- 24 Mart 2021
- 44
- 15
- 35
-
- Konu Sahibi HaticeErkan
Onceden boyle degildi hep bi fantazili iliski istedi ama bu başka bisey bu tahmmül edilemez17 yaşında mı evlendiniz?
Yeni bsy mı bu önceden nasıldı?
Ben bu saniclara varmamak icin ugrasiyorum boşansam 2 coxugum var esimide seviyorum bu durumu da asla kabul edemem bilmiyormumYa evet diyin ya bosanın
Çocuklu anneler de boşanabiliyor. Grup seks midesizligini isteyen bi kocadansa babasız kalsın bebeler.Ben bu saniclara varmamak icin ugrasiyorum boşansam 2 coxugum var esimide seviyorum bu durumu da asla kabul edemem bilmiyormum
Oda doğruÇocuklu anneler de boşanabiliyor. Grup seks midesizligini isteyen bi kocadansa babasız kalsın bebeler.
Çocuklarla empati yapalım. Sapık baba ben istemezdim. Hele de sapık babayı bize iyi gösteren bizi uyutan anneyi hiç istemezdim.Oda doğruallahım çıkmazdayım
Haklisin bu isin cozumune biraz daha ugrasicam olmazsa sonuç boşanmakÇocuklarla empati yapalım. Sapık baba ben istemezdim. Hele de sapık babayı bize iyi gösteren bizi uyutan anneyi hiç istemezdim.
Evet gerçekten öyle rezil bi durumOnceden boyle degildi hep bi fantazili iliski istedi ama bu başka bisey bu tahmmül edilemez
Allah ıslah etsin demekkten başka Söyleyecek bir şey bulamıyorumMerhabalar benim sorum eşimin birden cinsel hayatta farkli isteklerde bulunması kendi çapimizda farkli fantaziler ürettik ama bana şakayla karisik son istegi sinirlemi cok bozdu benden istegi lezbiyen birisini bulup grup yapmak o lezbiuen oldugu icin bir sey yapmicakmis ama bana yapilmasini istiyeckmis tabiki kesinlikle karsi ciktim bu duruma kavga bile ettik ama benim yumasak yuzumu bulunca yine soyledi 15 senelik evliyiz 2 cocugumuz var derdimi kimselere anlatamadim lütfen bana akil vericek görusler sunun doktorami gotureyim ne yapayim şasrmis durmdayim üzucu kirici yorum yapmayin lütfen simdiden tesekkurler
Bosaninca Babasız kalmıyor sonuçta yasayan bir babaları var çocuklarınızınBen bu saniclara varmamak icin ugrasiyorum boşansam 2 coxugum var esimide seviyorum bu durumu da asla kabul edemem bilmiyormum
Allah bilir birde süper babadır...Bosaninca Babasız kalmıyor sonuçta yasayan bir babaları var çocuklarınızın
Bunu söyledikten sonra hala teklifinde ısrarcı oluyorsa size çok seçenek kalmamış gibi. Allah kolaylık versinOnuda soyledim yaptigi teklifin yanlis oldugunu gay demedim ama bende 1 erkek istesem dedim tabiki verdigi tepkyi gormeniz lazimdi ne bicim konuyosun senn.... falan