İşin içinden çikamadim lütfen yardim edin

O zman sende şart koşsan sonra da benim isteyim var ben 2 erkek istiyorum sen hicbirsey yapmayacaksin izleyeceksin desen kabul edecek mi ne biçim insanlık bu
tehdit gibi geliyor ama ya tamam derse? bundan hoşlanan 'cuckold' erkekler var ne yazık ki, bu adamın onlardan biri olmadığı ne malum. ki bu bence imkanli veya imkansız hiç bir şartta kabul edilecek bir durum değil

tehdit gibi geliyor ama ya tamam derse? bundan hoşlanan 'cuckold' erkekler var ne yazık ki, bu adamın onlardan biri olmadığı ne malum. ki bu bence imkanli veya imkansız hiç bir şartta kabul edilecek bir durum değil
Kabul etsin anlamında denedim sadece o söylediği zaman oda şart koşsun kabul derse zaten direk boşanmak lazım adam değil o başka bişey burdan söylemek istemiyorum

Canım işin çok zor yaa benim böyle bir arkadasım vardı sonu bosanmaya kadar gitti bişey sorcam peki eşin seni erkeklerden kıskanıyor mu giyimine karışır mı

Benim de bazen böyle fantezilerim oluyor fakat bunu eşim üstünde asla kullanmam. Değişik hele de çocuklarının annesine…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…