Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otu ile saç uzatma...

bende çok şaşırdım bu mümkün değil ama deneyecem bence en fazla 3-4cm bilemedin 5cm uzar çok şaşırtıcı bi durum

yuhh yaa. abartıya bak. saçları omuzundaymış bir ayda beline gelmiş

kimsenin kimseye yalan söylemeye ihtiyacı yok bence biraz daha dikkatli olalım konuşma üslubumuza dikkat edelim verdiğin tepki çok yanlış

Son düzenleme:

ılık döksek ne olur ki soğuk olması şart mı canım ya

bende ısırgan çayı içiyorum 1 hafta oldu daha günde 1 bardak içiyorum ama 2 bardak içince daha faydalı olr diye düşünyrm bi sabh bi akşam :))

haklısın ben tadından dolayı içebileceğimi zannetmiyorum kafaya dökmek daha mantıklı geldi bana sabah akşam dökmeyi düşünüyorum aslında ben

haklısın ben tadından dolayı içebileceğimi zannetmiyorum kafaya dökmek daha mantıklı geldi bana sabah akşam dökmeyi düşünüyorum aslında ben

canım tadı kötü değil aslında ben hiç bi bitki çayına şeker koymam zaten ama bal koyarım doğal olduğundan emin olduğm sürece o da tatlandryo :))

arkadaşlar ısırganla ya da kurusuyla uğraşmak istemeyenler için rossmann'ın saç suyu var ısırgan otu ve B5 vitamini içeriyor, ben de kullanmaya başlayalı çok uzun zaman olmadığı için tam etkisi konusunda bir şey söyleyemem ama kesinlikle yağlanmayı azaltıyor.
şöyle bir şey:
http://img.over-blog.com/300x300/4/41/76/59/haarwasser.jpg için Google Görsel Sonuçları

izmir karşıyaka'daki rossmann dan aldım eminim diğerlerinde de vardır.

Kizlaaaaaaaaaaaar ben suan bir canta isirgan otu topladim simdi temizlenmesi icin suda bekletiyorumm
Kullanipta guzel sonucca ulasanlar varmi ??
Tabi uzama hizli mi olur yiksa yavas yada hic olmasi mumkun ama ay cok merak ettim

bende uzun zamandır çayını tüketiyorum yalnız günde bir bardak tabi ...günde 2-3 bardak içmek daha faydalı olacaktır saçlar konusunda .

bende uzun zamandır çayını tüketiyorum yalnız günde bir bardak tabi ...günde 2-3 bardak içmek daha faydalı olacaktır saçlar konusunda .

benim saçlarım kuru olduğu için iyi gelmedi bıraktım ama içebileceğimi de hiç zannetmiyorum

benim saçlarım kuru olduğu için iyi gelmedi bıraktım ama içebileceğimi de hiç zannetmiyorum

önceden suyunu saçlarıma kullanıyordum şimdi ise sadece çay olarak tüketiyorum , eğer içimi konusunda sıkıntı yaşıyorsan biraz limon yada bal işini görebilir canım .

ben dünden beri kullanıyorum. hemen faydasını gördüm maşallah... bi kere allaha şükürler olsun dökülme durdu. çok dökülüyodu mevsimsel heralde.. şuan çok daha iyi.. 5-6 tel anca dökülüyo.. birde 2 günde gürleşti sanki.. biraz da elektriklenme yaptı. bunun içinde çareler okudum hepsini deniycem

kizlar bir sorum olacak
ben isirgan otunu turplu su kuri ile kullanmak istiyorum acaba bir zarari olur mu
cok sabirsizim galiba :)

Arkadaslar ısırgan otu resmen saç dökülmemi durdu ben 1 senedir saç dökülmesi problemiyle uğraşıyorum ve saçlarımın %50 sini kaybettim. içten gelen bir hastalıktır belki diye hormon testlerimi kan değerlerime baktırdım herşey yolundaydı. Sonra eczaneden tresan diye bi şampuan aldım içine çam terebenti koydum. Hergün saçıma ısırgan çayı döküyorum ve içiyorum. Bunu yapalı sadece 4 gün oldu ve saç dökülmem çok azaldı

ısırgan otu saç çıkarıor kızlar burda bı topıcte okuyup basladım bende okadr memnunumkı yesıllenme falanda yapmıor kı benım saclarım boyalı sarı :).. suyu doktugunuz an zaten hacımlendırıp kalınlaştırıro tellerı . ben fıs fıslı sıse aldım kaynatp ona koydum buzdolbda duruor anyodan sonra saç dıplerıme sıkıorumm :)

kızzlar benim saçlarım kuru ısırgan nasıl olurr......

acaba sadece banyodan sonra döküp çıkıyormusunuz birde bir arkadaşımız fısfıs yapıyormuşşş ne zamandır kullanıyorsun cnm.... bende mi fıs fıs yapsam banyoya girmeye korkuyorum dökülme çok ölüyor diye acaba akşam kaynatıp soğutsam yarın fısfıslasam olur mu....

iyi geldi diyen arkadaşlar saç tipleriniz nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…