-
- Konu Sahibi HaticeErkan
tehdit gibi geliyor ama ya tamam derse? bundan hoşlanan 'cuckold' erkekler var ne yazık ki, bu adamın onlardan biri olmadığı ne malum. ki bu bence imkanli veya imkansız hiç bir şartta kabul edilecek bir durum değilO zman sende şart koşsan sonra da benim isteyim var ben 2 erkek istiyorum sen hicbirsey yapmayacaksin izleyeceksin desen kabul edecek mi ne biçim insanlık bu
Kabul etsin anlamında denedim sadece o söylediği zaman oda şart koşsun kabul derse zaten direk boşanmak lazım adam değil o başka bişey burdan söylemek istemiyorumtehdit gibi geliyor ama ya tamam derse? bundan hoşlanan 'cuckold' erkekler var ne yazık ki, bu adamın onlardan biri olmadığı ne malum. ki bu bence imkanli veya imkansız hiç bir şartta kabul edilecek bir durum değil
Canım işin çok zor yaa benim böyle bir arkadasım vardı sonu bosanmaya kadar gitti bişey sorcam peki eşin seni erkeklerden kıskanıyor mu giyimine karışır mıMerhabalar benim sorum eşimin birden cinsel hayatta farkli isteklerde bulunması kendi çapimizda farkli fantaziler ürettik ama bana şakayla karisik son istegi sinirlemi cok bozdu benden istegi lezbiyen birisini bulup grup yapmak o lezbiuen oldugu icin bir sey yapmicakmis ama bana yapilmasini istiyeckmis tabiki kesinlikle karsi ciktim bu duruma kavga bile ettik ama benim yumasak yuzumu bulunca yine soyledi 15 senelik evliyiz 2 cocugumuz var derdimi kimselere anlatamadim lütfen bana akil vericek görusler sunun doktorami gotureyim ne yapayim şasrmis durmdayim üzucu kirici yorum yapmayin lütfen simdiden tesekkurler
Hayal dünyasının sınırı yok, dışa vurunca veya uygulama farklıBenim de bazen böyle fantezilerim oluyor fakat bunu eşim üstünde asla kullanmam. Değişik hele de çocuklarının annesine…