Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otu ile saç uzatma...

ben 1 aydır kullanıyorum kurutuomu bilmiyorum çünküü cıkmadan saç kremi kullanıyorum 1 haftada uzama anlasılmaz sanırım en az bir ay deneseydin bir ben farketmemişim ama 1 bucuk ada işaret parmagımın ilk çizgisi kadar uzamıs gerçi yağlı karısımda uyguluyorum arada

tam bana göre bir uygulama ben zaten her gün isirgan otu cayini iciyorum simdik belki komik gelebilir ama salama isirgan otu cayini kaynatip döksemde olur dimi ? gül:roflol:

sonucta oda isirgan otu sadece posetin icinde =)

hem benim kendime göre bir karisimim var papatya isirgan mellisa nane SALLAMA cayilarini bir demlikde kaynatiyorum sogutuyorum spray sisenin icine döküp kullaniyorum saclarim cok parlak ve cap canli ve malesef sadece omuzlarimdan 10 cm uzunlukta diyebilirim ben belime kadar uzatmak istiyorum insallah ise yarar sadece isirgani kullanmak

Son düzenleme:
walla kızlar bende aynı soruyu soruyorum yaa sallama poset cayını aldım bugun ısırganın..ıctıkten sonra posetı tekrardan kaynatıp kafama sursem olurmukıı ???zemuszemus

valla poset caylae nıhayetınde daha pratık böyle kullanan var mı ?

benn dun yaptım =) ısırgan sallama posetı attım bardagaa sonra cıkarrttıp onu ıctım snra tekrr bı bardaha koydum onuda fısfıslı sıseme koydum ve kafama sıktım.. sankı kafama feraladı valla =)) ama yıkamadm sorun olmaz demı kızlarrr

ben az önce yaptım biraz kötü kokuyo inş. hepimizde işe yarar opuyorumnanaktan

walla kızlar bende aynı soruyu soruyorum yaa sallama poset cayını aldım bugun ısırganın..ıctıkten sonra posetı tekrardan kaynatıp kafama sursem olurmukıı ???zemuszemus

heheeh
mrb canim sen simdik isirgan posetini bardagina koydun kaynar suyu döktün ve ictin ayni bitttttmis tükenmis posetimi tekrar kaynatiyorsun da sacina döküyorsunkaydirigubbakcemile3
eh iyide onun isirgan etkisini bitirmis oluyorsun zaten sen en iyisi sacin icin yeni poseti al onu kaynat etkisini görmek istiyorsan hehee
alem sin ya kaydirigubbakcemile3
etkisini kullandin icmeye
isirganin etkisi bitmis oluyorki saca sadece su dökmüs oluyorsun kaydirigubbakcemile3
ben hatta melisssa cayi ve isirgan ve papatya sallama caylarini kaynatip döküyorum süper oluyor saclarim hadi sana kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

canim bide siktiktan sonra yikamana gerek yok piss yada yagli su degil dogal bitki yikaman gerek yok dök havluyu sar 5 dakkika havluyu birak sonra ac öyle kurusun yikama zarari asla olmaz sana

Son düzenleme:
arkadaşlar azalmış saçlarını ısıganla gürleştiren var mı aranızda varsa cvp yazsın çoook merak ediyorummmmafoldumben

:kedi:ayy ckk utandmm =)) neysee bırazdann bı tane poset ısırganımı feda edecem =) annem vurcak benıı bobreklerım ıcın ıcececm dıye aldım haha.. hafıften sakaklarıma yılanyagımı surdum bıkac saat oncee su temızlıgım bıtsınn yıkanayım sonraa ısırganımı dokeyım artk bı bahceden toplayana kadr bunla ıdare edecezzzz...

bir de ewet yaa ısırgann sac cıkartırmıııııı ooff ona cokk ıhtıyacım var benmdee ... senağlama tmm okdr kotu saclarım yok ama gur olsun ıstıyorum yaa off =((

ya ben dun yaptımm :lepi: bugunde yapsam bsycık olmaz demıı kızlarrr...smdılık poset caylarla ıdare edıyorum(+lavanta) anneme aldracak bırazdann kurutlmuss ısırgan otunu..

ısırgan otu şamapuanları var eczanelerde onlardan alsam kullansam aynı sunucu alırmıyım acaba ?

ben bugün kurusunu aldım aktardan,bir tane fıs fıslı şişe de ayarladım birazdan demlicem soğuduktan sonra şişeme koyup saç diplerime fıs fıslıcamzemuszemus
banyodan banyoya da yıkıcam bakalım bence güzel bir yöntem tavsiye ederim.

bu ısırgancılar uzattı dien arkdaşlar resm koysalar çok gsel olcak yni
:sm_cool:

ya ben dun yaptımm :lepi: bugunde yapsam bsycık olmaz demıı kızlarrr...smdılık poset caylarla ıdare edıyorum(+lavanta) anneme aldracak bırazdann kurutlmuss ısırgan otunu..

her gün yap arkadaşım, bişicik olmaz:) zaten konuyu başlatan arkadaş da her gün yapıldığını söylemiş. ama bence poşet çay kullanırken kullandığın poşetleri tekrar kullanma, etkisi az olur. bi de eğer saçının sertleştiğinden şikayetçi olursan yeteri kadar beklettikten sonra yalnız suyla durulayabilirsin, ya da sadece diplerine sürüp durulama zahmetinden de kurtulabilirsin.

yok yokk =)) hcc sertlestrmedı hatta ewde oldgum ıcın taramıyorum saclarımı =(( dokulenlere bakamıyorum da =)kurudugu zaman super bı yumusak ve dolgunluk oldu..sukur ssertlestren gruptan olmadm hergun olmasada 2 gunde bır yaparm walla zaten ben son durulama suyu nıyetıne kullanıyom ınss faydalı olurr yaa

1 ayda 10 cm.den fazla bir uzamadan bahsediyorsunuz. bir yanlışlık olmasın :1shok:

Son düzenleme:
ben bi haftadır 2 güne bir yapıyorum saçlarımı birşey uzatıyorda hangisi bilemiyorum işte :)ama kepek çoktu benim saç derim pul puldu hep ısırgandan sonra saç derim çok sağlıklı gözüküyor hiç kepek yok ama dökülmem yine aynı bakalım bir ay sonunda ne olacak:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…