İşin içinden çıkamıyorum:( yardımmm lütfen

Ailesi gerçekten cok pişkin ve vasıfsız insanlar babasıyla tekrr barıstıgı içinde kızgın ona sanırım aynen annen atılmaz diyorum zaten hep o kadını dinledigi içn bunlar geldi basımıza.. ben artık işimdeyim gücümdeyim cok iyi yerlere gelicem ailem sensin ve cocuklarımz olsun istiyorm diyo

Evt haklısınz o zamanlar bende işin içinden cıkamadıgım için cok saldırganlasmıstm bunu ona değil hiç bi erkege yapmamam gerekir öğrenmis oldm tecrübeyle.Altınlarımı baska bankaya yatırmıs hala duruyorlar ama ben o hesaba el koydurdgm içn oda cekemiyor. Dava açmaya gittigimde avukatım söyledi hesabınzda para yok baska hesaptan cıktı diye

Evt aynı seyleri düşünüyorum. Ama son teklifi ise boşanalım haklarını arabayı ve tazminatını vereyim parada gözüm olmadıgnı ispatlayayım snrada anlasma imzalayım haklarını koruyayım tekrar nikah yapalım dedi
Gerçekten karısıgım yani

Bende bnları düşünüyorm artık uzamasını istemiyorm bitsin gel imza atalım haklarımi ver diyorum. Seni bırakmıcam boşansak bile tekrar evlenicem seninle sensiz yapamıyorm ve gerçkten değiştm diyor

simdi dondunuz ailenizde sirtini cevirdi ...o adam bunlari bilerek daha cok uzerinize gelir bunu hesaplayarak gidin derim

Ailem onaylamazsa asla dönmem zaten. Oda önce aileni kazanıcam diyerek ortalarda dolanıyor ama burda yazılanlardan snra bitsin gitsn tam sonlara yaklasmıstım demiyor değilim

Ben normalde çok karamsarım ama bunu kabul ederdim :/ baktin olmadi ayrilirsin

Siz boşanamadınız mı hala onu anlamadım darp raporu ziynetlerin çalınması ve maaş kesintisine kadar gittiyse olay zaten hakim boşardı sizi bu zamana kadar. Yok 15 kilo verdim güzelleştim de peşimi bırakmıyor falan bu adamı daha ilk aradığında engelleyip numaranı değiştirsen ulaşamazdı ki sana ve zaten hep dönmesini istemişsin. Bu kadar olaya düşünecek ne var barışacaksın destek istiyorsun buyur barış o zaman

Evt dediğniz aşamaları geçtik türkiyede anlasmalı olmayınca 1seneyi buluyor hatta geçiyor bile süreç belki bilmiyorsunuzdur. Telefon meselesine gelince numaramı değiştrdm bulmus 2.kez değiştrm bir ay içinde tekrar bulmus. Babam no değiştrdi onu bulmus. Baba diye arıyormus vs. Barısmaya ben ve ailem merkli olsaydık bu hamleleri yapmaz bir aydr zaten kabul ederdik değil mi?
Ben kafamda yarattıgı soru işaretleri için burada paylasmak istedim sadece

Tamam boşanalım deyin bence ve boşanın. Ispatlasın parada gözünün olmadığını bakalım.

Eşinizin kişisel menfaatleri söz konusu olduğunda neler yapabileceğini,hangi yollara saptigini,ne Allah'tan ne de kuldan korkmadığını gördün.Bu gün peşinden koşar( evlenmeden önce kodmadi mi) ,yarın birisine tutulur yine aynı şeyleri yapar.Hak yemekten korkmayandan sen kork

Bende bnları düşünüyorm artık uzamasını istemiyorm bitsin gel imza atalım haklarımi ver diyorum. Seni bırakmıcam boşansak bile tekrar evlenicem seninle sensiz yapamıyorm ve gerçkten değiştm diyor
Sakın sakın inanma. Hele maddi olarak alacaklarını al o zaman görürüm onu.
Ya düşün ben ayrılıyorum esyalarimi aldim annemin evine gittim.
O kadar zor ki kadin yatak odasini bozdu benim icin odadan çıkarttı. Benim odam geldi. Diger odaya annemin yatak odasi kuruldu.
İki ay ya iki ay paketli hersey geri geldi. Dünya çeyiz mobilya neyse, aramis beni ailemin takıyı altinlari istiyor.
Ya utanmaz bunlar valla billa utanmaz.
Bak seninkide senden önce altınları almış.
Karaktersiz bunlar.
Ailemin taktığı takilarinda hepsi pahali seylerdi. Diyorum ya bunlar ailemin bana taktiği şeyler nasıl istersin diyorum. O gün işte ben nasil bi insan ile hata yaptığımı anladım depresyonun en ağırını gecirdim.
Neler neler bi doktor anladi sen hasta degilsin depresyon bu dedi.
Beni gören doktorların gözü doluyordu.
Çok şükür rabbim hepsini unutturdu. Bana cok iyi eş nasip etti.
Sakin dönme, sakın. Bi kadin olarak söylüyorum. Değerlisin bunu sakın unutma.
En azindan seni tanimasamda benim için değerlisin. Dönersin senin için çok üzülürüm.

İnanın bu konuyu bi baskası yazsa yasadıklarımı yaşasa bnde evt değerlisn meslegin var daha iyilerine layıksın yoluna bak derim. Zaten bnde yoluma baktım ağladım zırladım ama tam toparlandım unuttum derken ısrarla farklı farklı tekliflerle gelmesi sadece kafamı bulandırdı gerçekten

Asla dönme. Daha once nasil pisman olursan yine olursun. Allah bilir seni aramadigi zamab hangi kadinin koynunda avunuyordu. Sakin boyle bi hata yapma. Ne mal oldugu belli olmus zaten. Unutursun ne sevgililer unutulur.

Aileniz arkanizda durmuş . Kendinizi salmak yerine guveniniz yerine gelmis. Sizi zamaninda bu kadar uzmus adamla geri barismayin. Buyuk ihtimal tazminat ve nagaka odememek icin yine annesinin doldurusuna geliyor. Tekrar mahkemeye basvur uzaklastirma karari al. Bilmiyorum annesine bu kadar duskun erkegin bu kadar kisa surede degisecegi aklima yatmiyor.

Numarani degistir ve onu heryerden engelle. Cunku aklin kaymaya baslamis. Senin ona bu donemde atacagin ufak bir olumlu msjin dahi davalarda aleyhine kullanilabilecegini asla unutma. Ve barisirsan bir daha eski meselelere dayanarak bosanma davasi acamayacagini da unutma. Cunku Yargitay eger barisilmis ise hersey kabullenilmis demektir ve kabullenilen seylere dayanilarak dava acilamaz demektedir.

Ben senden önce bu yolda yürümüş, yolu bitirmiş, tecrübe etmis, yolun sonunu bilen biri olarak sana dönme diyorum.
İnan ki bak seviyorum sanıyorsun ya o his sevgi değil.

Şuraya kadar okudum, düşüncem netleşti. Bir şey için ailesine kızmış, şimdilik onları suçluyor diye düşünmüştüm, sebep buymuş. Maaşı kesilince ailesi sırt çevirmiş, eşin yalnız kalmış, onlara kızmış. İleride barışırsanız ve maaş düzene girerse aile değişir, dolayısıyla eşin de değişir. Onlar tekrar aynı olurlar, sen neden barıştım ki diye ortada kalırsın. Özgüvenini kazanmışsın, hayatını tekrar düzene koymaya başlamışsın. Ben olsam aynı girdaba bir daha girmem. Zaten ne kadar iyi niyetli olsan da yaşananlar unutulmuyor.

Valla bos laflara inanma. Totosu sıkıya girdi tabi. Para konusundan da muzdarip!

Denenmisi deneme cnm. Karakter hooop diye degismiyor hele ki erkeklerde.

Birde şu var. Eger barisip yine ayni seyleri yasarsan ailenin yuzune nasil bakacaksin.

Bak ne guzel ailen arkanda.

Kocan ne kadar desede ben ailemin gercek yuzunu anladim birsey degismez. Iki gun sonra yine bu ailesinin icine gireceksin. Sonucta ailesi onun. Atmaz onlari bir kenara.

Aklini kullan ve kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…