Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım troid miş demirmiş hepsi yapıldı,benimde akdeniz anemisinden şüphelenildi büyük ihtimalde öyleyim ama doktor ne kanı düşük insanlar var saçları gür dökülmeleri yok dedi arkadaşınızda bir örnek benim gibi anemi olduğu halde saçları dökülmüyormuş benim sıkıntıda etkili oldu bir dönem çok büyük sıkıntı atlatmıştım ama 1 yıl geçti üstünden bu nedir bilmiyorum kafamda tortulanmalar kepeklenmelerde var acaba dökülmeye onun da etkisi var mı arındırıcı şampuan da kullanıyorum ne zaman diyet yaptım sıkıntıda diyetle birleikte böyle oldum inşallah düzelir saçlarımı kestircem eğer dökülme tam gaz devam ederse gitcem doktora ama yaptıkları bişey yok tüp tüp kan alıyorlar zaten kazsızım araştırcam önce güzel işinin ehli bir doktor ama sıkıldım artık valla.
Ya çayını içen arkadaşlara soruyorum hani içten besleyelim diyoruz da o içtiğimiz çay sadece saça mı iyi geliyo sadece saç mı çıkarıyo?
Bİ yandan istenmeyen tüylerden kurtulmaya çalışırken orman gibi olmayım?? Çeşitli yerlerde kendi çapında bişeyler çıkmaya başlamasın??
Var mı bilginiz?
Bi de kuru saça sıksak buı ısırgan otunun suyunu olmaz mı?? Yaptım şimdi ılısın diye bekliyo kuru saça olmaz derseniz banyodan sonra yapıyım?
Ben icmiyorum ama saclarima sürüyorum her dus aldigimiz taze yapiyorum basimi öne eyip döküyorum sonra masaj yapiyorum bence en iyisi taze isirgan otu ben onunla yaptim basta ve ise yaradi uzadi saclarim ve parladi hafif rengi degisiyor saclar koyulasiyor haberiniz olsun
Ben de içmeye cesaret edemedim zaten 2 3 haftadır son durulamamı ısırgan suyuyla yapıyorumm yumuşatıyor ciddi ciddi
Insallah uzatirda hic koyulasma Vs oldumu sac renginde ?
ısırganı bende deneyeceğim ama saçı kurutuyor diyenler olmuş. kaynattıktan sonra fısfıslı şişeye koyup sadece saç diplerine sıksak etkili olurmu?
bide kurutulmuş ısırgan mı kullanıyorsunuz yoksa taze mi ? :44:
Ben 500 ml sicak suya bir tutam taze isirgan koydum sonra ocaga koydum nerdeyse kaynayacakken al ocaktan sonra 10 dak beklet cikar isirganlari sudan ve ilimasini beklet ve sacina dök hafifde masaj yapiyorum ben dökerken...kızlar bende kuru ısırgan kullanıcam ne kdar suya ne kadar ısırgan atıyoruz?
1 tutam dediğiniz 1 tatlı kaşığımı az gelmez mi acaba