İşin içinden çikamadim lütfen yardim edin

HaticeErkan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
44
15
35
Merhabalar benim sorum eşimin birden cinsel hayatta farkli isteklerde bulunması kendi çapimizda farkli fantaziler ürettik ama bana şakayla karisik son istegi sinirlemi cok bozdu benden istegi lezbiyen birisini bulup grup yapmak o lezbiuen oldugu icin bir sey yapmicakmis ama bana yapilmasini istiyeckmis tabiki kesinlikle karsi ciktim bu duruma kavga bile ettik ama benim yumasak yuzumu bulunca yine soyledi 15 senelik evliyiz 2 cocugumuz var derdimi kimselere anlatamadim lütfen bana akil vericek görusler sunun doktorami gotureyim ne yapayim şasrmis durmdayim üzucu kirici yorum yapmayin lütfen simdiden tesekkurler

Diyecek bişey bulamadım malesef

Vaayy, sen fena tepki verme diye asıl amacını söylememiş şimdiden.

Çok şaşırdım ilginc kocalar da var. Tabiki kabul edilmez de eşinizin gidişatı çok kötü.,herşey beklenir.

Tabii ki kabul etmem,ayrıca ne tedavisi olacak.hadi psikolojik tedavi oldu bastırdı diyelim sonra istemeyeceği ne malum.
şimdi lezbiyen ilişkisi ister,sonra grup,sonra gay böyle devam eder.
yumuşak yüzünüzü göstermeyin,kabul etmeyin.kavga eder isterse yakınınızda yardım isteyen abla olur,anne,yenge ne bileyim abi olur.taviz vermeyin.
ayrılın,blöf yapın evi terk edin ama sessiz kalmayın.

Teşekkur ederim işin içinden cikamzsam ailelere danisicam yani dediginiz gibi psikoloklada olmucak

Vaayy, sen fena tepki verme diye asıl amacını söylememiş şimdiden.
Bencede dusunce daha farkili

Bu boyuta gelebilecegini bende tahmin etmedim once şak yapiyor sandim ama surekli soyleyince rahatdiz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…