bardaklarla içerdi. Saçları Çok sıklaştı ve çok hızlı uzamaya başladı. Hele her ay erkek gibi keserdi saçlarını da. Yani kulaklarındaysa 3-4 cm hatta daha fazla uzamış, rahatsız etmeye başlamış oluyordu. Gerçi annem saç için içmiyordu, lezyon tümor falan varsa eritsin diye içiyordu.

İşte böyle arkadaşlar ısırganı içebilirsinizde, toksinleri de temizliyor.. Yani içtiğiniz sürece kanser hastalığına yakalanma riskiniz neredeyse 0 gibi bir şey. Ve içerseniz de saçlarınızı da içten destek verir. Hem içelim hem sürelim bence :)

olleeyy bunu duydugumzz super oldu canmm ... yanı sac cıkartıyo hee annenin kac zaman sonraa cıktı sacları???

kesinlikle katılıyorum canım hem içerden hem dışardan destek şart. anneniz kaç ay içti sadece içten destek mi aldı dıştan sürmedi mi birde ne kadar zamanda saçları çıktı bilgi lütfenfisfisfis

olleeyy bunu duydugumzz super oldu canmm ... yanı sac cıkartıyo hee annenin kac zaman sonraa cıktı sacları???

Evet canım yeni saçta çıkartıyor. Ayrıca kirpikleri, kaşları falan dökülmüştü onlarda çıktı yavaş yavaş. Hatırlamıyorum ama son kemoterapiden sonra başladı, bir hafta falan sürmüştü, hemen çıkmaya başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, eve gelsin soruyum.

sadece içti canım. Dıştan sürmedi, bir kaç hafta sonra galiba etkisini göstermeye başlamıştı. Ama yine de gelsin eve soruyum, sizi haberdar ederim. Ve 7 sene oluyor, ilk 3-4 yıl çok sık içti şimdi seyrek içiyor. Bitki karışımları ile beraber içiyor ayrıca da onun pek etkisi var mı saça bilmiyorum. Ve arkadaşlar sürekli rahatsız olduğundan dolayı kuaföre giderdi ama kuaföre gitmeyip kendi kesmeye başladığını hatırlıyorum, kütten biraz daha kısa oluyordu hemen erkek gibi ksiyordu,

annen icin üzüldüm ne kanseri var düzelme oldumu saglik durumu nasil insallah kemotherapi ise yaramistir allah yardimcisi olsun benim calistigim bölge ic hastaliklar bizdede hep kanser hastalari var bilirim ben hastalarin durumunu

çok sevindim canım hem annenin düzelmesine hemde böyle şifalı otu keşfettiğime,anneciğine şifalar canımma.s.

ayy kızlarrr sölemeden gecemıceem =)) bıkac gundurr tek duydugumm saclarn cok guzel parlıyo olmasıı =)) demekkı ıse yarıyoo yaptıklarım zemuszemus
buarada gecmısss olsun babyyyfaceecımm

annen icin üzüldüm ne kanseri var düzelme oldumu saglik durumu nasil insallah kemotherapi ise yaramistir allah yardimcisi olsun benim calistigim bölge ic hastaliklar bizdede hep kanser hastalari var bilirim ben hastalarin durumunu

Evet canım doktorlar şaşırmıştı, 6-7 sene oldu, göğüs kanseriydi, göğsü alındı, tek göğüsü var şimdi. Sürekli Ankara'ya gidip geliyor canım. Sen nerde çalışıyorsun canım?

çok sevindim canım hem annenin düzelmesine hemde böyle şifalı otu keşfettiğime,anneciğine şifalar canımma.s.

Sağ ol canım benim yaaa :1hug:

ayy kızlarrr sölemeden gecemıceem =)) bıkac gundurr tek duydugumm saclarn cok guzel parlıyo olmasıı =)) demekkı ıse yarıyoo yaptıklarım zemuszemus
buarada gecmısss olsun babyyyfaceecımm

Sağ ol canım bende cok sevindim saçlarının parlmaasınaaa =))) İnş. çok güzel uzarr canım yaaa

çok geçmiş olsun canım bakalım ben de her gece yatmadan bir bardak içiyorum mutlaka işe yararsa yazarım sevgiler..

kizlar hic sonuc alan yokmu ne kadar zamanda ne kadar uzadi deneyenler yazsin lütfen acele

canim senin yöntem uzamaya etkili oldumu bii gelisme varmi:lepi:

canım ben fısfıslı şişede yapamadım saçlarımı direk ısırganla yıkadım 1 saat etki ettirdim öyle yıkadım bu daha iyi birde temiz saça uygulayın.

slm kızlar..ilk olumsuz denememden sonra denemeye bi süre sonra tekrar başladım ve size şunu söyleyebilirim,ben her banyo sonrası yapamıorum,amaa ilkinde olmasa bile kesinlikle ikinci yapışımdan bikaç gün sonra diplerimden beyazlar çıktıını görebiliorum.evim şehir merkeznden biraz uzak old.için gidip alamıorum bittiğinde ama size tavsiyem,her banyo sonrasında,ısırganı kaynar suda dinlendirip ılık soğuk farketmez durulama suyu yaparsanız,koku renk hiç olumsuz bişi olmuo,sizlerde farkedeceksiniz hemen uzamaya başladıklarının.şampuanmışşuymuş buymuş,en güzeli otun kendisi..deneyin kesinlikle diorum başka bişi demiorum.aktarlarda bi poşeti 1lira ve üçkez yıkamaya yetio..ilk yaptıımda ısırgan şampuanı kullanıodum o zamanlar saçlarım kazık gbi olmuşlardı bi süre sonra kalan poşetteki çöpe gitmesin die normal şampuanla yıkayıp duruladım yumuşacık oldu saçlarım fısfısla falan deil,direk en son su olarak dökün.saçınızı havlu yada tokayla toplayıp vucudunuzu yüzünüzü durulayıp çıkın.çok güzel oluo bence...

niye kimse cevap yaznmiyo ya deneyen varmi bu isirgani ne kadar uzatiyo 1 ayda falan

ben kullanıyorum ama uzatmak ıcın degıl sac cıkartsın dıye =) ın s çıkartr daha 1 ay falan oldu gercı

tubakt ya konu dısı olacakda bısı sorcam bu resmı nasıl yaptın :)
sevglmle ır ömur yazıo ya o resım nasıl yapılıo cook hosuma gttı sefgılıme böle bı jest yapmak ıstıorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…