- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
walla kızlar bende aynı soruyu soruyorum yaa sallama poset cayını aldım bugun ısırganın..ıctıkten sonra posetı tekrardan kaynatıp kafama sursem olurmukıı ???zemuszemustam bana göre bir uygulama ben zaten her gün isirgan otu cayini iciyorum simdik belki komik gelebilir ama salama isirgan otu cayini kaynatip döksemde olur dimi ? gül:roflol:
sonucta oda isirgan otu sadece posetin icinde =)
hem benim kendime göre bir karisimim var papatya isirgan mellisa nane SALLAMA cayilarini bir demlikde kaynatiyorum sogutuyorum spray sisenin icine döküp kullaniyorum saclarim cok parlak ve cap canli ve malesef sadece omuzlarimdan 10 cm uzunlukta diyebilirim ben belime kadar uzatmak istiyorum insallah ise yarar sadece isirgani kullanmak
walla kızlar bende aynı soruyu soruyorum yaa sallama poset cayını aldım bugun ısırganın..ıctıkten sonra posetı tekrardan kaynatıp kafama sursem olurmukıı ???zemuszemus
heheeh
mrb canim sen simdik isirgan posetini bardagina koydun kaynar suyu döktün ve ictin ayni bitttttmis tükenmis posetimi tekrar kaynatiyorsun da sacina döküyorsunkaydirigubbakcemile3
eh iyide onun isirgan etkisini bitirmis oluyorsun zaten sen en iyisi sacin icin yeni poseti al onu kaynat etkisini görmek istiyorsan hehee
alem sin yakaydirigubbakcemile3
etkisini kullandin icmeye
isirganin etkisi bitmis oluyorki saca sadece su dökmüs oluyorsun kaydirigubbakcemile3
ben hatta melisssa cayi ve isirgan ve papatya sallama caylarini kaynatip döküyorum süper oluyor saclarim hadi sana kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
canim bide siktiktan sonra yikamana gerek yok piss yada yagli su degil dogal bitki yikaman gerek yok dök havluyu sar 5 dakkika havluyu birak sonra ac öyle kurusun yikama zarari asla olmaz sana
arkadaşlar azalmış saçlarını ısıganla gürleştiren var mı aranızda varsa cvp yazsın çoook merak ediyorummmmafoldumben
ya ben dun yaptımm :lepi: bugunde yapsam bsycık olmaz demıı kızlarrr...smdılık poset caylarla ıdare edıyorum(+lavanta) anneme aldracak bırazdann kurutlmuss ısırgan otunu..
arkadaşlar benim kardeşimin saçlari çok fena halde dökülüyordu. dökülmesini önlemek için her banyo yaptıktan sonra ısırgan otunun suyunu dokmeye basladi saclarina
kardesimim saclari isirgan suyunu dokmeden once omuzlarindaydi 1 ay uyguladi
simdi saclari belindende asagi hatta kestirmeyi bile dusunuyor ve dokulmuyorlar artik