İşin içinden çıkamıyorum:( yardımmm lütfen

Bende öyle diyorum mantığımla bakmaya çalsyorm yasım genç daha iyilerine layıgım çiçeği burnunda bunları yapan sonra neler yapmaz diye ama işte cok karıstım
Onun amaci da kafani karistirmakti zaten. Burada neler okuyoruz. Ask mesk hepisi hikaye aslolan realite

Ailesiyle hiç görüsmüyormus hatta cok büyük rezillk cıkarmıs bir gece alkollü gidip beni siz mahvettinz diye. 6ayın 3ayı bir fiil içmiş beni unutmak için. Beni mutsuz ettiğinin ona layık olmadıgımın farkındaymıs mıs.. sonra ise maasinı alamadıgı için ek iş yapmıs sürekli çalısmıs ev kirası vs cıkarmak içn. Tam olarak o eski kafalı erkek düşüncesinden cıkms ve yepyeni bir insan olp beni cok mutlu edicek mis mis..
Sorularıma verdiği cvplar bunlar

Annem kesinlikle aşkından ölse olmaz vebalide olsa ayırcam bu başta böyle yaparsa hep yapar diyor du.. ama bi kaç kez karsısına cıkmıs ayaklarına kapanmıs benm annem sensin kendi annem bildigm kadın sırtımdan vurdu kocasyla barıstı(babasını kast ediyor) benide ayırdı gördüm siz cok haklıymıssınz demiş. Bana belli etmiyor ama onunda aklını bulandırmıs izin versemmi diye düşüyor kadıncagız hepimizi arafta bıraktı yani

Siz inandiysaniz mesele yok hayırlısı olsun. Ama yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz ne bileyim, ailenizin desteği de sağlam. Şimdi evet aklı başına gelmiş düzelmiş de olabilir bu bi ihtimal. Bir diğer ihtimal herşeyi başa sarıp yine darp raporu yine avukat dava mahkeme. Bu kez aile de arkada durmayabilir yani, biz sana demiştik tepkisi almanız muhtemel. Bunları sürekli hesaplamak lazım. Bide ne güzel vermişsiniz kiloları mis gibi oh gidip alışveriş suslenip puslenip gezmeler kurslar sosyal arkadaş ortamları bekarligin keyfi gelecek yeni aşklara yelken açmalar filan. iki filmin fragmanı size. Seçin begenin

Güldürdünüz beni sağolsun :) aynen tam olarak öyle gerçekten ve hatta gittiğim kurslardan birinde evli oldugumu bilmeyipde flört etmeye çalısan bir arkadas bile var..
dediğnizi düşünüyorum. Aynı seyler olursa birdha toparlanamam ihtimali bile korku filmi havasnda..
Kafam dağılsın diye bak işte örnekteki arkada gibi boşansan yeni bi sayfa dah düzgün ailesi olan bir insan sen bnları hak etmedin diyorum mmm
Derken eş kişisi evimin etrafından cıkıyor yada özür msjları hopp tekrar basa sar ..
Ben ne yapıcam sorusu

Yani yasin gencse öyle tabi boşandın diye evde pinekleyecek değilsin. Gezer tozarsin, işe girersin, kendini geliştirirsin. Sen kendi değerini arttirirsan geçmişte yaşadıklarına bakıp şaşarsın, offf ne kalitesiz insanlarla muhatap olmuşum, ben o değilim dersin.

İşin içinde darp varsa geri dönüş olmamalı.
Şiddet asla azalmaz, artarak devam eder.

Boşanınca size nafaka ve tazminat ödemeye başlayınca bakalım hala sizi sevdiğini tekrar barışmak istediğini söyleyen adam mı olacak karşınızda yoksa parasını aldığınız için kin kusan biri mi?

Son düzenleme:
olmaz sizin bile içinizde öfkeniz dururken birlikteliginiz hep baştan devam eder

Gördüğüm o ki, sen bu adama döneceksin. Araba ve ziynet eşyasını evlenmeden önce kendi üzerine yaptır. Madem aylarca süründürdü hakkını vermedi, tam da maddi hesaplaşma olacağı zaman pişmanlığı aklına gelmiş, baştan anlaşmanı düzgün yap ki, huyu yine eskiye dönerse def edersin.

Sence gerçekten değişir mi peki ?

En fazla 1 yıl dolmadan ailemle barışalım nağraları başlar. Tekrarı yaşanması muhtemel. Ne kadar ailemden uzaklaşalım desede ömür boyu küs olmayacağı için bir gün kendi barışacak. Sonra sana görüşmek zorunde değilsin aşkım vs vs.
Daha sonra arada gelsenmi huzursuzlukları .... uzar gider

Tamam gene sev
Ayrıldıktan sonra sev
Bi al yasal haklarını
Hala peşinden koşup dediklerini yapıyorsa düşünürsün
Gerçekten mi pişman asıl o zaman anlaşılır. Bi daha evlenmek zor bişey değil
Ama şu an davadan vazgeçersen sanırım bi daha dava açman sorun olur

Para ödemek zor gelmiş denek ki tırsmış gibi geldi bana ailesine de beni zarar döktünüz diye rest çekmiş olabilir . Aylardır aklı neredeymiş .
Yerinde olsam bulaşmazdım ama illa deneyeceğim diyorsan mali mülkü benim Üstüme yap evlilik sözleşmesi yapalım hersey benim olsun kartlarda bende dursun evlilik terapistine gidelim ailenle Görüşmem asla diye şartlar koyup davayı geri Çekmez ve beklersen belki

Tamam deyip, notere gidin arabayı ve ziyneti alın.. Sonra tekrar tekme.. Kayınvalidenizin evine gidip kornaya basın bi güzel..
Ana atılır mı? Sadece annesine laf söylettirmeyecek.. Bugün attım der, yarın geri tutar.. Hadi attı diyelim, anasını atan herşeyi yapar.. Böyle işte.. Boşver canım, kendine gelmişsin.. Tekrarına gerek yok..

Darp raporunuz var ve ona rağmen hâlâ işin içinden çıkamıyor musunuz? Altınlarınızı gizlice satmış. Siz de ona şiddet uygulamışsınız. Üzgünüm, gerisini okumadım valla. Bu nasıl bir ilişki?

Yav he he değişen adam hatanın da bir kısmını sana yüklemez. Sorununuz neydi hatırlamıyorum, okuduklarım hep birbirine karışıyor ama sonuçta boşanma aşamasına gelinmiş, davalar açılmış, baktı elden avuçtan gidiyorsun, üstüne bir de sana para ödeyecek tabii barışmak ister. Barışsanız sen evde otursan daha az para verecek sana ne de olsa.

Sanmıyorum değiştiğini ben. Huylu huyundan vazgeçmez demişler di mi.

Düzelmez cnm düzelmez. Bende genç yaşta evlilik yaptım. Evlenince aynı senin gibi aile neler neler. Oooooo roman olur evir çevir oku.
Ve degisicegini sanıyorsun avcunu yala die laf var ya tam o. Değişmez cnm. Karakteri bu olan adam zaten evliliginde bunları yapmazdı. Sen sadece olumlu bakmak istediğin için olumlu değerlendirmeler yapıyorsun.
Eğer o pisman olsaydi hemen peşinden koşardı.
Düşündü taşındı planlar yaptı.
Ben iki ayda bosanmistim. Ne iyi yapmisim hayatimda verdigim rn akillica kararmis. Kendimi hep tebrik ederim.
Sonra uzun yillar korktum, iyi insan ciksin die bekledim, hatasi olanı hic degerlendirmedim, hayat görüşü farklı olanı hic istemedim. Derken eşim çıktı karsima rabbim bana resmen mükâfat verdi.
Cok seviyorum cok mutluyum.
Sana ben bi örnek olayim.
Sakin dönme önüne bak.

Aynen dediklernizi düşünüp teklif ettim sen ne dersen o ben ailemi sildim attım artık görüsmicem diyor. Hatta için rahat etmezse boşanalım haklarını veriyim tekrar nikahlanalım teklifinde bile bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…